Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για μερικες τροφες.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο τόνος σαν πηγή πρωτείνης. Έχει ο μαρινόπουλος μία κονσέρβα 1800gr 6,30 ευρω αν θυμάμαι καλά. Είναι χωρίς συντηρητικά και συμφέρει τρελά! Εννοείται ότι τρως κανονικά απ'όλα τα φαγητά. Η κονσέρβα αυτή είναι καλή σαν συμπλήρωμα και εύκολη και καθαρή μάλιστα πηγή πρωτείνης, δεν μπορείς όμως να ζήσεις τρώγοντας μόνο τόνο κονσέρβα. :-D

Τώρα αυτά τα red bull και λοιπές π@π@ριές... σε μένα δε δούλεψαν ποτέ και είναι και επικίνδυνα.

Αν θες να βάλεις μύες απλά γυμνάσου σοβαρά και τρώγε+κοιμήσου πολύ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρωτεινη-αμινοξεα γαλακτος,γλουταμινη,εθυλεστερικής Κρεατίνη h Νιτρικό Οξείδιο k λιγες ενεσεις για γρηγορο αποτελεσμα,τα αλλα ειναι υποκαταστατα :P

kuiwzfydjkwnzwm4yimz.jpg

Δημοσ.

Αναφερομαι στο redbull χωρις ζαχαρη. Απλα θελω να κανω μυικη μαζα και θελω να παιρνω πρωτεινες με φυσικο τροπο και οχι με σκονες και μλκς..

Δημοσ.
Αναφερομαι στο redbull χωρις ζαχαρη. Απλα θελω να κανω μυικη μαζα και θελω να παιρνω πρωτεινες με φυσικο τροπο και οχι με σκονες και μλκς..

πρωτεινη λοιπον. φιλετο κοτοπουλο , φιλετο γαλοπουλας , φιλετο μοσχαρι , τονος(ολα τα ψαρια νομιζω γενικα) , ασπραδι αυγο, κιμας ειναι καλες πηγες πρωτεινης. αργα η γρηγορα θα παρεις σκονη μην το ψαχνεις. τον κοκινο ταυρο παρτον και πετα τον δεν σου προσφερει τιποτα.

Δημοσ.

φιλε τονο τρωγε οσο θες ,καταρχας αν εισαι στο ογκο πρεπει να τρως 2 τονους την μερα ,αφου θα τρως εναν πριν το μεσιμερι κ εναν το απογευμα αναμεσα στα κυρια γευματα ,κανονικα πρεπει να τρως το λιγοτερο 5 φορες τη μερα ...απλως ειναι λιγο δυσκολο πρεπει να τρως συνεχεια καθε 2-3 ωρες ..τις αλλες τις αρχ...ιες ρεντ μπουλ κ π...τσες μπλε μην τις ξαναβαλεις στο στομα σου με τιποτα σοβαρα,αμα θες λιγη ζαχαρη μερικες φορες για ενεργεια πριν το γυμναστηριο πινε κανα λουκοζειτ που εχει γλυκοζη κ θα σε τονο περισσοτερο απο το σκετο νερο...παντως τονο μην τον φοβασε.

Δημοσ.

To redbull δέν δημιουργεί απο μόνο του μυική μάζα, ξεδιψάει μόνο εύκολα τον αθλητή και τον τονώνει γενικότερα μετά απο πολύ έντονη κούραση κυρίως λόγω των οποιονδήποτε σωματικών ασκήσεων.

Σε μεγάλες ποσότητες έχω ακούσει οτι πειράζει.

Δημοσ.
To redbull δέν δημιουργεί απο μόνο του μυική μάζα, ξεδιψάει μόνο εύκολα τον αθλητή και τον τονώνει γενικότερα μετά απο πολύ έντονη κούραση κυρίως λόγω των οποιονδήποτε σωματικών ασκήσεων.

Σε μεγάλες ποσότητες έχω ακούσει οτι πειράζει.

με τι ξεδιψαει με τους πολλους ηλεκτρολυτες που εχει????

Δημοσ.
φίλε Luxx η μεγαλύτερη μ@λακία που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να τρως κονσέρβα για όγκο και στέγνωμα, και να πίνεις ρεντμπουλ για ''ντόπα'' .

Βλέπω ότι είσαι 20 και το αίμα σου βράζει, μην κάνεις ότι σου λέει ο καθένας.

Όσο τόνο και να φας δεν πρόκειται να πάρεις όγκο.

Όσα ρεντμπουλ και να πιεις, δεν πρόκειται να γίνεις το σούπερ gym.

Παν μέτρον άριστον.

Όλοι αυτοί οι πρησμένοι με τα σλιμ μπλουζάκια στα κλαμπς εμένα προσωπικά τον γέλωτα μου προκαλούν.

Τρώγε νωπά.

Τρώγε μη επεξεργασμένα

Γυμνάσου φυσιολογικά

Φίλε Luxx και 1980 το μόνο πράγμα που δεν θα ήθελα να δω στον εαυτό μου είναι να δίνει συμβουλές και να το παίζει ειδήμων.

Δεν είμαι ο αρμόδιος που θα δώσει συμβουλές ιατρικού και διατροφικού περιεχομένου.

1980 ότι είπα στο φίλο μας Luxx, δε νομίζω ότι ανήκει στη σφαίρα της υποκειμενικότητας.

Κοινές παραδοχές αποδεκτές από την επιστήμη και κάθε λογικό άνθρωπο.

Δημοσ.

ο τονος που ειναι μεσα στις κονσερβες μπορει να ειναι τιποτα χρονια που τον επιασαν

Οι ημερομηνίες λήξεις γιατί υπάρχουν;

Δημοσ.
Οι ημερομηνίες λήξεις γιατί υπάρχουν;

για να σου υπενθυμίζουν ότι αυτό που τρως πριν την ημ/νια λήξης δεν είναι βλαβερό.

Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και ωφέλιμο.

Δημοσ.
φιλε τονο τρωγε οσο θες ,καταρχας αν εισαι στο ογκο πρεπει να τρως 2 τονους την μερα ,αφου θα τρως εναν πριν το μεσιμερι κ εναν το απογευμα αναμεσα στα κυρια γευματα ,κανονικα πρεπει να τρως το λιγοτερο 5 φορες τη μερα ...απλως ειναι λιγο δυσκολο πρεπει να τρως συνεχεια καθε 2-3 ωρες ..τις αλλες τις αρχ...ιες ρεντ μπουλ κ π...τσες μπλε μην τις ξαναβαλεις στο στομα σου με τιποτα σοβαρα,αμα θες λιγη ζαχαρη μερικες φορες για ενεργεια πριν το γυμναστηριο πινε κανα λουκοζειτ που εχει γλυκοζη κ θα σε τονο περισσοτερο απο το σκετο νερο...παντως τονο μην τον φοβασε.

και ας μπούμε ότι κάποιος μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία.

τι νόημα θα έχει? Κάποια στιγμή θα σταματήσει και θα επανέλθει στην αρχική κατάσταση.

Δημοσ.

φιδι και καλα οτι λεμε μαλακιες. για πες μας ρε μεγαλε εσυ , για κατεθεσε μας τις γνωσεις σου και τις εμπειριες σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...