Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Πειραζει η μεγαλη καταναλωση τονου σε νερο (κονσερβα) καθως και τα ποτα redbull και burn; Μιλαω για 1-2 κονσερβες την ημερα καθως και 2-3 ποτα.
horsepower Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ε δεν είναι και ότι πιο υγιεινό...τώρα το κατά πόσο επιβαρύνει την υγειά δεν το ξέρω..
Houston Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 redbull και burn γιατί????/ το έριξες στα αναβολικά? λολ οι κονσέρβες δεν έχουν βιταμίνες φίλε - το πιο δυσεύρετο πράγμα καθώς και η απορρόφησή τους…
1980 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ο τονος εχει αρκετη πρωτεινη παντως κοιτα εκει που γραφει πρωτεινες λιπαρα και τα λοιπα. τα αλλα εχουν πολυ ζαχαρη και γενικα δεν ειναι και οτι καλυτερο.
xpapias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μου μυρίζει γυμναστήριο - αθλητική διατροφή & ξενύχτι. Για τον τόνο, έχω ακούσει ότι περιέχει ψευδάργυρο ο οποίος σε λογικά πλαίσια δεν πειράζει, σε μεγάλη κατανάλωση προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα (αν θυμαμαι καλά). Για το Red Bull πάλι έχουν ακουστεί πολλά , δεν νομίζω όμως ότι στέκουν και πολύ - καφεϊνη θα την έπαιρνες και με τον καφέ σου, ταυρίνη είναι ένα τροποποιημένο αμινοξύ...
Houston Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 φίλε Luxx η μεγαλύτερη μ@λακία που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να τρως κονσέρβα για όγκο και στέγνωμα, και να πίνεις ρεντμπουλ για ''ντόπα'' . Βλέπω ότι είσαι 20 και το αίμα σου βράζει, μην κάνεις ότι σου λέει ο καθένας. Όσο τόνο και να φας δεν πρόκειται να πάρεις όγκο. Όσα ρεντμπουλ και να πιεις, δεν πρόκειται να γίνεις το σούπερ gym. Παν μέτρον άριστον. Όλοι αυτοί οι πρησμένοι με τα σλιμ μπλουζάκια στα κλαμπς εμένα προσωπικά τον γέλωτα μου προκαλούν. Τρώγε νωπά. Τρώγε μη επεξεργασμένα Γυμνάσου φυσιολογικά
1980 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 φίλε Luxx η μεγαλύτερη μ@λακία που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να τρως κονσέρβα για όγκο και στέγνωμα, και να πίνεις ρεντμπουλ για ''ντόπα'' .Βλέπω ότι είσαι 20 και το αίμα σου βράζει, μην κάνεις ότι σου λέει ο καθένας. Όσο τόνο και να φας δεν πρόκειται να πάρεις όγκο. Όσα ρεντμπουλ και να πιεις, δεν πρόκειται να γίνεις το σούπερ gym. Παν μέτρον άριστον. Όλοι αυτοί οι πρησμένοι με τα σλιμ μπλουζάκια στα κλαμπς εμένα προσωπικά τον γέλωτα μου προκαλούν. Τρώγε νωπά. Τρώγε μη επεξεργασμένα Γυμνάσου φυσιολογικά δεν του ειπα να τρωει καθε μερα τονο για στεγνωμα υπαρχουν αλλες τροφες γιαυτο τον λογο του ειπα απλα οτι εχει πρωτεινη. το ρεντμπουλ τι σχεση εχει με το γυμναστηριο δεν σου προσφερει τιποτα σε αποδοση ισα ισα που σε κανει πολυ νευρικο και ειναι φουλ στην ζαχαρη. το στεγνωμα ειναι αποτελεσμα διατροφης σε συνδυασμο με το καταλληλο προγραμμα και την σωστη κατανομη των γευματων χρονικα μεσα στην μερα. εκατο φορες εχουν γραφτει εδω μεσα αυτα παλι τα ιδια θα λεμε.
Houston Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ελα βρε 1980 το: μην κάνεις ότι σου λέει ο καθένας δεν ήταν για σένα. που χάθηκες εσύ???
1980 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ελα βρε 1980 το: μην κάνεις ότι σου λέει ο καθένας δεν ήταν για σένα. που χάθηκες εσύ??? το ξερω οτι δεν πηγαινε σε μενα απλα του λες μην κανεις οτι σου λεει ο καθενας και μετα του λες τρωγε αυτο κανε αυτο κανε εκεινο δηλαδη οτι του πεις εσυ. αστον να αποφασισει μονος του. που χαθηκα? ε καλοκαιρι ειναι δεν την παλευω μπροστα στο μηχανημα και πολυ.
Japan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Οτιδήποτε τρως σε υπερβολική ποσότητα σου κάνει κακό. Ακόμη και πολύ (υπερβολικά πολύ όμως) νερό να πιεις θα σου κάνει κακό.
Japan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Water_intoxication Πάντως αν τρως ή πίνεις μόνο ένα πράγμα σημαίνει πως παίρνεις πάρα πολλά συστατικά από κάποια ομάδα και καθόλου από κάποια άλλη. Not good.
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 οι κονσεβες τονου εχουν πολυ αλατι, δεν ειναι και οτι το καλυτερο γιατι κατακρατει νερο. Εκτος απο αυτο ειναι και τα πολλα συντηρητικα που ειναι βαρια για το στομαχι. ο τονος που ειναι μεσα στις κονσερβες μπορει να ειναι τιποτα χρονια που τον επιασαν
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ps. Αν βρεις φρεσκο τονο, και μπορεις οικονομικα να ανταπεξελθεις, ειναι super!
Lighter122 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι υγιης μια διαιτα που περιλαμβανει κονσερβες και energy drinks... Οπως και οποιαδηποτε που επικεντρωνεται σε 1-2 φαγητα (πχ μονο μπιφτεκια)... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συμβουλευτεις εναν διαιτολογο και αναλογα με το τι θες (χασιμο λιπους, συσφιξη, ογκο) να σου βγαλει ενα προγραμμα που να παιρνεις ο,τι χρειαζεται ο οργανισμος σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.