hunter2000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχω ένα scanner canon 4200f, με vista 32bit, μια μέρα έπαψε να το αναγνωρίζει και το έβλεπε σαν άγνωστη συσκευή, επίσης δεν κάνει update τους drivers και δεν μπορώ να βάλω αυτούς που κατέβασα απο την canon. ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει;
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Έχω ακριβώς το ίδιο scanner... Προσπάθησες να βγάλεις την θύρα USB και να την ξαναβάλεις (όχι απαραίτητα στην ίδια θύρα...μπορεί να έχει γίνει τπτ)? (μου το έχει κάνει και εμένα το PC με άλλη συσκευή)
hunter2000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 τίποτα έχει μουλαρώσει, άλλαξα θύρα βλέπει μια συσκευή και ψάχνει για drivers απο τα vista, μετά λέει οτι είναι εντάξει, αλλά το βλέπει πάλι σαν άγνωστη συσκευή.
Kagkouros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Το σκάνερ το έχεις στην πρίζα όλη την ώρα? (το manual λέει μέχρι 3 μέρες το πολύ) Δουλεύει κανονικά με το πρόγραμμα...δηλαδή μπορείς να σκανάρεις μια σελίδα? Επειδή αναφέρεις τα Vista, μήπως δεν είναι συμβατό με τα αυτά? Γιατί στο κουτί του γράφει μέχρι και Windows XP (βέβαια δεν γνωρίζω άμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας γενικά σε hardware από XP σε Vista:oops:)
hunter2000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Aυτό για την πρίζα δεν το ήξερα, ναι το έχω όλη την ώρα, αλλα το περίργο είναι οτι εδώ και 3 μήνες δούλευε κανονικά με τα vista, αλλά όταν άνοιγα τον υπολογιστή πέρναγε ξανά καθε φορά τους drivers
hunter2000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Τελικά ήταν αυτό με την πρίζα, μόλις την έβγαλα και το σύνδεσα μετά απο λίγο λειτούργησε κανονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.
Kagkouros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. παιδί να λές :D:D...τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.