Προς το περιεχόμενο

help x-box 360 & dolby digital

andrew_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ,

αγόρασα το x-box 360 και δεν παίζει το 5.1.

η σύνδεση έγινε με οπτική (tosklink).

Έχω κάνει και την ενεργοποίηση απο τα settings της κονσόλας αλλά τίποτα.

Έκανα check την οπτική ,τον ενισχυτή τα ηχεία με το dvd player όλα λειτουργούν κανονικά.όταν βγάλω την οπτική όμως απο το dvd player και την βάλω στο x-box τότε τίποτα.

να προσθέσω οτι μέσω του ενισχυτή ο αναλογικός ήχος παίζει κανονικά

ας βοηθήσει αν γνωρίζει κάποιος

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καταρχην φιλε μου το παιχνιδι υποστιριζει 5.1;Αν ναι, το δοκιμαζεις ingame;γιατι στο menu και στην εισαγωγη τα περισσοτερα games ειναι 2.0

Δημοσ.
όταν βγάλω την οπτική όμως απο το dvd player και την βάλω στο x-box τότε τίποτα.

Τι εννοείς ''τίποτα'';Δεν έχεις ήχο ή δεν έχεις dolby digital σήμα;

Όταν συνδέεις το DVD στον ενισχυτή αυτός γράφει dolby digital,

με το 360 τι γράφει;

Δημοσ.

βάλε την οπτική σε άλλη θύρα του av (όχι εκεί που έχεις dvd) και ρύθμισέ τον όταν παίζεις xbox σε άλλο mode. πχ aux (ανάλογα τη θύρα).

Δημοσ.

mias kai ime texnikos na po kati ston filo mu,tin optiki ina ,kai na tin vali stin idia thira pu ixe to dvd pano ston enisxiti,tha duleve ,ine optical in kai den exi simasia pali ginete idia kodikopisi tu simatos psifiaka,kai den exi kamia diafora ,exi provlima to xbox i kati kani latos o filos mas edo imaste lipon oli na voithisume

Δημοσ.

καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις

δεν έχω καθόλου ήχο ,ούτε σε παιχνίδη ούτε στα menu του x-box ούτε σε dvd ταινία.

ασχολούμε χρόνια με consoles , pc και ηλεκτρονικά και δεν νομίζω να έχω κάνει λάθος κάπου.

έκανα post μήπως είναι τεχνικό το πρόβλημα ή ασυμβατότητα του x-box με τον ενισχυτή που έχω (sony dav s800).

μίλησα με microsoft στην Γερμανία και μου είπαν @#$%^%^$# .Περισσότερα ήξερα εγώ παρά αυτοί.

Δημοσ.

Trojan 21 η γνώμη σου είναι οτι έχει πρόβλημα η κονσόλα ?

ο αναλογικός ήχος πάντως ( λευκό - κόκκινο ) βγαίνει απο το ίδιο καλώδιο που βγαίνει και η οπτική και εκεί δεν έχω πρόβλημα.δίνει κανονικά σήμα και στην tv και στον ενισχυτή που δοκίμασα.επίσης στην έξοδο της οπτικής απο την κονσόλα υπάρχει το κοκκίνο φως που σημαίνει οτι δίνει σήμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...