Προς το περιεχόμενο

Τι VGA να πάρω?

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια VGA στα 100-120Ε με crossfire γιατί στο μέλλων σκέφτομαι να βάλλω μια ίδια . MOBO έχω ASUS P5K Deluxe.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν αξιζει με τιποτα ουτε το SLi ουτε το Crossfire. Καλυτερα να δωσεις τωρα ή μετα τα διπλα για μια καρτα παρα το αναποδο...

Δημοσ.

simfonw me ton giorgo alla an pali epimenis 1950pro 512mb sta 139E (ligo parapano kostos omos alla aksizi)

h 2600xt 256mb 112E (pio argi apo tin proti alla me ypostiriksi dx10)

Δημοσ.

συμφωνώ, αν δεν σε ενδιαφέρει DX10 η 1950pro είναι ότι καλύτερο σε αυτήν την τιμή...

βασικά βάση τιμής/απόδοσης, είναι γενικά ότι καλύτερο αυτή η κάρτα...

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τους παραπάνω τραγουδοποιούς.Καλύτερα να προτιμήσεις 1950προ και ασε το crossfire.Εξάλλου το crossfire θα σε οφελούσε σε μεγάλες αναλύσεις αλλά έτσι κι αλλιώς κάρτες των 100-120ευρω ακομα και σε ζέυγος θα δυσκολεύονται...

Δημοσ.

paidia exo kai ego to idio peripou provlima. na paro mia ASUS V9999/TD GEFORCE FX 6800 128MB i mia GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256mb.pia pistevete pos einai i kaliteri?parakalo apantiste.

Δημοσ.
κανά Λινκ από κανά μαγαζί έχετε.

ευχαριστώ

δες εδώ...αλλά εγώ θα πήγαινα στην Asus (είναι καλύτερα clockαρισμένη)

paidia exo kai ego to idio peripou provlima. na paro mia ASUS V9999/TD GEFORCE FX 6800 128MB i mia GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256mb.pia pistevete pos einai i kaliteri?parakalo apantiste.

δώσε κανα link...από της δύο τελευταίες καλύτερα την gigabyte (AGP δεν είναι?)

Δημοσ.

Θα πήγαινα για την 6800 μιας και παρόλο που έχει DDR μνήμη, το bus της είναι στα 256 bit :wink: Πες όμως και το υπόλοιπο σύστημα, καθώς και το psu, αφού πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι η 6800 είναι "ρουφίχτρα" από πλευρά κατανάλωσης... Γύρω στα 400W ποιοτικό τροφοδοτικό χρειάζεται :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...