Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει σταθερότητα στις τιμές του e-shop?

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ θα πω ότι το ερώτημα γενικά είναι άκυρο. Ποιά επιχείρηση δηλ κρατάει τις τιμέσ της σταθερές? Υπάρχουν πολλοί παράγωντες που επιρεάζουν τη τελική τιμή κάποιου προιόντος και τι ίδιο ισχύει παντού, είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό.

ναι αλλά εγώ αναφέρομαι στο εξής:

Το πρωί μόλις βγήκε σε διαθεσιμότητα το προϊόν (το λέω επειδή το checkαρα όλη την ώρα) και στις 17:00 η τιμή αλλάζει...

Μπορούσαν να το κάνουνε την επόμενη τουλάχιστον...όχι μέσα σε 7ώρες και σε προϊόν που τώρα εμφανίστηκε, να πεις ότι ήταν καμία βδομάδα να πεις οκ.

Και αυτό που λέω με τις μνήμες ήταν πολύ παράξενο από 89? στα 120? (μεταβολή 30?!!!)...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καγκουρε, εαν ειναι οπως το ειπες και επεφτε στη αντιληψη μου σιγουρα θα τους τηλεφωνουσα και θα ζητουσα εξηγησεις. Αυτη ειναι η ελληνικη κατασταση που λεω, επαγγελματισμος 0. Μπορει να μη κερδιζα τιποτα στη τελικη, αλλα τουλαχιστον θα τους εδειχνα να καταλαβουνε τι παει να πει σεβασμος στον καταναλωτη και απαξιωση του ονοματος τους.

Δημοσ.
Καγκουρε, εαν ειναι οπως το ειπες και επεφτε στη αντιληψη μου σιγουρα θα τους τηλεφωνουσα και θα ζητουσα εξηγησεις. Αυτη ειναι η ελληνικη κατασταση που λεω, επαγγελματισμος 0. Μπορει να μη κερδιζα τιποτα στη τελικη, αλλα τουλαχιστον θα τους εδειχνα να καταλαβουνε τι παει να πει σεβασμος στον καταναλωτη και απαξιωση του ονοματος τους.

σωστότατος...επαγγελματισμός 0

Δημοσ.
Και αυτό που λέω με τις μνήμες ήταν πολύ παράξενο από 89? στα 120? (μεταβολή 30?!!!)...

Οι τιμές των μνημών RAM μεταβάλλεται πολύ συχνά, και ένας γνωστός αναλυτής στην Taiwan είχε πεί πως οι τιμές των μνημών είναι σαν το χρηματιστήριο.

Πολύ σωστά και πετυχημένο.

Οι τιμές των RAM στην ουσία διαμορφώνονται από τους κατασκευαστές των chips και όχι των DIMMs.

Αν η Micron που βγάζει τσιπάκια πουλήσει την επόμενη εβδομάδα στην OCZ τα ίδια τσιπάκια με αύξηση 50% στην τιμή, η OCZ τι θα κάνει ? Θα συνεχίσει να δίνει τα DIMMs στην προηγούμενη τιμή όπου είχαν πάρει 50% πιο κάτω τα chips ?

Δημοσ.
Οι τιμές των μνημών RAM μεταβάλλεται πολύ συχνά, και ένας γνωστός αναλυτής στην Taiwan είχε πεί πως οι τιμές των μνημών είναι σαν το χρηματιστήριο.

Πολύ σωστά και πετυχημένο.

Οι τιμές των RAM στην ουσία διαμορφώνονται από τους κατασκευαστές των chips και όχι των DIMMs.

Αν η Micron που βγάζει τσιπάκια πουλήσει την επόμενη εβδομάδα στην OCZ τα ίδια τσιπάκια με αύξηση 50% στην τιμή, η OCZ τι θα κάνει ? Θα συνεχίσει να δίνει τα DIMMs στην προηγούμενη τιμή όπου είχαν πάρει 50% πιο κάτω τα chips ?

πολύ σωστό και ωραίο παράδειγμα αυτό με το χρηματιστήριο

btw έγινε κάτι ανάλογο? Γιατί από 120 τώρα είναι ξανά όχι στα 89 αλλά στα 99.

Δημοσ.

Ναι, έγινε μια μικρή αύξηση στην τιμούλα των τσίπ των Micron και των ProMOS.

Αναμένεται και μια ακόμα μικρή αύξηση ( κανά 10ευρω ) από εβδομάδα.

Σε 3-4 εβδομάδες που θα έχει έτοιμο το νέο revision των D9 η Micron θα ξαναπέσουν κανά 15αράκι 20αράκι κάτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...