Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει σταθερότητα στις τιμές του e-shop?

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα το πρωί ξανάφερε επιτέλους το e-shop την LG 19'' LCD L196WTQ-SF IM SILVER η οποία ήταν στα 220?...την ξαναείδα τώρα και η τιμή της είναι στα 212?!!!:lol:

Ένα παρόμοιο αλλά με ανεξήγητη αλλαγή της τιμής είχε γίνει με την CORSAIR XMS PRO DIMM DDR 1GB PC3200 (400MHZ) η οποία ξεκίνησε στα 89?...δύο βδομάδες μετά στα 120?...και τώρα 99?!!! :lol:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Η ερωτηση που ακριβως έγκειται? Για να ανοιξεις θρεντ εδω σημαινει οτι εχεις κατι να ρωτησεις, αλλα και να μην ειχες, τουλαχιστον να ελεγες: ''Ανακοινωση''... κατι ρε παιδι μου...

Δημοσ.
Η ερωτηση που ακριβως έγκειται? Για να ανοιξεις θρεντ εδω σημαινει οτι εχεις κατι να ρωτησεις, αλλα και να μην ειχες, τουλαχιστον να ελεγες: ''Ανακοινωση''... κατι ρε παιδι μου...

ναι οκ...θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει τέτοια παρόμοια μεταβλητότητα τιμής (από 89?...120?) και γενικά γιατί συμβαίνει αυτό?

π.χ. στο πλαίσιο δεν το έχω παρατηρήσει...

Το παράξενο που είναι;

η μεγάλη διαφορά τιμής μέσα σε ελάχιστο χρόνο

• Moderators
Δημοσ.

Ααα ε καλα και το πλαισιο την τελευταια βδομαδα με τετοια σκαμπανεβασματα μαλλον δεν θα ειναι και ο,τι σταθεροτερο χαχα!!

Φυσιολογικα ειναι μωρε...

Δημοσ.
Ααα ε καλα και το πλαισιο την τελευταια βδομαδα με τετοια σκαμπανεβασματα μαλλον δεν θα ειναι και ο,τι σταθεροτερο χαχα!!

Φυσιολογικα ειναι μωρε...

αυτά τα σκαμπανεβάσματα στο πλαίσιο ήταν λόγω πώλησης stock (τουλάχιστον έτσι πιστεύω) όπως αναφέρεται σε σχετικό threat

Δημοσ.

που το παμε που το φερνουμε να ανοιξουμε αντιπαραθεση πλαισιο-εσοπ...συνηθως οι διακιμανσεις οφειλονται σε πωληση κομματιου σε στοκ και νεα παραλλαβη απο προμηθευτη(αμα αυτη ειναι φτηνοτερης τιμης τοτε εχουμε εκπτωση τιμης)εγω πηρα απο το ε-σοπ το hp rw6815 γυρω στα 470 και μετα απο 5 μερες επεσε 449.00...μαλλον αγορασα το στοκ τους!!!

• Moderators
Δημοσ.

Οταν παραγγειλα τον Ε4300 απο e-shop εκανε 110?...

Σε μια βδομαδα που τον φερανε εκανε 99...

Μολις τον πηρα την αλλη μερα ειχε παει 104 και την επομενη 107... :P

Τι θα πει αυτο δλδ?

Δημοσ.

Kagkouros φυσικό είναι να διακυμένονται οι τιμές, ανάλογα με το stock και τις νέες παραλαβές, ή ακόμα και με τη ζήτηση. Ξέχασε μήπως κανείς τις Teamgroup Elite 800άρες με τα 5άρια timings οι οποίες είχαν πέσει στα ~80ε και τώρα ξαναανέβηκαν στα 90ε + ... ? (Για την ακρίβεια 99ε ...) Χμμμ, άραγε για ποιο λόγο να ανέβηκε η τιμή τους? Μήπως επειδή είδαν ότι αγοράζονται τρελά ? :razz:

Δημοσ.
Kagkouros φυσικό είναι να διακυμένονται οι τιμές, ανάλογα με το stock και τις νέες παραλαβές, ή ακόμα και με τη ζήτηση. Ξέχασε μήπως κανείς τις Teamgroup Elite 800άρες με τα 5άρια timings οι οποίες είχαν πέσει στα ~80ε και τώρα ξαναανέβηκαν στα 90ε + ... ?

α κρι βω ς

Δημοσ.
Kagkouros φυσικό είναι να διακυμένονται οι τιμές, ανάλογα με το stock και τις νέες παραλαβές, ή ακόμα και με τη ζήτηση.

α κρι βω ς

ok guys, just reported...

Δημοσ.

χθεs ημουν σε ενα φιλο που εχει μαγαζι και συνεργαζεται με το e-shop.

μου ειπε λοιπον οτι το e-shop ειναι ετοιμο για φουντο και ειναι θεμα χρονου να βαρεσει κανονι.

για να δουμε ειναι αληθεια;

• Moderators
Δημοσ.

Mπορει καποιο καταστημα να μην τα πηγαινει καλα, αλλα δεν νομιζω πως εχει προβλημα. :)

Δημοσ.

Παιδιά μια μνήμη 1GB DDR 400MHz κάνει 60?

μία μνήμη 1GB DDR2 DDR2 667MHz κάνει 40?

...

γνωρίζεται για ποιο λόγο γίνεται αυτό? (το ίδιο και με τους επεξεργαστές 478σοκετ και 775σοκετ Π4)

πότε θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές των DDR και P4?

• Moderators
Δημοσ.

Κααααααααααααααααααααποτε ηταν πολυ πιο πανω οι ddr2 απο τις ddr.

Τωρα δεν προκειται να το ξαναδεις αυτο... ποτε.

Εχουν περασει οι εποχες ddr1, και σιγα σιγα μας αφηνει και η ddr2 εποχη (σε κανα χρονο τα λεμε ;) ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...