Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση για ρυθμιση BitComet

george__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mηπως ξερετε πως γινεται οταν ενα torrent ολοκληρωθει το αρχειο να πηγαινει σε καποιον φακελο που θα εχουμε ορισει?

Κοιταξα στις -ελαχιστες-ρυθμισεις του προγραμματος αλλα δε φαινεται να υπαρχει τετοια επιλογη.

Δημοσ.

Δυστυχως επεσες παλι σε εμενα, στις προτιμησεις εχεις εναν default φακελο που εχεις ορισει, αν θες καθε φορα να τα βαζεις σε διαφορετικους φακελους απο τον προεπιλεγμενο, οταν ανογεις ενα torrent, πρωτη φορα σου ανοιγει μια κερτελα με ονομα ιδιοτητες εργασιας ετσι? Πανω πανω εχει τη διευθυνση που θα αποθηκευτει το αρχειο, και στα δεξια εχει το κουμπι αναζητηση, πατας και επιλεγεις αλλο φακελο

Δημοσ.

Σε συγχωρω!

Το εχεις το BitComet?

Ξερω οτι μπορω να επιλεξω τον φακελο που θα πηγαινουν και θα κατεβαινουν τα αρχεια, αυτο που ρωταω ειναι εαν μπορω να ορισω καποιον αλλον φακελο για να πηγαινουν εκει τα αρχεια μολις ολοκληρωθουν.

Δημοσ.

ναι αυτο χρησιμοποιω.

Θα με τρελανεις σημερα, σου ειπα αν δεν θες να πηγαινουν στον προεπιλεγμενο, εχεις δικαιωμα να το αλλαξεις απο την καρτελα που ανοιγει πριν αρχιζει να κατεβαζει το αρχειο

Το να αλλαζουν τα αρχεια φακελους μολις ολοκληρωθουν δεν εχει νοημα, τα βαζεις εσυ απο πριν ή στον προεπιλεγμενο (που παλι εσυ επιλεγεις)ή σε αυτον που θα ορισεις εσυ οταν ανοιγεις το torrent

Δημοσ.

Για μενα εχει νοημα, θελω αυτο ακριβως που ζηταω. Το λεω για 3η φορα:

"εαν μπορω να ορισω καποιον φακελο για να πηγαινουν εκει τα αρχεια μολις ολοκληρωθουν".

Αυτη η ρυθμιση εξυπηρετει και γινεται σε αλλα προγραμματα οπως το LimeWire.

Δημοσ.
παραιτουμαι

να σου κανω καποιες ερωτησεις ή βαριεσαι να τις απαντησεις?

xaxaxaxaxaxax e den antexa sorry

Δημοσ.

Θέλεις κατά την ολοκλήρωση να τα μοιράζεις σε κάποιο άλλο p2p δίκτυο που σου "χτυπάει" όταν βρίσκει unfinished dl, ή θέλεις απλά να τα έχεις τακτοποιημένα στους φακέλους της προτίμησης σου;

Πάντος στις εμφανείς ρυθμίσεις του Bitcomet δεν υπάρχει αυτό που ζητάς.

/sc

Δημοσ.

Madsk, μηπως εισαι μαθητης του Disqualified? :mrgreen:

Πρεπει λοιπον να πω για 4η φορα τι θελω...

"εαν μπορω να ορισω καποιον φακελο για να πηγαινουν εκει τα αρχεια μολις ολοκληρωθουν"

τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο, τιποτα διαφορετικο.

Αλλος φακελος για τα downloadings και αλλος για τα ολοκληρωμενα(100%), οτι γινεται και στο LimeWire. Γιατι ειναι πολυ κουραστικο να πρεπει να τα πηγαινω εγω καθε μερα χειροκινητα!

Οντως δεν υπαρχει στις εμφανεις ρυθμισεις γιαυτο σκεφτηκα να ρωτησω μηπως γινεται με καποιον αλλο τροπο.

Disqualified, στη διαθεση σου για οποιεσδηποτε ερωτησεις(αρκει να μη με βαλεις να πω την ιδια φραση για 5η φορα! :-D )

Δημοσ.

Οχι ο,τι ηθελα να ρωτησω το απαντησες με αυτο το post. Αδυνατο να καταλαβω τον ανατρεπτικο τροπο σκεψης σου οπως και στο αλλο thread που μιλαγαμε και στην ουσια δεν υπαρχει καποια χρησιμοτητα σε αυτο που θες να κανεις, 99,99% δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα.

Δλδ απλα θελεις να εχεις σε ενα φακελο αυτα που δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα επειδη απλα ετσι σου αρεσει?

Μου φαινεται οτι εχεις συνηθισει στο limewire και δε μπορεις να εξοικειωθεις με τον τροπο των torrent clients

Δημοσ.

Toσο παραξενο σου φαινεται βρε αδελφε το οτι θελω τα ολοκληρωμενα αρχεια σε ξεχωριστο φακελο?? Καθε μερα κατεβαζω αρχεια, ειναι μεγαλη χρησιμοτητα το να βλεπεις αμεσως ποια ειναι ετοιμα προς ταξινομηση ή χρησιμοποιηση. Δεν ειναι "ανατρεπτικος τροπος σκεψης" κατι που εσυ δεν ειχες σκεφτει ποτέ προηγουμενως.

Οσο για το αλλο thread καλυτερα να το ξεχασουμε. Δεν μπορεσες να καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλουσα παρα τις επανειλημμενες και φιλοτιμες προσπαθειες που κατεβαλα.

Δημοσ.

Αυτο το βλεπεις κατευθειαν απο την οθονη του bitcomet δε χρειαζεται να ψαχνεις τα αρχεια σου, δλδ αν εχεις ενα torrent που εχει εναν φακελο με 10 φακελους μεσα σε αυτον, ανοιγεις εναν εναν φακελο να δεις ποια αρχεια εχουν ολοκληρωθει?

Επαναλαμβανω οτι ταξινομηση μπορεις να κανεις απο την αρχη του torrent βαζοντας το να κατεβει στο φακελο που επιθυμεις και οχι στον default

Δε θα αναφερθω καν στο αλλο thread δεν εχει νοημα

Δεν ειναι θεμα βεντετας ετσι ελπιζω να το καταλαβαινεις, ειναι απλα η προκληση να καταφερω να συνενοηθω μαζι σου...lol

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο να συν/θεις μαζι μου γιατι δε καταλαβαινεις για ποιο πραγμα μιλαω ανω παραλληλα λες ασχετα. Πιο αποτελεσματικα μπορεις να βοηθησεις καποιον οταν επικεντρωνεσαι σε αυτο που ζηταει, το κατανοησεις και απαντησεις μονο σε αυτο. Πχ. οταν οταν καποιος σου λεει"το αριστερο μαυρο κουτι ή το δεξιο ασπρο κουτι" εσυ δε πρεπει να του πεις "γιατι ειναι μαυρο το αριστερο κουτι και δεν ειναι μπορντό????

Στο θεμα μας τωρα

Επαναλαμβανω οτι ταξινομηση μπορεις να κανεις απο την αρχη του torrent βαζοντας το να κατεβει στο φακελο που επιθυμεις και οχι στον default
αυτο πρεπει ηδη να το ειπες 3 φορες και πρεπει ηδη να καταλαβες οτι δεν συζητω αυτη την επιλογη. Θελω γενικη εντολη για ολα τα torrents και οχι να τη βαζω για το καθενα καθε φορα.
Αυτο το βλεπεις κατευθειαν απο την οθονη του bitcomet δε χρειαζεται να ψαχνεις τα αρχεια σου....
Το ξερω οτι το βλεπω κατευθειαν απ τη οθονη του bitcomet, πρεπει ομως να κανω χειροκινητα τη μεταφορα διοτι θελω τα ολοκληρωμενα αρχεια να ειναι σε ξεχωριστο φακελο(για 5η φορα το λεω, πότε επιτελους θα το καταλαβεις μα τον Δια, και τον Τουτατη????)
Δημοσ.

george καλο το παραδειγμα...lol, καταλαβε οτι αυτο που ζητας δε γινεται γιατι ακομα και εγω να μην το ξερα θα χες παρει καποια απαντηση

Δλδ, προσπαθω να σου εξηγησω οτι τα κουτια δε γινεται να ειναι ουτε μαυρα ουτε ασπρα αλλα εγχρωμα...lol

Οπως και με τους υποτιτλους εχεις αποριες και συζητας για πραγματα που δεν γινονται γι αυτο καταληγω να σου λεω πραγματα που σου φαινονται ασχετα, δεν φταιω νομιζεις οτι θελω να σου λεω το ιδιο πραγμα 10 φορες, ενω πιστεψε με εχω καταλαβει περα για περα για ποιο πραγμα μιλας

Τωρα αν ακομα επιμενεις περιμενε να απαντησει καποιος αλλος, δε νομιζω να εχεις αυταπατες οτι ο κοσμος εδω μεσα δεν ασχολειται με torrents(κι ομως μονο εγω και αλλος ενας εχει προσπαθησει να βγαλει καποια ακρη μαζι σου)

Δημοσ.

Eαν πιστευεις οτι κατι δε γινεται, μηπως ειναι καλυτερα να δηλωσεις απλα "αυτο δε γινεται" και να αποσυρθεις απ το thread?

Σχετικα με τους υποτιτλους το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχεις καν καταλάβει τι ζητησα.

Αλλα θερμα θα σε παρακαλέσω οχι αλλα περιττα posts, οτι θες με pm. Aρκετα κουρασαμε το κοσμο. Μπορεις να συνεχισεις με pm.

Τωρα αν ακομα επιμενεις περιμενε να απαντησει καποιος αλλος, δε νομιζω να εχεις αυταπατες οτι ο κοσμος εδω μεσα δεν ασχολειται με torrents(κι ομως μονο εγω και αλλος ενας εχει προσπαθησει να βγαλει καποια ακρη μαζι σου)
Eλεος, πας να με βγαλεις και τρελο???? Εγω εχω το προβλημα??! Πως να απαντησει αλλος αφου εχεις πιασει ολο το χωρο εσυ...Κανε και λιγο κρατει ρε παιδι μου. Ασχετως αν ασχολειται ή οχι ο κοσμος με torrents, εγω μιλησα για μια συγκεκριμεμη ρυθμιση ενος προγραμματος, της οποιας τη χρησιμοτητα δεν μπορεις να αντιληφθεις(δεν εχει νοημα οπως δηλωσες...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...