Προς το περιεχόμενο

programma gia cpu/ram!

Pyravlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα pll που λες δεν χρειάζονται ψάξιμο γιώργο δες την μητρική σου πάνω του γραφει πιο είναι :)

απλά θέλω να σου εξηγήσω ψάξε να δεις screan shot με 5Ghz και πάνω και θα δεις ότι τρέχει παντού και ένα τέτοια software ;) δεν νομίζω να είναι σύμπτωση ;) όταν πας να bentchάρεις η να χτυπήσεις score δεν σε νοιάζει η σταθερότητα αλλα τα νούμερα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ααα μιλας για μη σταθερα συστηματα...

Εχω να πω οτι ειμαι εκ διαμετρου αντιθετος με αυτη τη λογικη, και οτι εμενα και 2 restart να κανει παω και του κατεβαζω τη συχνοτητα γιατι ειναι υπερβολικα σπαστικο αυτο!

ναι βρε συ και εγώ το μηχάνημα μου το θέλω σταθερό αλλα πχ τώρα αν θες να τρέξεις ένα bench δεν θα παλέψεις για τα μέγιστα ? μαζί σου είμαι αλλα άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο

• Moderators

Οχι, εγω ποτε δεν θα εδινα σκορ απο ενα bench που το συστημα να μην ειναι σταθερο.

(btw τα δικα σου σκορ που ειναι?)

τι εννοείς που είναι τα δικά σου ?

από την στιγμή που το μηχάνημα σου μπορεί να βγάλει το bench σε εκείνο το σημείο είναι σταθερό αν πάλι δεν μπορεί τότε ναι δεν μπορείς να βγάλεις score

Οχι π.χ. με 3,48Ghz μπορουσε να βγαλει bench αλλα οταν ειχε 30GB να αποσυμπιεσει δεν τα κατεφερε... ;)

Μα το ιδιο λεμε. Αν πχ κανει το super pi 1M σε 15 sec, τι σημασια εχει τι αλλο μπορει να κανει. Σημασια εχει να προλαβαινεις να πατησεις το "PrintScreen" :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...