Προς το περιεχόμενο

programma gia cpu/ram!

Pyravlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Δεν υπαρχει κατι τετοιο!

Μεσω του BIOS κανεις o/c!

(παλαιοτερα υπηρχαν, αλλα και παλι για για πολυ παλιες μητρικες...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει κατι τετοιο!

Μεσω του BIOS κανεις o/c!

(παλαιοτερα υπηρχαν, αλλα και παλι για για πολυ παλιες μητρικες...)

Δηλαδή η mobo μου θεωρείται παλιά?

Είχε μαζί με τους drivers και ένα πρόγραμμα το EasyTune στο οποίο ανέβαζες τα MHz του CPU και ταυτόχρονα της GPU και RAM.

• Moderators

Ζητησε γενικο προγραμμα, οχι ειδικευμενο για ενα μοντελο καποιας εταιρειας (που προφανως ερχεται μεσα στο cd της μητρικης...). ;)

(αμα παει ετσι κι εμενα παλια ειναι :P)

SetFSB clockGen και άλλα αν τα ψάξετε GeorgeMan υπάρχουν και κάνουν πολύ καλή δουλειά πως νομίζεις πάνε 5Ghz+ στώσει cpu μονο από το fsb που δίνει το mobo ;)

atomakis

επειδή και εσύ φαίνεται ότι δεν το ψάχνεις το θέμα αν έκανες μια μικρή αναζήτηση το google θα σου έδινε αυτά τα αποτελέσματα ;)

Set FSB home page ;)

• Moderators

Ναι καλα τραγουδια... αμα δε μπεις BIOS να αλλαξεις τα υπολοιπα ειναι μπιιιπ! (δεν θα βρισω)...

Ειχα καταφερει να παω τον Celeron απο 1,7 1,85 και χανοταν ο ηχος...

GeorgeMan αυτά τα προγράμμτα τα δεν είναι για απλή κατάσταση να σηκώνεις λίγο το fsb σου είναι για να έχεις μονταρισμένη μητρική να δίνει αρκετά volt στον επεξεργαστή σου και πολύ καλή ψύξη και θα δεις δεν θα γίνετε χάος ;) σε εμενα το clock gen σηκώνει αρκετά παραπάνω από ότι σηκώνει το Βίος ;) βεβαια δεν πρόκειται με την μητρική που έχω εγώ να σπάσουμε παγκόσμιο ρεκόρ αλλα αν κάτσω να την πειράξω λίγο σίγουρα θα βγάλω πάνω από τα 3,6 που είναι max για το σύστημα μου ;)

• Moderators

Πες μου τωρα οτι ειναι και σταθεροτερο εκτος του οτι σηκωνει πιο πολυ το software o/c για να παω να πνιγω επιτοπου...

ρε συ GeorgeMan μην λες συνεχεια τα δικά σου διάβασε λίγο τι έγραψα θες να μου πεις ότι οι άλλοι που σηκώνουν τους P4 στα 8Ghz το κάνουν από βίος ? και το Pi πως το τρέχουν και βγαίνει κυριλέ σταθερότατο όχι για να βγάλει ένα Pi όμως και αλλα bench ναι

• Moderators

Ναι απο το βιός τους το κανουν :P

Και ειναι παρα πολλοι που τρεχουν στα 8Ghz ε? :P

Αλλα επειδη θα ξανα-απαντησεις και δεν θα εχει τελειωμό αυτο, μαλλον εγω εγκαταλειπω...

Bασικά το mobo μου, όπως έχω χιλιοπεί με άφηνε μόνο μέχρι 3120MHz. Από εκεί και πέρα ανέβηκα με ClockGen (ClockGen thumps up!) (Το setFSB δεν μου έκανε δουλειά :mad:), όπου και κόλωσα στα 3480MHz με stock cooler αφού οι μνήμες μου με 1|1 πάνω από 464MHz δεν πάνε με τπτ...

http://www13.plala.or.jp/setfsb/

έγραψα και εγώ αλλά όταν το πατούσες (σε μένα ) απο το ποστ μου δεν μου την έβγαζε...

Εγώ έχω ένα ολόκληρο βιβλίο για o/c και λέει πολλά εκεί μέσα ...

atomakis δεν κατάλαβα για το home page του setFSB τι εννοείς αλλα δεν πειράζει το αποτέλεσμα έινια ότι βρέθηκε ;) για το oc δεν σου είπα ότι δεν το έχεις ψάξει αλλα για την σελίδα του setFSB

GeorgeMan

Bασικά το mobo μου, όπως έχω χιλιοπεί με άφηνε μόνο μέχρι 3120MHz. Από εκεί και πέρα ανέβηκα με ClockGen (ClockGen thumps up!) (Το setFSB δεν μου έκανε δουλειά :mad:), όπου και κόλωσα στα 3480MHz με stock cooler αφού οι μνήμες μου με 1|1 πάνω από 464MHz δεν πάνε με τπτ...

η απάντηση του george_ο/c είναι μια απόδειξη για μια λειτουργία του οι μητρικές σηκώνουν παραπάνω από όσο λένε πάντα αν ο george_ο/c είχε καλύτερες μνήμες δεν θα ανέβαινε παραπάνω ?

• Moderators

Ναι καλα κι εγω με την Intel D845GRG που δεν ειχε καν ρυθμιση overclocking καταφερα να τον σηκωσω τοτε τον επεξεργαστη, αλλα ειλικρινα ολη αυτη η ταλαιπωρια να βρεις τα pll (ναι ετσι δουλευανε τοτε τα προγραμματα, τωρα δεν ξερω) με κουρασε...

Αν και με εβαλες στο τρυπάκι και θα παω να ψαχτω λιγο. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...