Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με vivodi

pank79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.Θα με ενδιέφερε από οτε να περάσω στη vivodi και συγκεκριμένα στο vivodi telefonetπου έχει και ίντερνετ.Έχει κανείς από σας σύνδεση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ??είστε ευχαριστημένοι??ευχαριστώ:|

Δημοσ.

Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις στην καλύτερη περίπτωση χριστούγεννα ή στην χειρότερη του χρόνου το πάσχα τοτε ναι πήγαινε, μακριααααααααααααααααααααααααααααααααα από τους μπακάληδες.

Δημοσ.

δηλαδη το μονο προβλημα ειναι στο χρονο αναμονης για την ενεργοποιηση της υπηρεσιας ??

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αν το βασικό και μοναδικό πρόβλημα είναι ο χρονος αναμονής για τη σύνδεση θα το κάνω.Είχα στείλει και παλιότερα μηνυματάκι και το πρόβλημά μου είναι πως για λόγους ασφάλειας θα ήθελα να φύγω απο οτε.Η vivodi δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η μοναδική με ιδιωτική σταθερη τηλεφωνία και δικό της δίκτυο και μου την έχουν προτείνει

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τη vivodi σε 2 τηλέφωνα. Με δωρεάν χρόνο ομιλίας μπόλικο. Μέχρι που περισσεύει. Ρωτήστε για αυτό αν σας ενδιαφέρουν οι δωρεάν αστικές κλήσεις. Δε ξέρω για internet αλλά στο διάστημα του 1,5 χρόνου δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Για όλα τα υπόλοιπα δε ξέρω πως συμπεριφέρεται. Εγώ θα σου τη συνιστούσα μόνο για τις αστικές κλήσεις που γνωρίζω. Πράσινο φως από μένα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να παραπέμψω από εδώ σε ειδικότερο forum όπου αν διαβάσεις θα καταλάβεις τι εστί Vivodi (εξάλλου και οι υπόλοιποι από εκεί είναι ενημερωμένοι και σε αποθαρρύνουν).

Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIVODI αν θες την ψυχική σου ηρεμία και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες χωρίς πρόβλημα.

Εκτός από τους τεράστιους χρόνους μέχρι να συνδεθείς (και το ατέλειωτο δούλεμα μέχρι τότε) σε περίπτωση βλάβης θα μένεις χωρίς τηλέφωνο τουλάχιστον 2 εβδομάδες (μπορεί και μήνες) και στην Vivodi δεν θα ιδρώνει κανενός το αυτί.

Η τελευταία απάτη που καταγγέλουν πολλοί χρήστες της Vivodi που επέλεξαν το πρόγραμμα Cable TV είναι ότι τους έχουν σε προφίλ 8Mbps (στο download) ανεξάρτητα από τις δυνατότητες της γραμμής τους (το Cable TV προσφέρει θεωρητικά στους χρήστες του έως 20 Mbps download).

Και πάλι Μακριά από την Vivodi για το καλό σου.

Δημοσ.
Η vivodi δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η μοναδική με ιδιωτική σταθερη τηλεφωνία και δικό της δίκτυο και μου την έχουν προτείνει

Και αυτό δεν ισχύει. Πολλοί πάροχοι πλέον προσφέρουν υπηρεσίες αποδέσμοποίησης του Τοπικού Βρόχου και σε αποδεσμεύουν από τον ΟΤΕ. Επέλεξε όποια θές εκτός από Teledome, Vivodi και Tellas.

Δημοσ.
Επέλεξε όποια θές εκτός από Teledome, Vivodi και Tellas.
Για την Tellas μπορώ να σου το επιβεβαιώσω κι εγώ από πρώτο χέρι. Για τη Teledome προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά αν κάνεις μια γύρα σε όλα τα sites και τα forums στους 10 ο ένας θα έχει γράψει καλό λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...