Gary_Kokkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 με το "περίεργου" Q6600 τι ακριβως ενοεις? Σε παραπάνω post αρχες της σελίδας, λέω γιατί από προσωπική εμπειρία για τον Q6600.-Παρόμοια έχουν αναφερθεί και εδώ από χρήστες στην πράξη όχι στην θεωρία για Quad http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201162 Αν θελετε να κάνεται οc για να δείτε κάποια διαφορά ,εκτός της μεγάλης θερμοκρασίας που θα σας ψήσει το σύστημα,και χρειάζεσαται πολύ καλή ψύξη,χρειάζεστε και μητρική τύπου deluxe με P35 chipset,ν'αντέχει και να βγάζει τις επιδόσεις που διαβάζετε στα review.
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Σε παραπάνω post αρχες της σελίδας, λέω γιατί από προσωπική εμπειρία για τον Q6600. Το ίδιο πράγμα βρε αγόρι μου καλό που έκανες, και με τον QX6850 να το έκανες το ίδιο πράγμα θα γινότανε, σου εξήγησα πολύ καλά τι παίζει και limitάρεις το μηχάνημα. Αν τώρα εσύ θες σώνει και καλά να μας βγάλεις ότι ο Q6600 είναι παιδί κατώτερου Θεού επειδή έριξε την τιμή του η Intel, τι να κάνουμε, ας το πιστεύεις, δημοκρατία έχουμε δεν θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο για να σου αλλάξουμε την γνώμη. Αν θελετε να κάνεται οc...blah blah...χρειάζεστε και μητρική τύπου deluxe με P35 chipset,ν'αντέχει και να βγάζει τις επιδόσεις που διαβάζετε στα review. Για άλλη μια φορά τα ίδια...τις ίδιες επιδόσεις που θα πάρουν με την P5K θα τις πάρουν και με την P5K Deluxe. [ μόνη διαφορά εδώ είναι ότι στην P5K Deluxe έχοντας την κατάλληλη ψύξη θα μπορούσε να πάει λίγο πιο ψηλά η CPU λόγω των πιο 'σταθερών' τάσεων ελέω Voltage Damper... ] Παραπληροφορείς επικίνδυνα και ειλικρινά λυπάμαι κάποιον που δεν έχει τα λεφτά και πάρει την Deluxe επειδή πίστεψε αυτό που είπες τώρα.
Gary_Kokkin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το ποιος παραπληροφορεί άσε να το κρίνουν άλλοι,γι'άυτό ποστάρω link με απόψεις εκτός της δικής μου. Σου έχω απαντήσει σε κάθε περίπτωση,εσύ μιλάς πάντα μιλάς για oc και εxtreme εξοπλισμό,ενώ οι υπόλοιποι και γω για κανονική χρήση.Εκτός αν νομίζεις ότι 8GB μνήμης έχουν πολλοί να δούν διαφορά όπως ανέφερες πρίν Οσο αφορά τις deluxe εκδόσεις μητρικών χωρίς να αναφέρομαι σε φίρμα,αναφέρομαι στιε ενισχυμένες εκδόσεις μητρικών για να μην τους καεί όπως η προβληματική PK5 που "διαφημίζεις" σε κάθε ευκαιρία.:twisted:
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 the time has come...the ignore button has been pushed...there's no return and no remorse...just gonna miss some fun
iced Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ρε Gary ξεκολα πια... Στην ζωη σου διαβαζεις μονο reviews και αναμεταδιδεις? Ξερεις μπορει να πει και καμια μαλακια ενα reviewer εως και πολλες (η αληθεια ειναι καπου στην μεση). Επισης μην πεφτεις στο κολπο των τιμων και του marketing με τις τιμες και τα πιο πλουσια μοντελα.. . Ακου και καποιον που τα εχει σει απο κοντα και ξερει... Ο bill επισης κατι λεει στην υπογραφη του και σιγουρα το εννοει, αν θες πηγαινε κανε μετρησεις και πες μας και εμας τι εγινε στο τελος.... Δεν ειμαι oυτε φιλος ουτε γνωστος του bill, ισα ισα με εχει τσαντισει πολλες φορες με την συμπεριφορα του αλλα τι να κανουμε? Το ποιος ξερει φαινεται απο χιλιομετρα μακρια....
Panahs Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Τελικά ρε παίδες με έχετε μπερδέψει. Θέλω να πάρω (πιθανόν κατά τον Οκτώβριο) καινούριο pc το οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω κυρίως για επεξεργασία βίντεο, μοντάζ κλπ. Θα επωφεληθώ καθόλου από τον τετραπύρηνο ή να το γυρίσω προς διπύρηνο 6700 μεριά?? Και να ξαναρωτήσω γιατί κανείς δεν μου απάντησε: ΤΑ CPU CHARTS ΤΟΥ TOM'S HARDWARE ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ??
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αναξιόπιστα, και τόση βρώμα που είχε κάνει και βγει για τον Άχ(ψ)ρηστο Θωμά, δεν αξίζει ούτε καν το click. Μπες στο XbitLabs.com δες το review του Quad ή του Xeon και θα δείς εκεί σύγκριση με άλλους CPUs πέραν για πέραν αξιόπιστη και verified
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 bill άμα είχες φράγκα θα έπερνες τον QX6850 με (1200?+ υποθέτω) όταν έβγαινε ή θα πήγαινες για Duo?
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αυτό πρός εμέ είναι άκυρη ερώτηση αφού είμαι όλος όλος με τις πάντες στο extreme overclocking και τα άζωτα...λίγο χαζή ερώτηση ( QX6850 Rev. G0 on "back-order" already )
Kagkouros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Αυτό πρός εμέ είναι άκυρη ερώτηση αφού είμαι όλος όλος με τις πάντες στο extreme overclocking και τα άζωτα...λίγο χαζή ερώτηση ( QX6850 Rev. G0 on "back-order" already ) καλά οκ με αυτό αλλά αν έστηνες ένα PC χωρίς να το clockάρεις τι CPU θα έπαιρνες (με την προϋπόθεση ότι έχει φράγκα και ναι δεν θα έκανες o/c και μάλιστα extreme:D:D)?
billpeppas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Cream of the crop again...με άλλα λόγια αν ήθελες το καλύτερο που υπάρχει δίχως overclocking, πάλι o QX6850 είναι αυτό.
Gary_Kokkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ρε Gary ξεκολα πια... Στην ζωη σου διαβαζεις μονο reviews και αναμεταδιδεις? Ξερεις μπορει να πει και καμια μαλακια ενα reviewer εως και πολλες (η αληθεια ειναι καπου στην μεση). Επισης μην πεφτεις στο κολπο των τιμων και του marketing με τις τιμες και τα πιο πλουσια μοντελα.. Ακου και καποιον που τα εχει σει απο κοντα και ξερει... Ο bill επισης κατι λεει στην υπογραφη του και σιγουρα το εννοει, αν θες πηγαινε κανε μετρησεις και πες μας και εμας τι εγινε στο τελος.... Δεν ειμαι oυτε φιλος ουτε γνωστος του bill, ισα ισα με εχει τσαντισει πολλες φορες με την συμπεριφορα του αλλα τι να κανουμε? Το ποιος ξερει φαινεται απο χιλιομετρα μακρια.... Εχω αναφέρει και δικές μου εμπειρίες,και άλλοι εδώ μέσα (και σε quad) αν διαβάσεις σχετικά. Τώρα,ποιός πέφτει στο κόλπο των τιμών και marketing.... όταν εσύ δεν "αποδεικνύεις" που φαίνεται από τα γραφόμενά μου,προτού κάνεις την οποιαδήποτε κριτική,το αντίθετο,μόνο εσύ ξέρεις. Αν βέβαια η απάντησή σου ήταν πρόφαση γιατί αφού γνωρίζεις όπως λές ότι η "αληθεια ειναι καπου στην μεση" ,πρέπει για δικούς σου λόγους,αφού δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τις απόψεις μου ,να κάνεις τον "δικηγόρο" για κάποιον που νομίζει ότι μ'επιχείρηματα τύπου σχολείου,μαθητή που δεν μπορεί ν' "αποδείξει" την αποψή του, όταν είναι διαφορετική από τα "περισσότερο" αποδεκτά (όπως πχ review ή άλλες απόψεις του Ιnternet στο θέμα μας)...και λέει απλά,"ξέρεις ποιος είμαι εγω,έλα να σου δείξω από κοντά" ,και όλα αυτά είτε απλά να γλιτώσει την αμηχανία,είτε να γλιτώσει το ψαξιμο για δημοσίευση αποδεικτικής αντίθετης απάντησης...μάλλον το πρόβλημα σου είναι μεγαλύτερο από ότι νομίζεις,στο να επιλέξεις τι θες από πληροφόριση
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εχω αναφέρει και δικές μου εμπειρίες,και άλλοι εδώ μέσα (και σε quad) αν διαβάσεις σχετικά. Τώρα,ποιός πέφτει στο κόλπο των τιμών και marketing.... όταν εσύ δεν "αποδεικνύεις" που φαίνεται από τα γραφόμενά μου,προτού κάνεις την οποιαδήποτε κριτική,το αντίθετο,μόνο εσύ ξέρεις. Αν βέβαια η απάντησή σου ήταν πρόφαση γιατί αφού γνωρίζεις όπως λές ότι η "αληθεια ειναι καπου στην μεση" ,πρέπει για δικούς σου λόγους,αφού δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τις απόψεις μου ,να κάνεις τον "δικηγόρο" για κάποιον που νομίζει ότι μ'επιχείρηματα τύπου σχολείου,μαθητή που δεν μπορεί ν' "αποδείξει" την αποψή του, όταν είναι διαφορετική από τα "περισσότερο" αποδεκτά (όπως πχ review ή άλλες απόψεις του Ιnternet στο θέμα μας)...και λέει απλά,"ξέρεις ποιος είμαι εγω,έλα να σου δείξω από κοντά" ,και όλα αυτά είτε απλά να γλιτώσει την αμηχανία,είτε να γλιτώσει το ψαξιμο για δημοσίευση αποδεικτικής αντίθετης απάντησης...μάλλον το πρόβλημα σου είναι μεγαλύτερο από ότι νομίζεις,στο να επιλέξεις τι θες από πληροφόριση three are singing and three are dancing....ε ρε γλεντια καλοκαιριατικο....
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Xαίρομαι που κάνεις αυτοκριτική ποσες φορες την μερα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.