jtsc21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Η/Υ.ΤΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ QUAD H DUO? ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? PS ΑΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ...
rotten crusader Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το τι θα διαλέξεις εξαρτάταται απο το είδος χρήσης που θα κάνεις,κ φυσικά την τσέπη σου...σε γενικές γραμμές,οι διπλοί σου εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ταχύτητα από τους μονοπύρηνους,αλλά μικρότερη απο τους τετραπλούς...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 KAT AΡΧΑΣ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ. Στο θεμα τωρα, αυτη τη στιγμη οι Quad δεν αξιοποιουνται, αλλα τωρα σε λιγες μερες που θα πεσουν οι τιμες (και συγκεκριμενα ο Quad Q6600 θα παει 270?) νομιζω αποτελει δελεαστικη προταση!
sleepy_head Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Προς το παρών δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα/παιχνίδια που να χρησιμοποιούν τετραπήρυνους αλλά δεν νομίζω να αργήσουν. Καλήτερη επένδυση για το μέλλον.
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Προς το παρών δεν υπάρχουν πολλά προγράμματα/παιχνίδια που να χρησιμοποιούν τετραπήρυνους αλλά δεν νομίζω να αργήσουν. Καλήτερη επένδυση για το μέλλον. δηλαδή άμα είχε βγει ένας 32πύριρηνος για να είχε ομαλή συμβατότητα θα έπρεπε και το παιχνίδι ή εφαρμογή να "μπορούν" να τον χρησιμοποιούν? Ισχύς είναι...όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ρε ka3gto (εεχχμμ Kagkouros εννοουσα) αυτο που λες δε στεκει! Δηλαδη να παω να παρω τον QX6850 αφου εχει τεραστια ισχυ (την οποια δε θα εκμεταλλευτω ποτε)....
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ρε ka3gto (εεχχμμ Kagkouros εννοουσα) αυτο που λες δε στεκει! Δηλαδη να παω να παρω τον QX6850 αφου εχει τεραστια ισχυ (την οποια δε θα εκμεταλλευτω ποτε).... 1ον και εσύ και ο george_o/c με λέτε "kag3to ή ka3gto"...ποιός είναι αυτός? και γιατί με μπερδεύεται με αυτόν?:evil: 2ον ε όχι και δεν θα την εκμεταλλευτεί ποτέ...άμα τον πάρεις τώρα και σε 2 χρονάκια εγώ πιστεύω πως θα αρχίσεις να τον εκμεταλλεύεσαι, σωστά?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ναι αλλα σε 2 χρονια θα παιρνω ιδια ισχυ (που θα τη χρειαζομαι τοτε) με ουτε τη μιση τιμη χιχι!! Σε λεμε ετσι γιατι εχεις ιδια συμπεριφορα, ιδιο στυλ με ενα αλλο μελος που εφαγε ban.
Kagkouros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δηλαδή άμα αυτή τη στιγμή πάρω ένα σύστημα με Duo και ένα Quad και εγκαταστήσω και στους δύο εφαρμογές, άντε και κανά παιχνίδι (εφόσον λες ότι δεν χρησιμοποιούν το Quad) δεν θα δω διαφορά?
sleepy_head Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Στα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν Quad έχω διαβάσει ότι είναι καλύτερος ο E6600 από τον Q6600 για παράδειγμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ενδιαφερεσαι να τρεχεις ΤΕΣΣΕΡΑ απαιτητικα πραγματα μαζι?
jtsc21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 οχι αλλα δεν ξερω τι να προτιμησω.δηλαδη αν παρω τετραπύρηνο τωρα δεν θα μπορω να παιζω τα καινουρια παιχνιδια/προγραμματα που κυκλοφορουν?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Φυσικα και θα μπορεις, απλα καλυτερα περιμενε κανα μηνα να πεσουν οι τιμες των Quad, αν εχεις τα λεφτα να διαθεσεις...
sleepy_head Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ναι και εγώ για τετραπύρηνο πάω μάλλον. Θα δώσω +100ευρώ απ'ότι θα έδινα για τον e6600 αλλά είναι future proof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.