dimitris2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 genika ta update diorthwnoun kena. oxi aparaitita asfaleias alla polles fores k asimvatotitas. giauto eimai tis apopsis na ginontai panta!
geovard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Γιά τα windows ναί.Κρίνω ότι είναι απαραίτητα.Εγώ μίλησα συγκεκριμένα γιά το Office.Τα windows κουβαλάνε πολλά άρα είναι απαραίτητες οι ενημερώσεις.
dimitris2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 koitaxe den einai mono windows k office. einai kai efarmoges pou borei na sou parousiazoun provlimata pou diorthonontai me updates. ena paradeigma, kapoies ekdoseis tou nero 7 eftiaxnan provlimatika audio cd.meta apo 1-2 diorthwseis stamatise to provlima. k einai k polla polla alla.
geovard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μιλάμε πάλι γιά το Office πού όλοι τρέχουμε μετά από τα windows να το εγκαταστήσουμε. Λοιπόν πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε? Γιατί το nero πού λες το χρησιμοποιώ εγώ έστω κάποια εφαρμογή της σουίτας, σε καθημερινή βάση.Καί στο nero οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες.
Max68 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 H γνώμη μου είναι ότι ο υπολογιστής δεν μπορεί να επιβιώσει στο Internet χωρίς τα Update των windows -Εγώ προσωπικά κάνω όλα τα Update των windows ανελλιπώς και ποτέ δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα ο υπολογιστής μου πριν ή μετά το Update, ποτέ δεν παρουσιάστηκε κανένα παράθυρο ειδοποίησης ή κάτι άλλο περίεργο (μιλάω για τα ΧΡ), όσο για τα Οffice αν και δεν ξέρω για ποια έκδοση αναφέρεστε στην συζήτηση -εγώ έχω τα 2003- αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει Update μπορεί να κατεβάσει δωρεάν από την Micr@soft το SP2 (λειτουργεί θαυμάσια σε όλες τις εκδόσεις (πατέρα, μητέρας ή θείου και χωρίς κανένα πρόβλημα) και ας αναμένει πιθανότατα μέσα στο 2008 και το δωρεάν SP3
kurtsxaar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 δεν σημαινει οτι σε ολους παρουσιαζεται καποιο προβλημα με τα updates,αν γινοταν αυτο τοτε θα ειχαν pc η μειονοτητα διότι θα επρεπε να αγορασεις ολα αυτα τα πανακριβα software...δεν συμφωνω ομως και να σου βγαινει το pc στο τζαμπα....η επιλογη ειναι του καθενος και ο καθενας κανει οτι γουσταρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.