kurtsxaar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 καλημέρα σε όλους,τελικά πόσο απαραίτητα είναι τα updates σε έναν υπολογιστή και κατά πόσο αυτά είναι βλαβερα όταν το software του pc ειναι "του θείου" ?Υπάρχει περίπτωση μέσω update να σου κλειδώσουν το software?
dks_1979 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Να στο κλειδώσουν όχι. Απλά να σου βγαίνουν όλη την ώρα κωλομηνύματα ότι το λειτουργικό σου είναι παράνομο, να επικοινωνήσεις με τη Microsoft για να τα αγοράσεις κλπ κλπ. Είναι απαραίτητα, αλλά αν στα έστειλε "ο θείος" δεν είναι και πολύ φρόνιμο να τα κάνεις... Διαλέγεις και παίρνεις...
kurtsxaar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εχω τα vista στο ενα pc και επειδη εχω του "θείου" τα office με εχουν ζαλισει να κάνω updates και επειδη το εχω ρυθμιση να επιλεγω εγω ποια θα εγκαταστησω,οταν δεν κλικαρω καποια updates τοτε αυτο δεν εγκαθιστα τιποτα...μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?Απο την μια οταν τα θες δεν εγκαθιστανται και απο την αλλη οταν δεν τα θες σε πρηζουν καθε λιγο και λιγακι...
telcomfreak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 οσες φορες κανω update στα XP μου στο τελος καταληγω σε format καλα τα update για να κλεινουν τα κενα ασφαλείας αλλα αν στο τελος δεν δουλευουν σωστα οι ηδη εγκατεστημενες εφαρμογες να τα βρασω η μονη καλη λυση αν θες updαtes φορματ ,εγκατασταση updates , και μετα τις εφαρμογες το μονο update που κανω ειναι antivirus & antispyware
dks_1979 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δεν βάζεις τα automatic updates off και να κάνεις όποτε θέλεις εσύ Windows Update? Αυτό έχω κάνει κι εγώ, παρόλο που είναι αυθεντικά τα Windows γιατί μου σπάνε τα νεύρα όλη την ώρα.
kurtsxaar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 και μενα τα windows ειναι αυθεντικα, το office ομως ειναι του "θειου" και με εχουν ζαλισει.και επειδη και εγω στα xp κατα το παρελθον ειχα προβληματα με τα updates πλέον τα περιόρισα.εγω εχω την λειτουργια να με ενημερωνει ποια updates ειναι και εγω να κλικαρω ποια θα εγκαθιστησω,αλλα αυτό αν επιλεξω μερικα δεν μου τα εγκαθιστα....τι περιπτωση υπολογιστη ειναι αυτη θα σας γελασω....
dks_1979 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Κι εγώ Office "του θείου" έχω. Το update το κάνω απευθείας από το site και όχι από τα popup των Windows (το automatic update το έχω εντελώς off). Συνήθως κι εγώ δεν τα κάνω όλα, επιλέγω κάποια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα (και ποτέ δεν κάνω update το Office). Για δοκίμασε το έτσι μήπως παίξει.
kallair Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 k egw k office alla k xp tou theiou exo. ta updates exo valei naepilegw egw ti na katevazw. diavazw tin perigrafi k meta katevazw. apo tote pou to kanw auto, den exo kanena apolitws provlima. alla pote min katevaseis service pack apo to pop up twn xp. eixa valei etsi to sp1 sta xp k anagkastika na kanw format... kata ta alla ola teleia. an k i pio idaniki lisi einai opote thes na kaneis format, na ftiaxneis ena dvd egkatastasis me ola ta service packs k hotfixes perasmena mesa. etsi den menoun skoupidia sto pc meta tin egkatastasi tous k oute meionetai i apodosi tou pc.
kurtsxaar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 επελεξα μερικα updates και τελικα εγκατασταθηκαν ,φυσικα και εγω δεν επελεξα τιποτα για office...με τοσα που ακουγονται τελευταια φοβομαστε να ανοιξουμε και το pc!!!!
iliasf Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μετά από format και ενώ ήμουν συνδεδεμένος για λίγο έφυγα από το PC και γυρνώντας είχαν κατέβει ένα σωρό updates.Δεν πρόλαβα το μύνημα στο ''συνεφάκι'' και πλέον οι ενημερώσεις εμφανίζωνται έτοιμες για εγκατάσταση πριν την απενεργοποίηση.Να τις εγαταστήσω; Αν όχι πως τις διαγράφω; Παλιότερα είχα προβλήματα μετον WMP11 και με την ενημέρωση περί αυθεντικότητας των windows. Τα ΧΡ μου είναι σπασμένα.
kallair Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 ma mporeis na to oriseis prota na vlepeis ti updates iparxoun k meta na ta katevazei. patas na min se ksanaenoxlisei gia ta updates pou den epelekses k eisai isixos.
gtroza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 anti gia office tou "theiou" mhpos prepei na ballete open office apo thn "mana" tous ? .
dks_1979 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 και το office "open" είναι (somewhere in the open air). Απλά δεν είναι 1ου βαθμού συγγένεια
geovard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Απορώ ρε παιδιά γιατί ενημερώνετε το Office αν είναι σπασμένο καί πολύ περισσότερο αν δεν είναι μέρος της δουλειάς σας.Οι ενημερώσεις τού Office είναι κυριώς γιά την ασφάλεια καί όχι την λειτουργικότητα των εφαρμογών του.Δεν νομίζω να είναι τόσο απόρρητα τα έγγρφά σας πού να χρειάζονται τόση προστασία.Γιατί αν είσαι κύριε επαγγελματίας καί έχεις Office από τον 'θείο', με συγχωρείς αλλά είσαι Γύφτος(ας με συγχωρήσει η συμπαθής ράτσα των ανθρώπων αλλά λέγεται αυτή η έκφραση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.