prigipa_m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Έχω μία EVGA 680i SLi με Windows XP Professional SP2 και παρατηρώ το εξής πρόβλημα!!!!Μετά απο πολλή πληκτρολόγηση αν πατήσω το "R" ανοίγει το Run ή αν πατήσω άλλα κουμπιά ανοίγει άλλες συντομεύσεις!!!Τι γίνεται..?Είναι σπαστικό!!!Μόνο με restart έρχεται στα φυσιολογικά του!!!Καμμία ιδέα..?
johnnieB Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 exeis dokimasei allo pliktrologio? me to logo twn windows kai R anoigei to run... mipws kollaei kapoio koumpi??
prigipa_m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 exeis dokimasei allo pliktrologio? me to logo twn windows kai R anoigei to run...mipws kollaei kapoio koumpi?? Ναι τα ίδια κάνει!!!
activex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 kane kati "koulo" kai pes an ksekolaei . molis paratirisis ta kolimata pata shift+alt 5-6 fores tautoxrona kai sxetika grigora! exw ksekolisi apires fores to pliktrologio mou etsi (oxi oti kolaei sixna) pws kai giati min rotas apla kantw! isos piasi kai se esena bebea o filos johnnieB edwse tin pio logiki apantisi alla den xanis kai tipota
com_hs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ναι καμια φορα παταμε πολλες φορες το σιφτ απο λαθος και δεν ειναι κατι το τρελο αλλα ετσι ενεργοποιουνται τα στικι κις
prigipa_m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Όταν γίνεται αυτό με τις συντομεύσεις το Stickys δεν δουλεύει καθόλου!!!Το δοκίμασα και αυτό..
zousgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Κι εμένα αυτό μου συνέβαινε και παρατήρησα ότι το shift έμενε ελάχιστα πατημένο. Άνοιξα το πληκτρολόγιο έριξα ένα τρελό καθάρισμα και μετά όλα οκ!
prigipa_m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Κι εμένα αυτό μου συνέβαινε και παρατήρησα ότι το shift έμενε ελάχιστα πατημένο. Άνοιξα το πληκτρολόγιο έριξα ένα τρελό καθάρισμα και μετά όλα οκ! Αν και είναι καινούργιο δεν χάνω να κάνω ένα check!!!Αλλά μήπως καμοιά επιλογή απο ένα πρόγραμμα που έχουν τα Windows που βγάζει ένα πληκτρολόγιο και μιλάει κιόλας!!!Κατι τέτοιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.