Προς το περιεχόμενο

Aneksigito provlima

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία EVGA 680i SLi με Windows XP Professional SP2 και παρατηρώ το εξής πρόβλημα!!!!Μετά απο πολλή πληκτρολόγηση αν πατήσω το "R" ανοίγει το Run ή αν πατήσω άλλα κουμπιά ανοίγει άλλες συντομεύσεις!!!Τι γίνεται..?Είναι σπαστικό!!!Μόνο με restart έρχεται στα φυσιολογικά του!!!Καμμία ιδέα..?

Δημοσ.

kane kati "koulo" kai pes an ksekolaei . molis paratirisis ta kolimata pata shift+alt 5-6 fores tautoxrona kai sxetika grigora! exw ksekolisi apires fores to pliktrologio mou etsi (oxi oti kolaei sixna) pws kai giati min rotas apla kantw! isos piasi kai se esena

bebea o filos johnnieB edwse tin pio logiki apantisi alla den xanis kai tipota ;)

Δημοσ.

Ναι καμια φορα παταμε πολλες φορες το σιφτ απο λαθος και δεν ειναι κατι το τρελο αλλα ετσι ενεργοποιουνται τα στικι κις

Δημοσ.

Κι εμένα αυτό μου συνέβαινε και παρατήρησα ότι το shift έμενε ελάχιστα πατημένο.

Άνοιξα το πληκτρολόγιο έριξα ένα τρελό καθάρισμα και μετά όλα οκ!

Δημοσ.
Κι εμένα αυτό μου συνέβαινε και παρατήρησα ότι το shift έμενε ελάχιστα πατημένο.

Άνοιξα το πληκτρολόγιο έριξα ένα τρελό καθάρισμα και μετά όλα οκ!

Αν και είναι καινούργιο δεν χάνω να κάνω ένα check!!!Αλλά μήπως καμοιά επιλογή απο ένα πρόγραμμα που έχουν τα Windows που βγάζει ένα πληκτρολόγιο και μιλάει κιόλας!!!Κατι τέτοιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...