Προς το περιεχόμενο

Scare Tactics

george__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, μηπως εχετε δει αυτη τη σειρα που παιζει ο Αnt1 καθε βραδυ μετα τις 01:15?

Καβουνε χονροκομμενες φαρσες σε καποιους(victims) και λιγο πριν λιποθυμισουν απο τον τρομο τους, τους λενε "φοβασαι? καλα κανεις γιατι εισαι στο Scare Tactics, χα χα χα"....

Πότε το θυμα νομιζει οτι κολλησε ραδιενεργεια, πότε οτι κατα λαθος σκοτωσε καποιον, πότε οτι κολησε aids, πότε οτι καταπιε δηλητηριο, πότε καποιος πεθαμενος ανασταινεται και του επιτιθεται κλπ κλπ.

Τι γνωμη εχετε? :|

Δημοσ.

Αθάνατη σειρά!!!!

Την είχε πέρσυ στο Mακεδονία TV.Ευτυχώς που την έβαλε ο ΑΝΤ1 και την έχει στις 1,γιατί το Mακεδονία TV την έπαιζε στις 3....

Anyway,ωραία ιδέα(αν και κάπωςπαρατραβηγμένη σε κάποια σημεία....φαντάζεστε να είναι ο άλλος καρδιακός και τους μείνει στα χέρια???:lol:).Βασικά μέχρι να αλλάξουν παρουσιαστή ήταν μια χαρά.Μετά άρχισαν να επαναλαμβάνονται...

Δημοσ.

Kατσε ρε παιδι, τι αθανατη σειρα? Μονος σου ειπες οτι ο αλλος μπορει να ειναι καρδιακος. Αλλα και να μην ειναι παλι μπορει να μεινει επιτοπου. Εσυ πως θα αισθανοσουν αν ησουν ενα απ τα victims οπως τα ονομαζουν(θυματα)? Καλο να γελας με τον αλλον, ελα στη θεση του ομως...

Δημοσ.

E, ειναι μονταρισμενα. Τα πλανα που το θυμα θα ειναι εξαλλο ή λιποθυμο προφανως τα αφαιρουν.... Αν ηταν στημενο δεν θα εβγαινε, θα ηθελε ηθοποιους. Αυτες οι καταστασεις στηριζονται στον αυθορμητισμο.

Δημοσ.

Εμένα αν μου την κανανε θα τους πήγαινα στα δικαστήρια για ψυχικό σοκ (πως λέμε ψυχική οδύνη) και θα ζητούσα 1 εκατομμύριο δολλάρια. Με αυτά θα πλήρωνα την αποζημίωση για το ξύλο που θα τους έριχνα μετα τη φάρσα... τις σπασμένες κάμερες κλπ κλπ :mrgreen:

Πάντως μια φορά ενας δεν μάσησε και πήγε να χτυπήσει με ένα ξύλο τον ηθοποιό που ήταν ντυμένος ζώο (κάτι σαν λυκάνθρωπος) και τους τρόμαζε... Πολύ πλάκα. Του είπε πρόωρα ότι είναι στο scare tactics για να γλυτώσει (ο ηθοποιός).

Δημοσ.

Όντως μερικές φορές τα ''θύματα'' δεν εκπλήσονται και πάρα πολύ. Παίζει να καταλαβαίνουν οτι είναι φάρσα και μετά να προσποιούντε για να βγει η εκπομπή. Μερικές φάρσες φαίνονται πολύ ακριβοστημένες...

Δημοσ.

Που το θυμηθήκατε βρε θηρία;; Το 'βλεπα κι εγώ στο μακεδονία, αλλά θυμάμαι ότι το'χε σχετικά νωρίς, κατά τις 10. Το 'βλεπα όταν το παρουσίαζε η Shannen - μεγάλος έρωτας από την εποχή του beverly hills - Doherty. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάπως χοντρές φάσεις, το punk'd του Αshton μοιάζει παιδική εκδρομή μπροστά του. Α, και δεν θυμάμαι ποτέ να γέλασα με κανένα κακομοίρη, ίσα ίσα, πιο πολύ λυπόμουνα εγώ..

Αυτό με τον λυκάνθρωπο μου θυμίζει εκείνη την πλάκα σε μια τύπισσα μέσα σε ένα τροχόσπιτο που ξαφνικά σκάει πάνω στο τζάμι ο λυκάνθρωπος-τέρας και πατάει μια τσιρίδα..ανταγωνίζεται ισάξια εκείνη της heather στο blair witch.

Δημοσ.

κι εγω πιστευω πως ειναι στημενο, οπως και ολα τα υπολοιπα, χοντροκομμενα shows, βλεπε jerry springer show και το αλλο cheaters λεγοτανε? δε θυμαμαι αυτο με τα ζευγαρια που ο ενας απαταγε τον αλλον και του σκαγανε μπροστα με την καμερα, αν ειναι δυνατον...

Δημοσ.
...και το αλλο cheaters λεγοτανε? δε θυμαμαι αυτο με τα ζευγαρια που ο ενας απαταγε τον αλλον και του σκαγανε μπροστα με την καμερα, αν ειναι δυνατον...

Πω πωωω...πόσο πίσω με πήγες τώρα. Ήταν μια εποχή που το μακεδονία τα'χε πάρει όλα αυτά και τα 'δειχνε μαζεμένα. Δεν έχω δει πιο άθλιο τύπο από αυτόν στο cheaters. Δηλαδή έλεος. Θα μου πεις καλά έκανε ο άθρωπος, αφού πήγαινε κόσμος.

Και να τον έχει τώρα τον άλλο δίπλα, να βλέπει στην κάμερα τη δικιά του με τον άλλο στο αμάξι να κάνουνε ότι κάνουνε τέλος πάντων.. τον χτυπάει συμπονετικά στον ώμο -τύπου, ντάξει μη κάνεις έτσι, άλλος ένας κερατάς- και τον ρωτάει : how'r u feeling? Απαντάει. Ρωτάει : what do u want to do? Τι να κάνω ρε μεγάλε, να πάρω εσένα και όλο το crew και να σας κεράσω κρέπες !! Έλεος...

Δημοσ.
Πω πωωω...πόσο πίσω με πήγες τώρα. Ήταν μια εποχή που το μακεδονία τα'χε πάρει όλα αυτά και τα 'δειχνε μαζεμένα. Δεν έχω δει πιο άθλιο τύπο από αυτόν στο cheaters. Δηλαδή έλεος. Θα μου πεις καλά έκανε ο άθρωπος, αφού πήγαινε κόσμος.

Και να τον έχει τώρα τον άλλο δίπλα, να βλέπει στην κάμερα τη δικιά του με τον άλλο στο αμάξι να κάνουνε ότι κάνουνε τέλος πάντων.. τον χτυπάει συμπονετικά στον ώμο -τύπου, ντάξει μη κάνεις έτσι, άλλος ένας κερατάς- και τον ρωτάει : how'r u feeling? Απαντάει. Ρωτάει : what do u want to do? Τι να κάνω ρε μεγάλε, να πάρω εσένα και όλο το crew και να σας κεράσω κρέπες !! Έλεος...

+1

Δεν νομιζω να εχει περασει μεγαλυτερος καραγκιοζης απο την παγκοσμια TV. Σε καποιο επεισοδιο δεν τον ειχε χτυπησει/μαχαιρωσει ενας απο αυτους που 'τακτοποιουσε' την γκομενα του κολλητου του? Θυμαμαι κατι τετοιο γιατι στο επομενο επεισοδιο ηταν αλλος που το παρουσιαζε και κατι λεγανε για 'good recovery' στον κλασσικο παρουσιαστη.

Δημοσ.
Kατσε ρε παιδι, τι αθανατη σειρα? Μονος σου ειπες οτι ο αλλος μπορει να ειναι καρδιακος. Αλλα και να μην ειναι παλι μπορει να μεινει επιτοπου. Εσυ πως θα αισθανοσουν αν ησουν ενα απ τα victims οπως τα ονομαζουν(θυματα)? Καλο να γελας με τον αλλον, ελα στη θεση του ομως...

Συνφωνώ κι εγώ με αυτό!!!!Όντως,δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να σου κάνουν κάτι τέτοιο.Το πρόβλημα είναι ότι τώρα τελευταία παίρνω τα πράγματα στο πολύ χαλαρό οπότε,don't mind me...

Δημοσ.

Ειχε πολυ φαση η σειρα απο οτι θυμαμαι.

Ηταν ενα επεισοδιο,και καλα σε ενα νεκροταφειο,που και καλα σε καποια φαση ο νεκρος σηκωνεται απο τον ταφο.Ελεος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...