Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα sgl αρχειου στο PC

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να ανοιξω ενα αρχειο sgl στον υπολογιστη χωρις να εχω σερβερ η ιντερνετ.Να δω το φορουμ εαν δουλευει και να κανω πειραματα!!

Δημοσ.

Γεια σου φιλε. Ισως μπορεσω να σου αποντησω αν μου διευκρινισεις κατι. Οταν λες να "ανοιξω" εννοεις να δεις τα περιεχομενα του και να τα επεξεργαστεις ή να τρεξεις το forum και να κανεις αλλαγες μεσα απο το forum; Και επειδη μιλάς για web authoring μηπως εννοεις sql βαση δεδομενων;

Δημοσ.

Ναι θελω να τρεξω το φορουμ για να δωκιμασω πραγματα αλλα και να δω ποστ.

Εχω καυεβασει το WM server αλλα και το PHP easy και δεν ξερω πως να το δουλεψω..Το αρχειο εχει καταληξη sgl και εχει εικονιδιο wordpad.

Δημοσ.

Αρχικα εκανα ενα search στο google για τα sgl files. Φαινεται πως ειναι αρχεια του OpenOffice. Βεβαια σε ενα forum που αποθηκεύει σε κανονικα αρχεία και οχι σε βαση δεδομενων μπορεις να διαλεξεις και τον τυπο των αρχειων. Οποτε μπορει να μην εχουν καμια σχεση τα δικα σου sgl με το OpenOffice. Αν μπορεις επισυναψε ενα sgl αρχειο για να το δω.

Θα σου πως πως να τρεξεις το EasyPHP.

Αφου το εγκαταστησεις και το τρεξεις εμφανιζεται αυτο το παραθυρο:

post-62940-129062949612_thumb.jpg

Αν είναι όπως στην φωτογραφια καλώς εισαι ετοιμος απο αποψη server. Αν τωρα εμφανιστεί προβλημα με τον Apache θα πας στο e->Configuration->Apache:

post-62940-129062949644_thumb.jpg

Εδώ θα αλλαξεις την επιλογη "Check servers TCP port before starting", θα πατησεις apply και close.

Τώρα εισαι ετοιμος. Κανε minimize για να παει στο tray και να μην σε ενοχλει το παραθυρο. Αντιγραφεις ολα τα αρχεία του forum στον φακελο "C:\program files\...\EasyPHP\www". Αν σε ρωτησει αν θες να αντικαταστησεις το index.php πες ναι.

Το μονο που μενει ειναι να τρεξεις το forum. Ανοιξε τον browser τις αρεσκειας σου και για διευθυνση δωσε 127.0.0.1. Αυτο με την προυποθεση οτι στον φακελο www ειναι τα αρχεια του forum και υπαρχει αρχειο με ονομα index.php ή index.html. Σε αλλη περιπτωση πρεπει να καθορισεις και το path.

Πχ 1: Τα αρχεια βρισκονται στον φακελο ...\www και το κυριο αρχειο του forum λεγεται forum.php: 127.0.0.1/forum.php

Πχ 2: Τα αρχεια βρισκονται στον φακελο ...\www\forum και το κυριο αρχειο του forum λεγεται forum.php: 127.0.0.1/forum/forum.php

Πιστευω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Λοιπον το Apache ανοιγει αλλα το sgl δεν ανοιγει.Μενει κοκκινο.

Δεν εχω καταλαβει τιποτα για το πως το ανοιγω.

Το αρχειο αυτο το εχω απο buckup που εχω κανει μεσω του phpmyadmin του σερβερ που ειναι το φορουμ.Επελεξα την βαση του φορουμ και μετα εκανα εξαγωγη ολα τα αρχεια σε μορφη gzip.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για σας παιδιά είδα ότι μιλάτε για το θέμα που με ενδιαφέρει και θα κάνω μια ερώτηση έχω και εγώ εγκαταστήσει το EasyPHP δουλεύει μια χαρά βλέπω στο localhost ότι βάλω μέσα στο www .

μα έχω κατεβάσει ένα έτοιμο forum πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει το βάζο στο www μα στο localhost μου τα δείχνει αλλιώς πως να το βάλω σε λειτουργία αυτά γίνονται στο δικό μου το pc έχω και server στο σπίτι μου με μια σελίδα flash εδώ κάνω δοκιμες:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...