Προς το περιεχόμενο

forthnet 24mbit kai isdn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτη τη στιγμη isdn και conx. μολις τελειωσει το conx σκεφτομαι να βαλω forthnet. αν βαλω αυτο που λεει για internet 24 mbit χωρις για την τηλεφωνια και βαλω μετα extra το forthnet telephony http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009736 με 17,90 δεν θα μπορεσω να κρατησω το isdn, εστω και να πληρωνω παγιο στο ote γιατι θελω 2 γραμμες. εκτος και αν η forthnet σου δινει και δευτερο νουμερο εστω και με λιγα χρηματα παραπανω. ειναι απαραιτητο στο θεμα της τηλεφωνιας να με παει στο δικο της δικτυο?

Δημοσ.

Μπορεις να δεις και τις αλλες εταιρειες που δίνουν adsl με απεριοριστες αστικές σε ιδιοκτητο δικτυο (οπως η forthnet), αλλα

τηλεφωνία voip (αντι pstn που εχουν οτε και φορθνετ).

συνήθως αυτες δινουν 2 ανεξαρτητες γραμμές.

η διαφορά (απο του οτε) ειναι οτι τα τηλεφωνα συνδεονται πανω στα ρουτερ, οποτε αν διακοπεί το ρευμα, χανεις το τηλεφωνο.

αλλα στην Αθηνα νομιζω οι διακοπές ειναι ελάχιστες πιά.

στη σουμα θα ειναι πιο φτηνές απο παγια ΟΤΕ + forthnet

24 mbit, δεν λενε οτι δινουν, αλλα και τα 24 της φνετ ειναι απιθανο να τα πιάνεις στην πράξη. καπου 8-14 πιανουν οι περισσότεροι.

κοιτα πχ. τη Net One, τη HOL

Δημοσ.

εγω ξερω πως η 4νετ δινει isdn.

ειστε σιγουροι; μπορει να κανω και λαθος βεβαια αλλα το χα διαβασει θυμαμαι στην σελιδα της πριν κανα μηνα, οταν αγορασα την προσφορα 1ης ιουνιου

Δημοσ.

Η Forthnet δεν υποστηρίζει isdn γραμμή στο ιδιόκτητο δίκτυό της. Μόνο αν είσαι σε double play μέσω δικτύου ΟΤΕ.

apos1982 αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Ακόμα και να πας μόνο για dsl μέσω Forthnet, δεν νομίζω τα dslam της να υποστηρίζουν isdn γραμμές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...