kostacurtas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 E3 2008: Far Cry 2 Hands-On Exploring deadly wilderness and insight from creative director Clint Hocking. While Crytek, developer of the original Far Cry, is off tinkering with its Crysis IP, Ubisoft Montreal is busy polishing and hammering out bugs in Far Cry 2, which focuses much more on open-world wandering than the first ever did. With a new engine, a new setting, and a new cast of characters, there's quite a bit different about the sequel. Many might remember how the original Far Cry started off with a kind of pseudo free-roaming island exploration setup and then funneled into more linear gameplay sections featuring mutated monstrosities as enemies. Tropical islands and mutants aren't in this game. This time around it's more about exploration and player choice, something we had the opportunity to experience during an hour-long hands-on session with the game...
phanispal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 και αντε τωρα να βρεις πιος φτεει, εγω που δεν εμαθα οι αυτοι που δε με κρατησαν μεχρι να μαθω? Off Topic αλλά μια φράση που περιγράφει πολύ καλά ΕΝΑ από τα σοβαρά προβλήματα αυτής της "χώρας"...
Galis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 εγω φιλικα το ειπα παντως,για να μη γινει και θεμα τωρα
kostacurtas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Far Cry 2 E3 2008: Producer Interview [gt]36555[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Far Cry 2 E3 2008: Developer Walkthrough [gt]36700[/gt]
John-lamia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 να υποθεσω οτι για να το δουμε οπως στις photos θα χριαστουμε nvidia gtx380 η ΑΤΙ5870 ????
Sed22 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 να υποθεσω οτι για να το δουμε οπως στις photosθα χριαστουμε nvidia gtx380 η ΑΤΙ5870 ???? Ε νταξει δεν νομιζω και να θελει τοσο τουμπανο gpu
fe31h Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 ρε φιλε απλα ειναι τα πραματα. εσυ με αυτο το συστιμα θα κειταξης για αλλα παιχνιδια και οχι για far cry 2 και crysis. αν θες να τα παιξεις και να τα ευχαριστηθεις καλητερα καντω οταν θα μπορεις (ας ειναι και 1-2 χρονια μετα)πως να το κανουμε δηλαδη? ο ορος Pc gaming ειναι αρκετα σαφεις. θελει συχνες αναβαθμισεις και ειναι ακριβο χομπι... ισως με τις κονσολες να ειναι καπος καλητερα τα πραγματα. νομιζω δεν χριαζεται να απαντισω τι ειναι το pc σου ηλικιακα ενταξει καλα λες! θελει λευτα το πραγμα για να το ευχαριστηθεις... αλλα εγω εχω παρομοιο μηχανημα και εχω σχεδον ολα τα σημερινα παιχνιδια και παρολο αυτα θελω να παιζω crysis:p:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 να υποθεσω οτι για να το δουμε οπως στις photosθα χριαστουμε nvidia gtx380 η ΑΤΙ5870 ???? σύμφωνα με άλλους σε προηγούμενα posts θα είναι πιο ελαφρύ από το crysis...
shadowmann Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 +1 στον από πάνω.και σε ξένα forum λένε τα ίδια...θα δείξει.. πάντως εδώ που τα λέμε το crysis είναι πολύ βάρη για τα γραφικά που βγάζει...για να μην πω υπερβολικά βάρη..
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 χωρις να ξερω και πολλα απο αυτα κανονικα δεν επρεπε να ειχαν βγαλει καποιο demo του παιχνιδιου???? ή μηπως τα demo τα βγαζουν μετα απο την κυκλοφορεια του παιχνιδιου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα