Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Far Cry 2 Exclusive Hands-On - Under the Cover of Night

Africa is dangerous enough with the lights on. We turn 'em off.

This can't be Far Cry 2, can it? Deep in the African wilderness, we slowly creep though the darkness, the stars our only source of light. Using tall grass and bushes for cover, we silently approach a well-guarded compound, an enemy refilling station. The guards who aren't asleep huddle near a fire, idly chatting while we sneak to high ground. From this vantage point we can spy on the entire area, including each guard's position and the location of several fuel tanks. But something's wrong. It's quiet. Too quiet. Where are the booming explosions, the deadly firefights, and the dune-buggy drive-bys we've seen in all of the past demos of Far Cry 2, all of which led us to believe this would be one of the most explosive shooters of the year...

944401_20080710_screen001.jpg

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Nα υπολογιζεις οτι θα θελει απαιτησεις crysis και πανω ισως..

μαλιστα... κατανοητο, εγω ας πουμε που παιζω το crysis στα low :P και ορισμενα στα med με αναλυση 1024χ(δεν θυμαμαι ποσο ειναι) εχω πιθανοτητες να το παιξω???:fear:

Δημοσ.

Παιδια οπως και να το κανουμε το οπτικο αποτελεσμα crysis δεν δηχνει να ειναι!

αλλα και εσυ ρε παλαβε αφου καταλαβες...ελπιζεις σε κατι πανω απο low-med?

αν σε βοηθαει να σου πω οτι προσοπικη εκτιμησει ειναι πως μια ati 4850 με εναν core to duo στα 2.4 και 2-3gb ram

θα σε καληψουν για κανενα high στην αναλυση που θες..

αν και ειναι νορης ακομα δεν πιστευω οτι θα θελει και κανενα τερας.

Δημοσ.
Παιδια οπως και να το κανουμε το οπτικο αποτελεσμα crysis δεν δηχνει να ειναι!

αλλα και εσυ ρε παλαβε αφου καταλαβες...ελπιζεις σε κατι πανω απο low-med?

αν σε βοηθαει να σου πω οτι προσοπικη εκτιμησει ειναι πως μια ati 4850 με εναν core to duo στα 2.4 και 2-3gb ram

θα σε καληψουν για κανενα high στην αναλυση που θες..

αν και ειναι νορης ακομα δεν πιστευω οτι θα θελει και κανενα τερας.

εγω δεν σου ειπα οτι θα παιξω το far cry 2 στα full σε αναλυσεις πανω απο 1024Χκατι... αλλα αφου παιζω το crysis σε αναλυση μεγαλουτσικια τοτε λεω και εγω οτι μπορει να παιξω το far cry 2 σε 800Χ600!! και μια χαρουλα θα ειναι!!!:P:p:p:p:p:p

ΥΣ αν εσυ δεν λες τερας τον 2.4 και 3 γκιγκα ραμ τοτε ποιο ειναι το τερας???? οι τετραπυρινοι και τα 8 γκιγκα ραμ????

Δημοσ.

FAR CRY 2 θα ειναι πιο ελαφρη απο to crysis, δεν συγκρινονται στα γραφικα! Το CRYSIS ειναι πολυ πιο μπροστα απο αποψη γραφικων αλλα και βεβαια ειναι συναμα και κακογραμμενο! Το far cry σιγουρα θα ειναι πιο καλογραμμενο θελω να πιστευω και εχει και χειροτερα γραφικα αρα θα το τρεχεις καλυτερα σιγουρα απο τι ετρεχες το crysis!

Δημοσ.
FAR CRY 2 θα ειναι πιο ελαφρη απο to crysis, δεν συγκρινονται στα γραφικα! Το CRYSIS ειναι πολυ πιο μπροστα απο αποψη γραφικων αλλα και βεβαια ειναι συναμα και κακογραμμενο! Το far cry σιγουρα θα ειναι πιο καλογραμμενο θελω να πιστευω και εχει και χειροτερα γραφικα αρα θα το τρεχεις καλυτερα σιγουρα απο τι ετρεχες το crysis!

Μαλλον εχεις δικιο γιατι θα βγει και στις παιχνιδομηχανες που συμαινει οτι επειδη δεν φτανουν τα γραφικα των υπολογιστων λογικο ειναι οτι και το crysis που δεν υπαρχει σε αυτες να εχει καλυτερα γραφικα;);););););)

Εχω αδικο????

Δημοσ.

Οχι re φιλε που κολαει αυτο που λες, απλα το far cry 2 εχει χειροτερη μηχανη γραφικων απο το crysis δηλαδη χειροτερο οπτικο αποτελεσμα! Το θεμα ειναι εαν ειναι καλογραμμενη για να πηγαινει καλα!

Δημοσ.

ΥΣ αν εσυ δεν λες τερας τον 2.4 και 3 γκιγκα ραμ τοτε ποιο ειναι το τερας???? οι τετραπυρινοι και τα 8 γκιγκα ραμ????

οταν το κοστος της 4850 ειναι 150Ε

ενως core 2 duo στα 2.4 κατι λιγοτερο απο 100Ε

και για 4gb ram δεν δινεις πανω απο 70Ε...

ενω αντιστιχα υπαρχουν 2πλες και 4τραπλες καρτες γραφικων με κοστος περι τα 500Ε και βαλε, οπως και cpu πραγματικα τερατα...(και σε τιμη και σε συχνοτιτα)

ε δεν νομιζω να θεωρεις πως τα παραπανω που πρωτινα ειναι εξωφρενικα στις μερες μας (ουτε σε κοστος ουτε σε επιδωσεις)

για μενα θεωριτε ενα καλο συστιματακι που θα παλεψει το υπολιπο τις χρονιας.

σου κανει κατι εντυποση? :P

Δημοσ.
οταν το κοστος της 4850 ειναι 150Ε

ενως core 2 duo στα 2.4 κατι λιγοτερο απο 100Ε

και για 4gb ram δεν δινεις πανω απο 70Ε...

ενω αντιστιχα υπαρχουν 2πλες και 4τραπλες καρτες γραφικων με κοστος περι τα 500Ε και βαλε, οπως και cpu πραγματικα τερατα...(και σε τιμη και σε συχνοτιτα)

ε δεν νομιζω να θεωρεις πως τα παραπανω που πρωτινα ειναι εξωφρενικα στις μερες μας (ουτε σε κοστος ουτε σε επιδωσεις)

για μενα θεωριτε ενα καλο συστιματακι που θα παλεψει το υπολιπο τις χρονιας.

σου κανει κατι εντυποση? :P

και εγω που εχω δηλαδη Ρ4 2.8, 1.5 ραμ και την 7600gt τι ειναι αυτο?? ο παππους σαν ποιο παλιο ή το παιδακι των παραπανω συστηματων????:P:devil:

Δημοσ.
και εγω που εχω δηλαδη Ρ4 2.8, 1.5 ραμ και την 7600gt τι ειναι αυτο?? ο παππους σαν ποιο παλιο ή το παιδακι των παραπανω συστηματων????:P:devil:

ρε φιλε απλα ειναι τα πραματα. εσυ με αυτο το συστιμα θα κειταξης για αλλα παιχνιδια και οχι για far cry 2 και crysis. αν θες να τα παιξεις και να τα ευχαριστηθεις καλητερα καντω οταν θα μπορεις (ας ειναι και 1-2 χρονια μετα)

πως να το κανουμε δηλαδη?

ο ορος Pc gaming ειναι αρκετα σαφεις. θελει συχνες αναβαθμισεις και ειναι ακριβο χομπι...

ισως με τις κονσολες να ειναι καπος καλητερα τα πραγματα.

νομιζω δεν χριαζεται να απαντισω τι ειναι το pc σου ηλικιακα ;)

Δημοσ.

Galis εμενα κατηγορεις τωρα η το δημοτικο?

γιατι εγω με αυτα και με αυτα τελιωσα κατι παραπανω απο λυκειο.

και αντε τωρα να βρεις πιος φτεει, εγω που δεν εμαθα οι αυτοι που δε με κρατησαν μεχρι να μαθω?

ισως η απαγορευσει των greeklish ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...