rebellion Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Παιζω το Far cry 2 σε pc σε ultra high ρυθμισεις αλλα μου το βγαζει σε παραθυρο... Τι πρεπει να κανω για να μου το βγαζει σε full screen και οχι σε παραθυρο? Π.χ στο fall out 3 επισης για υπολογιστη εχει επιλογη στα settings "windowed" ή "full screen" αλλα στο far cry 2 δεν υπαρχει κατι αναλογο. Καμια ιδεα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Alt+Enter,δεν θυμαμαι αν δουλευει στο FC2 αλλα δοκιμασε το
rebellion Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Alt+Enter,δεν θυμαμαι αν δουλευει στο FC2 αλλα δοκιμασε το ευχαριστω φιλε μου,λειτουργει
ondoin Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μολις αγορασα το FarCry 2 και μου αρεσε πολυ. Το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει σε ενα σημειο στην αρχη, οταν παω για πρωτη φορα στο Mikes' Bar (αν το λεω σωστα). Μπαινω μεσα και δεν υπαρχει τιποτα και κανενας! Τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω εκει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Θα πρέπει πρώτα να έχεις όπλο για να πας εκεί, οπότε κανε μια επίσκεψη στο weapon store που είναι δίπλα στο mike's bar.
Massiv0r Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Γιατι το NPC AI του Far Cry 2 ειναι καλυτερο απο του Crysis: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=37xPkeErI9I&feature=youtube_gdata[/ame]
AnatoliGR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 παιδια ποσα patch εχουν βγει για το farcry 2?
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παιδια ποσα patch εχουν βγει για το farcry 2? Αν θυμάμαι καλά,είναι 3!
dhmak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) FarCry 2 όλα τα διαθέσιμα patches απο την Ubisoft Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από dhmak
GKARIB3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος ,αν ειμαι πειτε μου να το βαλω καπου αλλου... Χρειαζομαι βοηθεια..... Εχω ενα λαπτοπ με windows 7 και ενα pc με windows xp και τα εχω συνδεσει με ενα καλωδιο crossover... πως γινεται να παιξω το Far cry 2 σε Lan, δηλαδη ενας προς εναν...?? (αν γινεται).. Οποιος γνωριζει βοηθεια....... Ευχαριστω προκαταβολικα....!!!!!!
Arisyo13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Παντως αυτο το παιχνιδι εχει ενα απο τα καλυτερα multiplayer modes.. Ακρως εθιστικο αν το μαθεις καλα.. και μεσω tunngle υπαρχουν πολλοι παικτες που παιζουν ακομη
mchls Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Far Cry 2 is now available on GOG, is DRM-free and priced at $9.99 Good news for all those who boycotted Ubisoft’s games due to their DRM implementations as GOG has added Ubisoft’s title to its catalogue and, like all GOG-games, this edition of Far Cry 2 is DRM-free. Entitled as Far Cry 2: Fortune’s Edition, this special version is patched to the most recent version and includes the Fortunes Pack DLC that added three new weapons and two new vehicles to the game, as well as several new multiplayer maps. Far Cry 2: Fortunes Pack is priced at $9.99 USD and can be purchased from here. Far Cry 2, developed by Ubisoft Montreal, takes many of the great ideas from the previous game and improves upon them, making a pulse-pounding, high-speed shooter that roars through the beautiful, if sere, environments of Central Africa. http://www.youtube.com/watch?v=_Jzz4MfhHsQ http://www.youtube.com/watch?v=Iv8jIpX1J14
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Το ξανάρχισα για δευτερη φορά μετα απο πολλά χρόνια με τα γραφικά στα full όλα στην 43" τηλεόραση και είναι φανταστικό.Για μένα είναι το καλύτερο far cry της σειράς! 1
3DJIN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 κι εμενα ρε φιλε,πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι. Η ιστορια ολα τα λεφτα οπως καταληγει με τοσες ανατροπες... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα