Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι τ αιώνιο πρόβλημα τν ερωτηματικών.Χρόνια προσπαθούν οι επιστήμονες να το λύσουν αυτό τ πρόβλημα,αλλά άκρη δν βγάζουν.. :-D

Είναι αποστολές που ανανεώνονται,συνέχεια μια διαφορετική,ίδιου στυλ πάνω κάτω.

Φίλε δν νομίζω να σ βρει κανείς χαπάκια εδώ μέσα,πρέπει να ψάξεις στις πλατείες.. :lol:

Άστα φίλε μου,junkie κανονικό...χαπάκιας ο τύπος κ κεί!

Είναι τ φάρμακα του για τν ελονοσία π χει,να βρεις άμεσα γιατι θα ψοφήσει !

να σαι καλα με εκανες και γελασα :lol::lol:

θα απαντησω ποιο μετα γιατι δεν εχω χρονο τωρα,

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Είναι τ αιώνιο πρόβλημα τν ερωτηματικών.Χρόνια προσπαθούν οι επιστήμονες να το λύσουν αυτό τ πρόβλημα,αλλά άκρη δν βγάζουν.. :-D

Είναι αποστολές που ανανεώνονται,συνέχεια μια διαφορετική,ίδιου στυλ πάνω κάτω.

Φίλε δν νομίζω να σ βρει κανείς χαπάκια εδώ μέσα,πρέπει να ψάξεις στις πλατείες.. :lol:

Άστα φίλε μου,junkie κανονικό...χαπάκιας ο τύπος κ κεί!

Είναι τ φάρμακα του για τν ελονοσία π χει,να βρεις άμεσα γιατι θα ψοφήσει !

κατσε για να καταλαβω, ποσες φορες πρεπει να βγαλεις τι ιδιες περιπου αποστολες για να αλαξεις χαρτη? ή δεν αλαζεις χαρτη και μετα απο 5-6 φορες που επαναλαβεις τις ιδιες αποστολες τελειωνει το παιχνιδι? αν ειναι ετσι, ειναι ιλιθιο το παιχνιδι, ολο τα ιδια και τα ιδια, πχ ενα φορτηγο και ενα τσιπ που βρισκετε στην βορεια πλευρα του χαρτη το εχω καταριψει 2 φορες και ξαναβγένει η αποστολη αυτη να την ξανακανω.

Και πως τελειωνει δλδ το παιχνιδι, κανοντας ποσες φορες δλδ τα ιδια σχεδον πραγματα :mad:

Δημοσ.

σε καμια 50αρα αποστολες που θα ακνεις στον 1 χαρτη θα σε παει σε εναν δευτεο χαρτη που θα κανεις αλλες 50(τις ιδιες αποστολες) αλλα σε αλλο τοπιο :)

η συμβουλη μου σβησε το game ειναι καραμουφα:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον εκεί στη Ubisoft βαριόντουσαν, όταν φταιάχναν το παιχνίδι, να σκεφοτύνε αποστολές.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Η ubisoft σκέφτεται τν χρήστη!!!! Απλα είναι καψόνια..μας δοκιμάζει τ σύστημα! Απλά μας αποτρέπει να πάμε Αφρική το 2010 για τ μουντιάλ :P ,γιατί αντί να κυνηγάμε μπάλες θα κυνηγάμε φορτηγά :D

Μα χάρτη δν αλλάζει με το R ;

Δημοσ.
Η ubisoft σκέφτεται τν χρήστη!!!! Απλα είναι καψόνια..μας δοκιμάζει τ σύστημα! Απλά μας αποτρέπει να πάμε Αφρική το 2010 για τ μουντιάλ :P ,γιατί αντί να κυνηγάμε μπάλες θα κυνηγάμε φορτηγά :D

Μα χάρτη δν αλλάζει με το R ;

ΞΕΡΩ ΠΩς ΑΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗς, με αυτα που ακουσα παει για σβησιμο χαλαρα.

και στο δευτερο χαρτη αφου φας στην μαπα τις ιδιες αποστολες τελειωνει το παιχνιδι?

χαχα αν ειναι ετσι ειναι τραγικοι, μου θυμιζει pac man, ιδιες πιστες και το μονο που αλαζει ειναι το φρουτακι κατω δεξια..

προτεινε κανα καλο σε αυτο το στυλ να παρω να πεξω, thanks

Δημοσ.

τελικα δε το σβηνω, θα συνεχισω να το πεζω, μπορει να ειμαι μαζοχας.

κατι θελω να ρωτησω ρε παιδια σε σχεση με το χαρτη και τις αποστολες

εχει τις μπλε πιστες τι κοκκινες και κατι κιτρινες, οι κυριες πιστες που πρεπει να βγαλω μηπως ειναι οι μπλε?

και με τους σταθμους λεοφορειων τι πεζετε, πατησα πανω σε ενα χαρτη εξω απο ενα σταθμο λεοφωριων και με πηρε ενα λεοφωριο και με πηγε σε μια πιστα με μπλε αποστολες

Δημοσ.

τα εχεις μπερδεψει λιγο:lol:

αμα πας στο λεοφοριο σου εχει 5 χαρτες νομιζω και σου διχνει που θα σε παει ο καθε χαρτης.

και κανονιζεις σε καθε αποστολη να δεις που ειναι ποιο κοντα απο εκει που θα σε παει το λεοφοριο.

ΥΓ το ποιο κοντινο μπορει να ειναι και 5 λεπτα πατωντας το W χαχαχαχα

Δημοσ.

Ρε φίλε είσαι πλούσιος,παίρνεις χαπάκια,λεωφορεία,όπλα συνέχεια ...πολλά έξοδα...κλέβε εκεί κανά αμάξι να κάνεις δουλειά σου!

BTW,άσχετο....έχεις καταταγεί σε καμία ομάδα ufll ή apr ;;;Λέμε τώρα..γιατί νομίζω πως κάνεις άσκοπους κύκλους στους χάρτες εδώ κ μέρες!

http://farcry.us.ubi.com/help/pc/main.php?cont=hs για μν παιδεύεσαι κ τόσο!

BTW,τν κοιμίζεις καθόλου :P ;;

Δημοσ.
Ρε φίλε είσαι πλούσιος,παίρνεις χαπάκια,λεωφορεία,όπλα συνέχεια ...πολλά έξοδα...κλέβε εκεί κανά αμάξι να κάνεις δουλειά σου!

BTW,άσχετο....έχεις καταταγεί σε καμία ομάδα ufll ή apr ;;;Λέμε τώρα..γιατί νομίζω πως κάνεις άσκοπους κύκλους στους χάρτες εδώ κ μέρες!

http://farcry.us.ubi.com/help/pc/main.php?cont=hs'>http://farcry.us.ubi.com/help/pc/main.php?cont=hs για μν παιδεύεσαι κ τόσο!

BTW,τν κοιμίζεις καθόλου :P ;;

αυτα που λες στην αρχη τα κανω ολα,, και οπλα κλεβω και αμαξια, βεβαια δε με αποσχολουν και πολυ τα οπλα, αφου τα βγαζω περα με το μ1 και το αυτοματο.., τςρα με τις ομαδες δε ξερω τι λες, αλλα παω βρισκω διαφορους τυπους που μου δινουν φακελους χαπακια κλπ, βασικα οπως ειπα παω στα ερωτημαΤΙΚΑ, ΟΠΩς ΑΠΟΘΗΚΕς ΟΠΛΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΙς ΚΟΚΚΙΝΕςΠΙΣΤΕς ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΕΧΩ 68 ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.αγγλικα καλα δεν ξερω, αυτες οι πιστες που δειχνει εδω http://farcry.us.ubi.com/help/pc/main.php?cont=hs ειναι που πρεπει να παω και τι να καταστρεψω? ΤΗΑΝΚΣ

Δημοσ.

αν μπορει καποιος να βοηθησει, απο αυτο το link http://farcry.us.ubi.com/help/pc/main.php?cont=hs

μου δειχνει οτι στο world1 exei 15 πιστες ξεκινωντας απο την petrol, και τελειωνοντας στην pista oasis, ολες αυτες τις πιστες τις εχω περασει, στην συνεχεια βγαζω τα ερωτιματικα και τελειωνει το WORLD1 ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ WORLD2?

ΤΟ θεμα ειναι οτι οταν εκτελω τις πιστες με τα ερωτιματικα, μετα ξαναβλεπω ερωτηματικο στο ίδιο σημειο, μηπως πρεπει να βγαλω πολλες φορες ενα ερωτηματικο?

Δημοσ.

ναιιιιι κανεις πολλες φορες το ιδιο ερωτιματικο αλλα διαφορετικη αποστολη θα σου εχει.

εγω στην 2 πιστα εκανα μια δεν θυμαμε ποσες φορες πανω απο 2 μερες :-(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ενω επαιζα το far cry 2 πατησα alt+tab για να κανω κατι στο mozilla

απο τοτε οποτε παω να ανοιξω το far cry ανοιγει κανονικα αλλα σε μικρο παραθυρο

και δεν μεγαλωνει με τιποτα.

ξερει καποιος πως να το διορθωσω αυτο?

Δημοσ.
ενω επαιζα το far cry 2 πατησα alt+tab για να κανω κατι στο mozilla

απο τοτε οποτε παω να ανοιξω το far cry ανοιγει κανονικα αλλα σε μικρο παραθυρο

και δεν μεγαλωνει με τιποτα.

ξερει καποιος πως να το διορθωσω αυτο?

Αν δε πιάνει το alt+enter για full screen...δες μέσα στα Options για fullscreen ή αν έχει επιλογή για να ξεκινήσει με safemode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...