Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ο ολμος πως λειτουργη??

το μονο που μου κανει ειναι οταν πευτει στο εδαφος να βγαζει κιτρηνο καπνο:cry:

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ειμαι ακομη στην αρχη στο πρωτο χαρτη αλλα τι γινετε, μου λεει να σκοτωσο καποιο jackall και να παω υπογεια (underground μου λεει), εχει μια εκκλησια εκει, ε λοιπον δε βρισκω διοδο να παω υπογεια, εχω φαει καμια 200αρια και ολο φγαινουν και αλλοι και λυση δε βρισκω, ακομη και στο youtube εψαξα και δε βρισκω ακρη.το μονο που κατεφερα ηταν να μπω σε ενα ξενοδσοχειο να ενεβω πανω και να φυγω... Ξέρει κανεις την λυση heeelp?

Δημοσ.

πατα το 5 να σου βγαλει τον χαρτη και δες στην κοντινη

εκει μαλλον θα σου εχει ενα κοκκινο στρογγυλο και πας :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

τον βάζεις όπου να ναι, τον έχεις ανοιχτό συνέχεια ενώ τρέχεις το game και ακολουθάς τις οδηγίες...

Δημοσ.

μου βγαζει ο χαρτης κατι τοποθεσιες με ερωτηματικα, παω στο ερωτηματικο π.χ σε ενα ρανταρ, παταω στο κουτακι που εχει το ρανταρ και μου λεει obgective ok, μεχρι εδω ολα καλα, στη συνεχεια μου δειχνει με κοκκινο κυκλο να παω να βγαλω την αποστολη, παω λοιπον κατι χλμ ποιο περα καταστρεφω αυτο που μου λεει με το κοκκινο κυκλο και βγαζω την αποστολη, κοιταω το χαρτι στην συνεχεια και βλεπω οτι αυτο το ρανταρ εχει παλι ερωτιματικο ενω εγω μολις τωρα εβγαλα την αποστολη που μου εδειχνε το ρανταρ, και αρα 8α επρεπε να σβησει το ερωτηματικο.Δλδ ειναι σα να μη εβγαλα την αποστολη...γκρρρ

Ξερει κανεις τι γινετε, μηπως φταιει που εκανα save μονος μου, το ιδιο που συμβενει με το ρανταρ συμβενει με ολλεσ τις αποστλες,πχ παλι στη 2η πιστα, παω εκει που εχει πιστολι ο χαρτης (δλδ αποθηκη με οπλα), μου μιλαει ενας μαγκας και γινετε obgective εκεινει τη στιγμη,moy δειχνει με κκοκκινο ο χαρτης παλι την αποστολη, παω την βγαζω και αντι να σβησει το ερωτηματικο απο την αποθηκη οπλων στο χαρτη που το συμβολιζει με ενα πιστολι παραμενει εκει το ερωτιματικο..σα να μη εβγαλα δλδ την αποστολη ενω την εχω βγαλει, μηπως υπαρχη σειρα που πρεπει να βγαλω τα ερωτηματικα?

και κατι αλλο, που βρισκω χαπακια γιατι μου εχουν τελειωσει, και τι ακριβως κανουν αυτα τα χαπακια?

Δημοσ.
μηπως υπαρχη σειρα που πρεπει να βγαλω τα ερωτηματικα?

και κατι αλλο, που βρισκω χαπακια γιατι μου εχουν τελειωσει, και τι ακριβως κανουν αυτα τα χαπακια?

Είναι τ αιώνιο πρόβλημα τν ερωτηματικών.Χρόνια προσπαθούν οι επιστήμονες να το λύσουν αυτό τ πρόβλημα,αλλά άκρη δν βγάζουν.. :-D

Είναι αποστολές που ανανεώνονται,συνέχεια μια διαφορετική,ίδιου στυλ πάνω κάτω.

Φίλε δν νομίζω να σ βρει κανείς χαπάκια εδώ μέσα,πρέπει να ψάξεις στις πλατείες.. :lol:

Άστα φίλε μου,junkie κανονικό...χαπάκιας ο τύπος κ κεί!

Είναι τ φάρμακα του για τν ελονοσία π χει,να βρεις άμεσα γιατι θα ψοφήσει !

Δημοσ.

οταν θα χρειαστης το χαπακι :lol:

θα σου βγαλει στον χαρτη μια διαφορετικη αποστολη(δεν θυμαμε τωρα ποια ειναι)και πρεπει να πας εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...