UpToDate_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 υποτίθεται ότι είναι "showfps 1" για enable και "showfps 0" για disable Το'χα δοκιμασει και αυτο...δεν ειχε γινει τπτ.. Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα παλυ...κ δεν ξερω πως...αλλα τωρα δουλευει
Sed22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hg_9wb0uaf4 Και φυσικα παιρνει 3.1 απο imdb
polonos1313 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς αν η επιλογή του χαραχτήρα στην αρχή παίζει κανένα ρόλο στο όλο story ???? Αλλάζει δηλαδή το game story ή απλά η επιλογή χαραχτήρα υπάρχει απλά για να υπάρχει ???
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εμμμ..Ακόμα γιατρεύω τν δικό μ μαλάρια .. Να παίρνετε δρόμο μέσα στην έρημο...λιποθυμάει !!
dhmak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Έχει πολύ πλάκα αυτή η Malaria, πότε επιτέλους θα βρεθεί στον δρόμο του, κάποια κανονική υγειονομική περίθαλψη (όχι χάπια και ημίμετρα)
Bigi444444 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Έχει διαφορετικά endings ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις αφότου συναντήσεις το τσακάλι;Και γενικά επηρεάζουν καθόλου την ιστορία οι επιλογές που κάνεις ως προς τις αποστολές που επιλέγεις κάθε φορά από τις δύο φατρίες;
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Έχει διαφορετικά endings ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις αφότου συναντήσεις το τσακάλι;Και γενικά επηρεάζουν καθόλου την ιστορία οι επιλογές που κάνεις ως προς τις αποστολές που επιλέγεις κάθε φορά από τις δύο φατρίες; Εγω έχω πάρει τν ιρλανδο! Κ νομίζω διάλεξα τν στρατό... Δν ξέρω αν όντως παίζει κάποιο ρόλο..Όποιος ξέρει ας μας πει. Αυτό με τν μαλάρια,άμα δν τν γιατρέψεις,ψοφάει εε;
Bigi444444 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ναι, αν δεν πάρεις χάπι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα από τη στιγμή που αρχίσεις να ζαλίζεσαι, πεθαίνεις. Ρε γαμώτο, ξεκίνησα από τη ζούγλκα πίσω από τη φυλακή, πέρασα 2-3 βάλτους αλλά κόλλησα.Και εκεί που είμαι ακόμα δεν επηρεάζει αν θα πάω για τα διαμάντια ή να σκοτώσω τους στρατηγούς.Είμαι στο σημείο που πρέπει να περάσω απέναντι σε ένα safe house το οποίο είναι αποκομμένο.Φτάνω σε ένα σημείο όπου τελειώνουν τα βράχια που είμαι και έχει απέναντί μου την άλλη μεριά.Αλλά δε μπορώ να πηδήξω από κάπου τόσο μακριά για να περάσω απέναντι.Από κάτω είναι ένα αεροπλάνο καρφωμένο σε έναν βράχο, για όσους καταλαβαίνουν...
epicouros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά πως μπορείς να περάσεις πίσω από τη φυλακή; όσο και να προσπάθησα δεν βρήκα πέρασμα.
Bigi444444 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Προφανώς είσαι στο σημείο που είμαι κι εγώ.Που πας για να συναντήσεις το τσακάλι, έτσι; Λοιπόν, όταν πας και τον βρίσκεις, κάθεται στη μέση του προαύλιου χώρου.Σου λέει τα δικά του και κάποια στιγμή ξεκινάει να φεύγει.Πάει σε ένα σημείο λίγο πιο πέρα που είναι η έξοδος.Σαν κελί είναι εκεί.Θα τη δεις, είναι μια πόρτα σιδερένια που θα πρέπει να ανοίξεις.Πίσω από εκεί που σταματάει αυτός είναι.Όταν θα μπεις μέσα θα σου πει να διαλέξεις απόστολή, ανοίγεις την άλλη πόρτα...κι έφυγες! Αν το προχωρήσεις δες μήπως μπορείς να βοηθήσεις κι εμένα στο σημείο που κόλλησα λίγο πιο κάτω.
pcfan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ναι, αν δεν πάρεις χάπι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα από τη στιγμή που αρχίσεις να ζαλίζεσαι, πεθαίνεις. Ρε γαμώτο, ξεκίνησα από τη ζούγλκα πίσω από τη φυλακή, πέρασα 2-3 βάλτους αλλά κόλλησα.Και εκεί που είμαι ακόμα δεν επηρεάζει αν θα πάω για τα διαμάντια ή να σκοτώσω τους στρατηγούς.Είμαι στο σημείο που πρέπει να περάσω απέναντι σε ένα safe house το οποίο είναι αποκομμένο.Φτάνω σε ένα σημείο όπου τελειώνουν τα βράχια που είμαι και έχει απέναντί μου την άλλη μεριά.Αλλά δε μπορώ να πηδήξω από κάπου τόσο μακριά για να περάσω απέναντι.Από κάτω είναι ένα αεροπλάνο καρφωμένο σε έναν βράχο, για όσους καταλαβαίνουν... Πίσω απο τα συντρίμια του αεροπλάνου υπάρχει ένα μονοπάτι.Το ακολουθείς και φτάνεις στο 2ο safe house.
jakegate7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) deleted !!! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2009 από jakegate7
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ειμαι σε ενα χωριο και μου ζητα να φαω καποιον jak all, εε λοιπον εχω φαει καμια εκατοστη και ακομη να τελιωσουν, ξερει κανεισ τι γινετε? στην αρχη ειμαι ακομη
greenmachine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Ακόμα με το farcry ασχολείσαι??(Ωραίο παιχνιδάκι ήταν πλάκα-πλάκα) Μπες στο http://www.gamefaqs.com, και βρες το guide του παιχνιδιού Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2009 από greenmachine
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ακόμα με το farcry ασχολείσαι??(Ωραίο παιχνιδάκι ήταν πλάκα-πλάκα)Μπες στο http://www.gamefaqs.com, και βρες το guide του παιχνιδιού to farcry2 εννοω φιλε οκ... kai sto youtube δε 8α βρω ακρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα