Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υποτίθεται ότι είναι "showfps 1" για enable και "showfps 0" για disable

Το'χα δοκιμασει και αυτο...δεν ειχε γινει τπτ..:-(

Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα παλυ...κ δεν ξερω πως...αλλα τωρα δουλευει

:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η επιλογή του χαραχτήρα στην αρχή παίζει κανένα ρόλο στο όλο story ????

Αλλάζει δηλαδή το game story ή απλά η επιλογή χαραχτήρα υπάρχει απλά για να υπάρχει ???

Δημοσ.

Έχει πολύ πλάκα αυτή η Malaria, πότε επιτέλους θα βρεθεί στον δρόμο του, κάποια κανονική υγειονομική περίθαλψη (όχι χάπια και ημίμετρα) :lol:

Δημοσ.

Έχει διαφορετικά endings ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις αφότου συναντήσεις το τσακάλι;Και γενικά επηρεάζουν καθόλου την ιστορία οι επιλογές που κάνεις ως προς τις αποστολές που επιλέγεις κάθε φορά από τις δύο φατρίες;

Δημοσ.
Έχει διαφορετικά endings ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις αφότου συναντήσεις το τσακάλι;Και γενικά επηρεάζουν καθόλου την ιστορία οι επιλογές που κάνεις ως προς τις αποστολές που επιλέγεις κάθε φορά από τις δύο φατρίες;

Εγω έχω πάρει τν ιρλανδο! Κ νομίζω διάλεξα τν στρατό...

Δν ξέρω αν όντως παίζει κάποιο ρόλο..Όποιος ξέρει ας μας πει.

Αυτό με τν μαλάρια,άμα δν τν γιατρέψεις,ψοφάει εε;

Δημοσ.

Ναι, αν δεν πάρεις χάπι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα από τη στιγμή που αρχίσεις να ζαλίζεσαι, πεθαίνεις.

Ρε γαμώτο, ξεκίνησα από τη ζούγλκα πίσω από τη φυλακή, πέρασα 2-3 βάλτους αλλά κόλλησα.Και εκεί που είμαι ακόμα δεν επηρεάζει αν θα πάω για τα διαμάντια ή να σκοτώσω τους στρατηγούς.Είμαι στο σημείο που πρέπει να περάσω απέναντι σε ένα safe house το οποίο είναι αποκομμένο.Φτάνω σε ένα σημείο όπου τελειώνουν τα βράχια που είμαι και έχει απέναντί μου την άλλη μεριά.Αλλά δε μπορώ να πηδήξω από κάπου τόσο μακριά για να περάσω απέναντι.Από κάτω είναι ένα αεροπλάνο καρφωμένο σε έναν βράχο, για όσους καταλαβαίνουν...

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως μπορείς να περάσεις πίσω από τη φυλακή; όσο και να προσπάθησα δεν βρήκα πέρασμα.

Δημοσ.

Προφανώς είσαι στο σημείο που είμαι κι εγώ.Που πας για να συναντήσεις το τσακάλι, έτσι;

Λοιπόν, όταν πας και τον βρίσκεις, κάθεται στη μέση του προαύλιου χώρου.Σου λέει τα δικά του και κάποια στιγμή ξεκινάει να φεύγει.Πάει σε ένα σημείο λίγο πιο πέρα που είναι η έξοδος.Σαν κελί είναι εκεί.Θα τη δεις, είναι μια πόρτα σιδερένια που θα πρέπει να ανοίξεις.Πίσω από εκεί που σταματάει αυτός είναι.Όταν θα μπεις μέσα θα σου πει να διαλέξεις απόστολή, ανοίγεις την άλλη πόρτα...κι έφυγες!

Αν το προχωρήσεις δες μήπως μπορείς να βοηθήσεις κι εμένα στο σημείο που κόλλησα λίγο πιο κάτω. :-D

Δημοσ.
Ναι, αν δεν πάρεις χάπι μέσα σε ένα χρονικό διάστημα από τη στιγμή που αρχίσεις να ζαλίζεσαι, πεθαίνεις.

Ρε γαμώτο, ξεκίνησα από τη ζούγλκα πίσω από τη φυλακή, πέρασα 2-3 βάλτους αλλά κόλλησα.Και εκεί που είμαι ακόμα δεν επηρεάζει αν θα πάω για τα διαμάντια ή να σκοτώσω τους στρατηγούς.Είμαι στο σημείο που πρέπει να περάσω απέναντι σε ένα safe house το οποίο είναι αποκομμένο.Φτάνω σε ένα σημείο όπου τελειώνουν τα βράχια που είμαι και έχει απέναντί μου την άλλη μεριά.Αλλά δε μπορώ να πηδήξω από κάπου τόσο μακριά για να περάσω απέναντι.Από κάτω είναι ένα αεροπλάνο καρφωμένο σε έναν βράχο, για όσους καταλαβαίνουν...

Πίσω απο τα συντρίμια του αεροπλάνου υπάρχει ένα μονοπάτι.Το ακολουθείς και φτάνεις στο 2ο safe house.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειμαι σε ενα χωριο και μου ζητα να φαω καποιον jak all, εε λοιπον εχω φαει καμια εκατοστη και ακομη να τελιωσουν, ξερει κανεισ τι γινετε? στην αρχη ειμαι ακομη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...