Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
συμφωνω με το ποστ του tmjuju, επίσης με κλειστή τη μουσική το παιχνίδι κερδίζει τρελούς ποντους.

αληθεια στο τελος τι διαλεξατε?

τη μπαταρια η τα διαμαντια?

εχει διαφορά στο τελος η επιλογή? η ειναι το ίδιο βλακεία?

φυσικά το δεύτερο:-)

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασικά και τα δύο. Είναι πολύ απλό, κάνεις ένα save πριν πάρεις ένα από τα δύο και μετά ξαναγυρνάς. 5 λεπτά κρατάει έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι και στις περιπτώσεις. Έχει τον ίδιο τερματισμό όμως δυστυχώς.

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνιδάκι. Πολύ ωραία υπόθεση γεμάτη προδοσίες και ανατροπές. Διεστραμμένες αποστολές, πιο πολύ από αυτές του GTA. Γενικά πολύ καταθλιπτική η ατμόσφαιρα. Και φοβερό το τερέν.

Δημοσ.

Βασικά και τα δύο. Είναι πολύ απλό, κάνεις ένα save πριν πάρεις ένα από τα δύο και μετά ξαναγυρνάς. 5 λεπτά κρατάει έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι και στις περιπτώσεις. Έχει τον ίδιο τερματισμό όμως δυστυχώς.

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνιδάκι. Πολύ ωραία υπόθεση γεμάτη προδοσίες και ανατροπές. Διεστραμμένες αποστολές, πιο πολύ από αυτές του GTA. Γενικά πολύ καταθλιπτική η ατμόσφαιρα. Και φοβερό το τερέν.

ετσι οπως το περιμενα ειναι 5 λεπτα υποθεση,αλλα μετα απο τοσο περα-δωθε-πανω-κατω στο χαρτη ουτε αυτο δεν ειχα ορεξη να κανω,το τερματισα,ειδα το αθλιο τελος σε αντιθεση με το υπολοιπο παιχνιδι κατα τη γνωμη μου

και το εσβησα κατευθειαν:P

για εμενα ειναι ισως απο τα πιο αδικημενα games

Δημοσ.

Καλησπερα απο μενα.Θυμαμαι οταν ειχαν βγαλει ενα 20λεπτο βιντεο πριν καιρο οπου εδειχνε σε μια φαση οτι τραυματιζε εναν αντιπαλο στο ποδι με sniper και πηγαιναν 2 αλλοι αντιπαλοι και τον μετεφεραν μακρια για να τον σωσουν.Οσες φορες το εχω δοκιμασει απλα σκοτωσα τον αντιπαλο.Δεν επεσε κατω κρατωντας το ποδι του και κανεις δεν ηρθε να τον βοηθησει.

Μηπως αφαιρεσαν το συγκεκριμενο feature απο το τελικο παιχνιδι?Να αναφερω επισης οτι μιλαω για την xbox360 εκδοση (μηπως παιζει ρολο)

Δημοσ.

Στο hardcore, τρους τραυματίζω με το dragunov και περιμένω να έρθει κάποιος να τους βοηθήσει. Μόλις πλησιάσει κάποιος, τους σκοτώνω και τους δύο. Μέχρι τώρα δεν είχα υπομονή να δω αν έρχεται και τρίτος, θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Far Cry 2 - Intel Bonus Missions Available NOW

Far Cry 2 immerses players in an entirely new kind of gaming experience, where players will discover a true open world gameplay set in one of the most beautiful environments in the world, Africa, brought to life by high-definition next-gen technology. These two bonus missions (the Morrocan and the American) extend the game's length by a whole 3 hours.

Get the Far Cry 2 Intel Bonus Missions Patch (6mb)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χμμ,κανείς;;

Έχω ένα πρόβλημα...όποτε πάω να κάνω log in για να μπω στο online,μ πετάει invalid key..τι τρέχει;originalle παιχνίδι!!Αυτό έγινε από προχτές που τ παιχνίδι έκανε μόνο του update στην νέα έκδοση..Γίνεται να μν είναι συμβατές οι εκδόσεις;

Δημοσ.

Γεια σάς παΐδια ξέρουμε τίποτα για το far cry 2 για Cheats για Multiplayer εάν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί δεν ξέρω τίποτα από αυτά ευχαριστώ!

:o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...