outlaw star Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Λες και το έγραψα εγώ αυτό το παραπάνω! Ίδια νοοτροπία (ένα παιχνίδι την φορά), ίδια παιχνίδια, ίδια σειρά! Απλά έχω και το MotoGP 08 μέσα, για να ξεδίνω. Αλλά ΠΟΤΕ δύο "σοβαρά" παιχνίδια στον σκληρό μαζί!Βρε grimpr, το FarCry2 για κάτω των 18 και το crysis για πάνω;;; Το αντίθετο θα έλεγα, το FarCry είναι πολύ πιο ενήλικο, θέλει πολλή περισσότερη υπομονή και συγκέντρωση. Το crysis ένα απλό arcade είναι. :lol: χαίρομαι που συμφωνούμε!
tmjuju Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Τελικά το παίγνιον είναι πολύ καλό! Εθιστικό από ένα σημείο και μετά! -----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 09 : 39 : 34----- Game over… Πολύ καλό! Ξενέρωτος ο τερματισμός… Αξίζει το παίγνιον Εύγε!
dhmak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Game Over ;; Μπράβο tmjuju, γιά πες περισσότερα, πόσο σου πήρε για το gameover.
tmjuju Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 30 ώρες 20/30 side missions 10/12 buddy missions Μια χαρά τα στατιστικά εάν σκεφτείς ότι έπαιζα φυσιολογικά. Δηλαδή δεν κυνηγούσα μονό τα κύρια missions ούτε το παράκανα με sidemissions. Νορμάλ καταστάσεις. Θα δούμε εάν θα ασχοληθώ παρά πέρα καθαρίζοντας και τα ψιλά… αν και τώρα με βλέπω να λειώνω σε RA και sacred.
activex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 30 ώρες20/30 side missions 10/12 buddy missions Μια χαρά τα στατιστικά εάν σκεφτείς ότι έπαιζα φυσιολογικά. Δηλαδή δεν κυνηγούσα μονό τα κύρια missions ούτε το παράκανα με sidemissions. Νορμάλ καταστάσεις. Θα δούμε εάν θα ασχοληθώ παρά πέρα καθαρίζοντας και τα ψιλά… αν και τώρα με βλέπω να λειώνω σε RA και sacred. άρα τερμάτισες? γενικά τι εντυπώσεις σου άφησε σαν σύνολο? και μια σημείωση...το παιχνίδι από ότι διάβασα παίζει στα vista σε dx10.1 τώρα κατάλαβα γιατί πάει καλύτερα από ότι σε xp με dx9. οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και αποδίδουν! μακάρι να έχουμε τέτοιο boost μέσο υποστηρίξεις dx10.1...
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Η 4850 σε 16χ10 και 16χ12 είναι μια χαρά. Ισχύει ότι είπα παραπάνω Μεγαλούτσικο learning curve Εθιστικό μετά το πρώτο δίωρο Λίγο ξενία το τέλος αλλά περνάει το νόημα που ήθελαν… δεν αλλάζει τίποτα στις ‘καταραμένες’ αυτές χώρες. Καλά όπλα Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται Buggy power! Και τρελά rollercoaster στη ζούγκλα και την έρημο Σωστά στημένη ιστορία που δεν κουράζει… και σε κάποιο βαθμό ρεαλιστική σε σχέση με την κατάσταση σε κάποιες χώρες σήμερα. Δώστε δύο ώρες στο παιχνίδι και μετά θα γουστάρετε!
activex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ooookay γιατι και εγω στο πρωτο 30 λεπτο που το ειδα μου φανηκε καπως βαρετο. αλλα αν ειναι ετσι...
outlaw star Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Η 4850 σε 16χ10 και 16χ12 είναι μια χαρά. Ισχύει ότι είπα παραπάνω Μεγαλούτσικο learning curve Εθιστικό μετά το πρώτο δίωρο Λίγο ξενία το τέλος αλλά περνάει το νόημα που ήθελαν… δεν αλλάζει τίποτα στις ‘καταραμένες’ αυτές χώρες. Καλά όπλα Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται Buggy power! Και τρελά rollercoaster στη ζούγκλα και την έρημο Σωστά στημένη ιστορία που δεν κουράζει… και σε κάποιο βαθμό ρεαλιστική σε σχέση με την κατάσταση σε κάποιες χώρες σήμερα. Δώστε δύο ώρες στο παιχνίδι και μετά θα γουστάρετε! θα συμφωνήσω με το φίλο...βέβαια για μένα καταλυτικό ρόλο έπαιξε ότι μετά απο 2 ώρες παιχνιδιού περίπου αρχίζεις και ξεκλειδώνεις και τα sniper...
tmjuju Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 θα συμφωνήσω με το φίλο...βέβαια για μένα καταλυτικό ρόλο έπαιξε ότι μετά απο 2 ώρες παιχνιδιού περίπου αρχίζεις και ξεκλειδώνεις και τα sniper... Καιρό είχα να βρω παίγνιον που να παίζεται τόσο πολύ με sniper… Γαμάτη φάση!
Voodooman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Dragunov, Uzi, RPG-7, Camo suit και δεν σου λείπει τίποτα! Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη ποιό στυλ είναι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι, το από μακριά ή το ντου. Για αυτό και τρώω πρώτα λίγους από μακριά και μετά ορμάω. Υπάρχει βέβαια και το άλλο ωραίο. Τραυματίζεις κάποιον στο πόδι με το Dragunov. Πέφτει κάτω, οι φίλοι του πάνε να τον βοηθήσουν και τους καθαρίζεις και εκείνους! Kαι στο hardcore είναι όσο δύσκολο πρέπει.
shadowmann Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 πάντως πιστεύω είναι παιχνίδι τακτικής ..ένα μέρος τουλάχιστον...μονο με ντού και γιούργια δεν γίνετε δουλειά.. ειδικά αν το επίπεδο δυσκολίας είναι στο τέρμα..
Voodooman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 πάντως πιστεύω είναι παιχνίδι τακτικής ..ένα μέρος τουλάχιστον...μονο με ντού και γιούργια δεν γίνετε δουλειά.. ειδικά αν το επίπεδο δυσκολίας είναι στο τέρμα.. Ναι, θέλει προσοχή και μυαλό στις βασικές αποστολές. Οι side missions συνηθως είναι της πλάκας, αλλά όλες οι άλλες είναι σε μέρη που θέλουν προσοχή. Μόλις τώρα τέλειωσα την 16η αποστολή, που πρέπει να καταστρέψεις μία δεξαμενή με φάρμακα σε ένα χωρίο χτισμένο πάνω σε βουνό. Στο hardcore ζορίστηκα σοβαρά.
outlaw star Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 μόλις το τερμάτισα και εγώ 25 ώρες περίπου μου πήρε...πάντως να πω την αλήθεια δύσκολα θα βάλω να το ξαναπαίξω....tmjuju εμένα το τέλος μου άρεσε πολύ,ο τρόπος παρουσίασής του με χάλασε
mandal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 συμφωνω με το ποστ του tmjuju, επίσης με κλειστή τη μουσική το παιχνίδι κερδίζει τρελούς ποντους. αληθεια στο τελος τι διαλεξατε? τη μπαταρια η τα διαμαντια? εχει διαφορά στο τελος η επιλογή? η ειναι το ίδιο βλακεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα