{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Vasika epitelous animation na vgazeis tis sfaires kai oxi energy bar...nice epitelous ligo realism... p.s. active x o opera den pezei ta videos, try explorer;)
Galis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 εμενα παντως τα βιντεο του farcry 2 με εχουν αφησει πιο πολυ μακακα απο αυτα του crysis παλιοτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 to kovw pali na arxizei to whining gia anava8miseis e3aitias enos game
privateer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Far Cry 2 Q&A http://extreme.pcgameshardware.de/showthread.php?t=8308
gizmo78 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Πω πω που θα παει το πραγμα ρε παιδια.. τι θα παιζουμε σε 5-10 χρονια αραγε..;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εγώ απλά ελπίζω να έχω χρόνο για να παίζω...
S2Katana Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 +1, ετσι και αλλιως μια ζωη θα τα σκαμε, οποτε ο χρονος ειναι το αμφιβολο.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως το'χω πάρει απόφαση. PC=είδος πρώτης ανάγκης,και κάθε χρόνο θα φροντίζω να μαζεύω λεφτά για αναβαθμίσεις. Όπως ο άλλος έχει το ψώνιο του με το μηχανάκι και όλο ρίχνει λεφτά σ'αυτό,κάτι ανάλογο..
kostacurtas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Far Cry 2 Exclusive Impressions - Dynamic Environments and Savannah Battles Ubisoft's sequel to the excellent shooter Far Cry will offer a huge, seamless experience powered by some serious technology. We take an exclusive look.
Sed22 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως το'χω πάρει απόφαση.PC=είδος πρώτης ανάγκης,και κάθε χρόνο θα φροντίζω να μαζεύω λεφτά για αναβαθμίσεις. Όπως ο άλλος έχει το ψώνιο του με το μηχανάκι και όλο ρίχνει λεφτά σ'αυτό,κάτι ανάλογο.. Σωστος...Καλυτερα που ειμαστε καμενοι με τους υπολογιστες..παρα με μηχανακια..και αμαξια..I LOVE PCS..:lol:
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 ωρεο ντοκιμαντερ για τα ζωα και τα χωρια της Αφρικης Παντως τα γραφηκα καλα φαινονται....
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Εντυπωσιακότατο φαίνεται. Και αυτή η ιδέα με τη ρεαλιστική διάδοση φωτιάς/πυρκαγιάς (ανάμεσα στις άλλες ιδέες) μου αρέσει πολύ.
michalakis_than Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Καλά να δω τι απαιτήσεις θα έχει αυτό...μετά το Crysis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα