Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγω δεν αντεξα τα πολλα ''υπερσυβηρικα'' ταξιδια και το απεγκατεστησα θεωρω πως τον χαμηλοτερο βαθμο το game τον παιρνει για το σεναριο και για τον τροπο που μετακινητε ο ηρωας μας , τα γραφικα ειναι αξιοσεβαστα ομως σε καμια περιπτωση δεν καταφεραν να ξεπερασουν αυτα του Crysis.

Δημοσ.

αντε παλι η συγκριση με το crysis...

Βρε παιδια δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι δεν εχουν κανενα κοινο σημειο αυτα τα παιχνιδια??????

Το crysis μπορει να βασιστηκε πανω στο far cry 1 κατα μεγαλο ποσοστο... με αποτελεσμα??? κατι το τελειο πιστεύω.....

Τωρα το far cry 2 πιστευω οτι δεν βασιζεται σε κανενα απο αυτα τα παιχνιδια!!! σε τιποτα ομως!

Εξαλου ειναι ενα παιχνιδι που εχει βγει και σε κονσολες, ποσο να διαφερουν τα γραφικα απο αυτες??? λιγο...... ενω το crysis?? που να παει σε κονσολα? θα ειναι με κουκιδες...

Για εμενα το παιχνιδακι ειναι κατι σαν ενα μεταβατικο σταδιο για το πως παιζονται τα παιχνιδια εχωντας πολλα ρεαλιστικα στοιχεια!! (οπως οταν τρεχεις μετα απο λιγο κουραζεσαι...)

Τεσπα, δεν υπαρχει κατα την γνωμη μου κανενα σημειο συγκρισης μεταξυ του crysis και του far cry 2...

Αυτα απο εμενα...:-)

Δημοσ.

Εντάξει,με πείσατε, όντως το crysis έχει καλύτερα γραφικά. Αλλά θα χρειαστούμε 2-3 χρονάκια ακόμη για να έχουμε τα γραφικά του crysis σε παιχνίδι με το ανοιχτό gameplay του FarCry 2.

Και εγώ είμαι στριμμένος, μου την δίνουν οι μεγάλες αποστάσεις στα παιχνίδια. Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, στο FarCry 2 δεν με έχουν κουράσει ακόμη. Θέλεις τα διαμάντια που μαζεύεις στον δρόμο, θέλεις οι συχνές μάχες μέχρι να φτάσεις, θέλεις οι πολλοί τρόποι ταξιδίου, ακόμη δεν έχω βαρεθεί τα πήγαινε-έλα.

Δημοσ.

Μπράβο Voodooman μαζί σου, αυτη η περιήγηση στο παιχνίδι, που ανακαλύπτεις πάντα κάτι διαφορετικό, είναι ενδειαφέρουσα.

Δημοσ.

To FC2 ειναι ένα παιχνίδι που σχεδιάστηκε γύρω απο μια καινούργια μηχανή 3D γραφικών (Dunia), και οχι το αντίθετο και το ορθότερο...δλδ μια μηχανή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ενα παιχνίδι....Με ξεκάθαρο σκοπό να διαφημίσει την τεχνολογία της Ubisoft, (Opening Titles). Σαφέστατα δεν συγκρίνεται με το Crysis σαν παιχνίδι, το FC2 ειναι σχεδιασμένο για συγκεκριμένη μερίδα της αγοράς παιχνιδιών (Consoles) με ομάδα τους νέους κάτω των 18 ετών, συγκεκριμένα τους οπαδούς του Grand Theft Auto. Εν κατακλείδι, σαν "PC" παιχνίδι πάσχει σοβαρά, σαν τεχνολογία 3D μηχανής (Dunia) όμως είναι εξαιρετική στο θέμα γραφικών και επιδόσεων.

• Moderators
Δημοσ.
Πρόγραμμα ημέρας:

Το μεσημέρι Far Cry 2

Το απόγευμα Fallout 3

Το βράδυ Dead Space

Το πρωί... Doulia 8

Πάνε και τα in-game χρώματα, με το "χρώμα" που έχει ο ουρανός έξω. :P

Αναρωτιέμαι τι θα βλέπεις στον ύπνο σου όμως...

Να είσαι στην αφρικανική σαβάνα και να κυνηγάς Super Mutants με το Plasma Cutter; :P

Δημοσ.

εγώ πάλι ποτέ δε βάζω παιχνίδια παράλληλα...τώρα παίζω far cry2 και μόλις το ολοκληρώσω θα πάω στο dead space...μετά fall out 3 και έρχονται silent hill, legendary....και ποιος ξέρει τι ακόμη...΄δουλειά μέχρι τα χριστούγεννα δηλαδή....να δω πότε θα πάρω πτυχίο εάν συνεχίσω έτσι.....

Δημοσ.
εγώ πάλι ποτέ δε βάζω παιχνίδια παράλληλα...τώρα παίζω far cry2 και μόλις το ολοκληρώσω θα πάω στο dead space...μετά fall out 3 και έρχονται silent hill, legendary....και ποιος ξέρει τι ακόμη...΄δουλειά μέχρι τα χριστούγεννα δηλαδή....να δω πότε θα πάρω πτυχίο εάν συνεχίσω έτσι.....

Λες και το έγραψα εγώ αυτό το παραπάνω! Ίδια νοοτροπία (ένα παιχνίδι την φορά), ίδια παιχνίδια, ίδια σειρά! Απλά έχω και το MotoGP 08 μέσα, για να ξεδίνω. Αλλά ΠΟΤΕ δύο "σοβαρά" παιχνίδια στον σκληρό μαζί!

Βρε grimpr, το FarCry2 για κάτω των 18 και το crysis για πάνω;;; Το αντίθετο θα έλεγα, το FarCry είναι πολύ πιο ενήλικο, θέλει πολλή περισσότερη υπομονή και συγκέντρωση. Το crysis ένα απλό arcade είναι.

• Moderators
Δημοσ.

FC2 όπως είπα δεν έχω παίξει, αλλά έχοντας δει trailers με κάτι εκτελέσεις / mercy kills και το να βγάζεις σφαίρες από πάνω σου και κάτι τέτοια, ούτε αυτό είναι για παιδάκια στο στυλ του. :P

Έχει και το Crysis κάποια πράγματα που δεν είναι για παιδάκια (γλώσσα και μια σκηνή στο Warhead ειδικά), αλλά το FC είναι πιο..."εξομοίωση", ενώ το Crysis πιο κοντά σε ταινία.

Δημοσ.

Η αρχή του είναι ξενέρωτη και έχει σχετικά μακρύ learning curve.

Μετά από κάνα δυο τρείς ώρες τελικά μπαίνεις σε ρυθμό.

Αυτό είναι το αρνητικό που παρατήρησα παίζοντας κάποιες ώρες.

Με βλέπω να το συνεχίζω μέχρι τέλους :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...