Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για stealth καταστάσης είναι...

σε κάνει αθόρυβο κτλ...ξεκινάς και την αποστολή νύχτα και είσαι κομπλέ

Επεξ/σία από shadowmann
  • Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και μου βγαζει αυτο <<service pack 1 is strongly recomended for this game...plz update your operating system>> επισης εχω windows vista basic(ξερω οτι ειναι χαλια αλλα βαριεμαι να ξανακανω format)

ευχαριστω προκαταβολικα οποιος ξερει και μπορει παρακαλω να με βοηθησει !!

seriously learn to read...

Δημοσ.

παιδια εχει κανεις προβλημα με τα save?

Εχω αποθηκευσει ενα στην αρχη περιπου και δεν αποθηκευει τπτ αλλο..

Στα πρωτα 3-4λεπτα παιχνιδιου αποθηκευει και μετα σβηνονται και μενει μονο το πρωτο save!Εψαξα για save bug στο google και δεν βρηκα παρομοιο προβλημα..

Δημοσ.
Μα τί άλλη βοήθεια χρειάζεται; Σου το λέει καθαρά:

Service pack 1 is strongly recomended for this game...plz update your operating system

Τί άλλο να κάνει δηλαδή το δόλιο το κομπιουτεράκι, να σου πει στα ελληνικά "ε, θέλω το service pack 1 των vista για να παίξεις το FarCry 2!!!!!!!!"

Και εγω εχω vista ultimate χωρις το sp1 μου βγαζει το μυνηματακι οτι πρεπει να εγκαταστησω το sp1 ομως το παιχνιδι τρεχει κανοννικα.

Δημοσ.

Μόλις βρήκα ένα bug...στο act 2 όταν πηγαίνεις στο faction με το σήμα την αφρική και σε ψάχνει ο τυπάς πρέπει να είσαι πολύ κοντά του. ʼμα δεν είσαι τότε παίζει να σου πάρει τα όπλα και να μην μπεις μέσα. Έτσι και να τα πάρεις μετά δεν λειτουργούν.Οποτε προσοχή, κάντε ένα save πριν μπείτε κάθε φορα. ;)

Δημοσ.

εγώ δεν συνάντησα τίποτα τέτοιο...μόλις πατάω για να με ψάξει πάει λίγο πιο κοντά αυτόματα αν δεν είμαι εκεί που θέλει με ψάχνει και με αφήνει να μπω..

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι έχει στα Additional Content στο μενού? Μπαίνω και ζητά κωδικό ξεκλειδώνει τίποτα καλό??

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 12 : 09 : 40-----

Googlistika λίγο και βρήκα αυτόν τον κωδικό tar3QuzU ξεκλειδώνει extra missions τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς θα δούμε..

Κάτι που με ξενέρωσε στο game και για αυτό βαριέμαι να το παίξω είναι που δεν έχει co-op.. έστω ένα άτομο.. να μπεις με ένα φίλο σου να τελειώσεις τις αποστολές.. διάολε...

Δημοσ.

ναι όντως θα μπορούσαν να είχαν βάλει co-op...

a και κάτι άλλο που σκεφτόμουν..όταν τερματίσεις το game θα μπορείς να τελειώσεις και τις side mission που είχες αφήσει η μπα?θέλω να γεμίσω την αποθηκούλα διπλα στο weapon shop με όλα τα όπλα...! :D

Δημοσ.

Λογικά μετά τον τερματισμό θα είναι ελευθέρας βοσκής.. δεν είμαι σίγουρος όμως αν έχει αποστολές.. πάντως λογικά αν βρεις όλα τα διαμάντια θα σου φτάνουν για να αγοράσεις ότι έχει το μαγαζάκι.. εγώ βρήκα 70 diamonds..

Τώρα κάνω τις buddy missions για να αναβαθμίσω την καλύβα μου.

Δημοσ.

70 διαμάντια? όχι 70 βαλίτσε e?

ναι λογικά αν βρείς όλες τις βαλίτσες θα μπορείς να τα αγοράσεις όλα... καλά τι άλλες αναβάθμισης περνούν η καλύβες?

a κάτι άλλο τώρα που είμαι στον δεύτερο χαρτί άμα παο στον πρώτο θα υπάρχουν η side mission η μπα?

Δημοσ.

Αφού τελειώσει το κυρίως παιχνίδι, γίνεται μετά διαχείρηση πόρων.

Ο τόπος πλέον είναι δικός μας κι έτσι προσπαθούμε να βγάλουμε λεφτά με λογικούς τρόπους.

Ο ήρωάς μας αναλαμβάνει να διοργανώσει αγώνες ράλυ, ένας φίλος ανεμοπορείες και ένας άλλος τη μεταφορά τουριστών με τα τρένα.

Για όσους ενδιαφέρει η δράση βέβαια, μπορούν απλώς να παίρνουν μέρος σε αγώνες, ανεμοπορείες ή να οδηγάνε τρένα, αφήνοντας το management σε άλλους.

Το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά αυτό φέρνει δίψα για περισσότερη ισχύ όπως όλοι ξέρουμε.

Συγκρούσεις ξεκινάνε πάλι, μεταξύ των πρώην φίλων τώρα. 3 φατρίες αυτή τη φορά.

Στήν αναμπουμπούλα άνοίγει ένα διαστασιακό σχίσμα και εισβάλουν εξωγηινοι με περίεργα γνωστές φάτσες.

Μιά εξ ίσου γνωστή φιγούρα εμφανίζεται από το πουθενά κρατώντας ένα λοστό.

Ενώνει τις 3 φατρίες κατά των εξωγήινων εισβολέων, αφού τους πείθει (με το λοστό) ότι είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν.

Ο ίδιος, (άντε ο Gordon Freeman είναι) συνεχίζει την αποστολή του, που είναι να βρει το πανάρχαιο artifact που είναι θαμμένο στην περιοχή και που όπως έμαθε, μετά τα γεγονότα στο Half Life 3, ευθύνεται για τα όσα πήγαν στραβά.

Με τις καινούριες δυνατότητες χειρισμού του χρόνου που απέκτησε όταν ενώθηκε με τον υπερδιαστασιακό του εαυτό (G-Man) θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τη ροή του χρόνου.

Αυτά στο Half Life 4 όμως...

:-D

Δημοσ.
Αφού τελειώσει το κυρίως παιχνίδι, γίνεται μετά διαχείρηση πόρων.

Ο τόπος πλέον είναι δικός μας κι έτσι προσπαθούμε να βγάλουμε λεφτά με λογικούς τρόπους.

Ο ήρωάς μας αναλαμβάνει να διοργανώσει αγώνες ράλυ, ένας φίλος ανεμοπορείες και ένας άλλος τη μεταφορά τουριστών με τα τρένα.

Για όσους ενδιαφέρει η δράση βέβαια, μπορούν απλώς να παίρνουν μέρος σε αγώνες, ανεμοπορείες ή να οδηγάνε τρένα, αφήνοντας το management σε άλλους.

Το χρήμα ρέει άφθονο, αλλά αυτό φέρνει δίψα για περισσότερη ισχύ όπως όλοι ξέρουμε.

Συγκρούσεις ξεκινάνε πάλι, μεταξύ των πρώην φίλων τώρα. 3 φατρίες αυτή τη φορά.

Στήν αναμπουμπούλα άνοίγει ένα διαστασιακό σχίσμα και εισβάλουν εξωγηινοι με περίεργα γνωστές φάτσες.

Μιά εξ ίσου γνωστή φιγούρα εμφανίζεται από το πουθενά κρατώντας ένα λοστό.

Ενώνει τις 3 φατρίες κατά των εξωγήινων εισβολέων, αφού τους πείθει (με το λοστό) ότι είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν.

Ο ίδιος, (άντε ο Gordon Freeman είναι) συνεχίζει την αποστολή του, που είναι να βρει το πανάρχαιο artifact που είναι θαμμένο στην περιοχή και που όπως έμαθε, μετά τα γεγονότα στο Half Life 3, ευθύνεται για τα όσα πήγαν στραβά.

Με τις καινούριες δυνατότητες χειρισμού του χρόνου που απέκτησε όταν ενώθηκε με τον υπερδιαστασιακό του εαυτό (G-Man) θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τη ροή του χρόνου.

Αυτά στο Half Life 4 όμως...

:-D

Στην αρχή πήγα να σε πιστέψω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...