activex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Σωστό αυτό για τις μηχανές.Το όνομα "Far Cry" ανήκει στην ubi, η ιδέα στην crytek. Η crytek λοιπόν ακολούθησε άλλο δρόμο και έφτιαξε το crysis, ενώ η ubi που είχε το όνομα επέλεξε τελείως διαφορετικό δρόμο ( α λα boiling point ) και απλά κράτησε το όνομα για λόγους μάρκετινγκ. Tώρα αν θα ξαναδούμε τροπικό σκηνικό και shooter σαν το πρώτο Far Cry, άγνωστο. Το boiling point είχε πολλές καλές ιδέες, αλλά ήταν ΤΟΣΟ κακοφτιαγμένο... Φαίνεται ότι στην Ubi ήθελαν να κάνουν ένα σωστό παιχνίδι βασισμένο σε εκείνο, αλλά ήξεραν ότι με το όνομα Boiling Point θα πάτωναν ξανά, οπότε το ονόμασαν Far Cry 2, για να μην κρατήσουν καμμιά επαφή με το αμαρτωλό παρελθόν. σωστά όλα! πάντος το crysis είναι πιο far cry απο οτι το far cry 2 που δεν είναι καν crysis... μπερδευτήκατε? μάλλον όχι εσείς! Ps : προβλέπεται να φάμε παρόμοια πίκρα και με το επερχόμενο fallout 3 από την "θελέστα και Bethesda" τι κακό και αυτό με τα off topic...των εταιριών!
Voodooman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 πάντος το crysis είναι πιο far cry απο οτι το far cry 2 που δεν είναι καν crysis... Κακά τα ψέματα όμως, ούτε το crysis ήταν αρκετά Far Cry... Καλό παιχνίδι, αλλά ΤΟΟΟΣΟ scripted... Aλλά έχει και τόση σημασία το όνομα και το είδος; Και τα τρία για εμένα είναι καλά παιχνίδια, το καθένα με τον τρόπο του.
activex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ναι δε λεω..συγκριτικα το πηγα. οσο για το θεμα του τιτλου εχει να κανει βασικα με το πως πρωετοιμαζεσαι ψυχολογικος να πουμε.. μεχρι τωρα την εκπληξη την κανανε τιτλοι που δεν το περιμενα, αντιθετα απο αυτα που περιμενα και καπος απογοητευτικα.
ahristos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 το far cry 1 ειχε την cryengine το 2 εχει την dunia νομιζω πως και αυτο ακομα ειναι κατι τελιος διαφορετικο... ναι δίκιο έχεις με το όνομα... πρόσεξε κανένας ότι το όνομα dunia το χρησιμοποιούμε κι εμεις από τα τούρκικα; δε λέμε ο ντουνιάς και εννοούμε ο κόσμος;
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 [...]πρόσεξε κανένας ότι το όνομα dunia το χρησιμοποιούμε κι εμεις από τα τούρκικα; δε λέμε ο ντουνιάς και εννοούμε ο κόσμος; Ούτε που το χα σκεφτεί. Ίσως φταίει ότι πάντα το λεγα Ντούνια...
activex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ούτε που το χα σκεφτεί. Ίσως φταίει ότι πάντα το λεγα Ντούνια... ααα ο καθε ενας λεει τον πονο του? ψευτη και αδικε dunia...ενα far cry 2 σε ζητισαμε και εφερες αλανταλον! (να ξανα πω και εγω τον πονο μου ετσι?)
sokonik_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εμενα παντως μου ερχεται στο μυαλο η Νόνη Δούνια ti να μας πει η dounia μπροστα της
Giorgos860 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και μου βγαζει αυτο <<service pack 1 is strongly recomended for this game...plz update your operating system>> επισης εχω windows vista basic(ξερω οτι ειναι χαλια αλλα βαριεμαι να ξανακανω format) ευχαριστω προκαταβολικα οποιος ξερει και μπορει παρακαλω να με βοηθησει !! -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 11 : 08 : 12----- ρε παιδια μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και μου βγαζει αυτο <<service pack 1 is strongly recomended for this game...plz update your operating system>> επισης εχω windows vista basic(ξερω οτι ειναι χαλια αλλα βαριεμαι να ξανακανω format) ευχαριστω προκαταβολικα οποιος ξερει και μπορει παρακαλω να με βοηθησει !! -----Προστέθηκε 28/10/2008 στις 11 : 09 : 12----- οχ γιατι εγινε αυτο??
FarCry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 οχ γιατι εγινε αυτο?? γιατι ειναι μανιταρι μαγικο
Voodooman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 καμια βοηθεια? Μα τί άλλη βοήθεια χρειάζεται; Σου το λέει καθαρά: Service pack 1 is strongly recomended for this game...plz update your operating system Τί άλλο να κάνει δηλαδή το δόλιο το κομπιουτεράκι, να σου πει στα ελληνικά "ε, θέλω το service pack 1 των vista για να παίξεις το FarCry 2!!!!!!!!"
FarCry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μα τί άλλη βοήθεια χρειάζεται; Σου το λέει καθαρά:Service pack 1 is strongly recomended for this game...plz update your operating system Τί άλλο να κάνει δηλαδή το δόλιο το κομπιουτεράκι, να σου πει στα ελληνικά "ε, θέλω το service pack 1 των vista για να παίξεις το FarCry 2!!!!!!!!" +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1 και του λεει και Plz. φαντασου και να μην παρακαλουσε...
Sed22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια καμερα απο επανω οταν εισαι στο αμαξη δεν εχει?:/
mastixas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το λεω. Επειδη σε καθε save κανει refresh την λιστα με τα προηγουμενα, μετα απο καποια στιγμη που έχουν μαζευτει πολλα αργει αρκετά. Απλα μετακίνησα τα περισσοτερα απο το My Documents\My Games\Far Cry 2\Saved Games σε καποιο αλλο μέρος του δίσκου μου (εκτός του φακέλου "Fay Cry 2") με αποτελεσμα να γίνεται η ανανέωση πιο γρήγορα.. αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα