Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η μηχανή του όντως είναι απίστευτη. Όχι μόνο αποδίδει τέτοια γραφικά, αλλά το κάνει για έναν πολύ μεγάλο κόσμο και μάλιστα χωρίς loading, από όσο θυμάμαι.

Εντάξει, μπορεί το crysis να έχει καλύτερα γραφικά αν συγκρίνει κανείς screenshot με screenshot, αλλά ποιός μπορεί να πει σίγουρα ποιό παιχνίδι από τα δύο έχει καλύτερα γραφικά κατά την διάρκεια του gameplay;

To gameplay μπορεί να φανεί βαρετό, γιατί δεν είναι καθόλου scripted. Tα καλά σύγχρονα FPS δεν είναι βαρετά, γιατί είναι scripted, σου υπαγορεύουν από πού θα πας και πώς θα πας. Όταν θέλουν σε βάζουν να οδηγείς, όταν θελουν σε αφήνουν χωρίς όπλα, κάνουν ό,τι μπορούν, για να σε κρατάνε στην τσίτα. Το FarCry 2 σου δίνει το πρόβλημα ("κάνε αυτό") και εσύ βρίσκεις την λύση. Αν κάθε φορά κάνεις ντου και τους θερίζεις όλους ναι, μετά από λίγο θα καταντήσει βαρετό. Εγώ προσπαθώ να δοκιμάζω συνέχεια διαφορετικά πράγματα.

Το Far cry ίσως να ήταν καλύτερο, αλλά και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο. Αλλά με χαλάει και εμένα το όνομά του, έπρεπε δηλαδή να το ονομάσουν έτσι, επειδή τους είχε μείνει το όνομα εκεί στην ubi; Αφού έτσι και αλλιώς φαινόταν καλό παιχνίδι, έπρεπε να δείξουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να το αφήσουν να πουλήσει με την αξία του και όχι με ένα κούφιο όνομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω δυο ερώτησης.

1on που βρίσκονται τα save?έφαγα τον κόσμο και πιθανόν να ήταν μπροστά μου...

και 2on αν κάνω unistall το παιχνίδι τώρα δεν θα χρεωθώ τις 5 φορες που δίνη η ubi για να βάλεις το παιχνίδι? η θέλει κάτι ιδιαίτερο?

(αυτό με το κλείδωμα που έχουν κάνει και σε αφήνει ναι μεν 5 φορες να το βάλεις αλλα αν το κανεις απεγκατάσταση η κάτι τέτοιο δεν αφαιρείται από τις 5 φορες που μπορείς να το βάλεις..)

Επεξ/σία από shadowmann
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε υπαρχει τετοιο αισχος πραγμα στα γνησια?λογικα καπου δημιουργει log file στην εγκατασταση,οποτε δεν θα εχεις καποιο προβλημα.οπου αναβοσβηνει το κυρηκιο του ερμη!εκει το σωνεις.αν δεν το βαρεθεις μεχρι τοτε!

Επεξ/σία από notios7
save?
Δημοσ.

για την πρώτη ερώτηση εννοούσα που θα βρω τα save για να τα κρατήσω σε πιο φάκελο είναι δηλαδή.

όσο για την δεύτερη σε ευχάριστο!

Δημοσ.

Καλό μου φαίνεται και αρκετά ελαφρύ για τέτοια γραφικά.Αλλά είναι βαρετό μετά από λίγο.Αυτό όμως που μου τράβηξε τη προσοχή ήταν οι διάλογοι.Τρομερά γελοίοι:youarenotaguardohmygodyouhavemalariacomemeetmeatthebar.Βγάλε μετά νόημα!Anyway το παιχνίδι είναι οτι πρέπει για όποιον θέλει να παίξει ένα "ρεαλιστικό" shooter.

Δημοσ.
για την πρώτη ερώτηση εννοούσα που θα βρω τα save για να τα κρατήσω σε πιο φάκελο είναι δηλαδή.

όσο για την δεύτερη σε ευχάριστο!

Τα έγγραφά μου\My Games\Far Cry 2\Saved Games

Δημοσ.

Πολυ καλο το παιχνιδι!

Παντως πιο πολυ σε just cause μου φερνει παρα σε farcry, δικιο εχει ο voodooman επρεπε να το πλασαρουν με αλλο ονομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά παιδιά, σήμερα το εγκατέστησα και εγώ, θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα προχωρήσω, πιό αναλυτικά:

Φτιάχνω ενα αυτοκίνητο (βιδώνο κάτι απ' το καπό και μπαίνω μέσα για να πάω στο σημείο που μου δείχνει το GPS, εδώ είναι οτ θέμα στα μισά της διαδρομής αλλάζω χρώματα (απ' την malaria) και τελικά πεθαίνω, χωρίς να καταφαίρω να φτάσω.

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας..

http://imageshack.gr/view.php?file=ypm7tzxorjvnrn13g0fl.jpg

Ευχαριστώ πολύ φίλε polonos1313 για την πολύτιμη απάντησή σου, άυτη ήταν η αιτία.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Eγώ σε αυτό το σημείο που δείχνει η φωτό έσπασα τη γέφυρα και έπεσα στο νερό(μιλάμε οδηγάρα ε; )

Αμυδρά θυμάμαι όμως,πως σε κάποια φάση λιποθυμάει και μετά βρίσκεται ξάπλα στο κρεβάτι.

Δημοσ.
Γειά χαρά παιδιά, σήμερα το εγκατέστησα και εγώ, θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα προχωρήσω, πιό αναλυτικά:

Φτιάχνω ενα αυτοκίνητο (βιδώνο κάτι απ' το καπό και μπαίνω μέσα για να πάω στο σημείο που μου δείχνει το GPS, εδώ είναι οτ θέμα στα μισά της διαδρομής αλλάζω χρώματα (απ' την malaria) και τελικά πεθαίνω, χωρίς να καταφαίρω να φτάσω.

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας..

http://imageshack.gr/view.php?file=ypm7tzxorjvnrn13g0fl.jpg

Μάλλον δεν κάνεις κάτι που σου ζητάει το game πριν προχωρήσεις και για αυτό πεθαίνεις.

Το έπαθα και εγώ σε μια αποστολή στην αρχή.Έπρεπε να πάω καπου συγκεκριμένα και έκοβα βόλτες σε άλλη κατεύθυνση με αυτή που έπρεπε να πάω και πέθανα από μαλάρια....

Δημοσ.
Περισσότερο το όνομα της μηχανής υπονοεί όπως και το Unreal 2

το far cry 1 ειχε την cryengine το 2 εχει την dunia νομιζω πως και αυτο ακομα ειναι κατι τελιος διαφορετικο...

με τα πολλα κατι λεει το καινουριο "Boiling Point" της ubi...

στο θεμα μας τωρα...κανενα καινουριο far cry θα δουμε? :P

Δημοσ.
το far cry 1 ειχε την cryengine το 2 εχει την dunia νομιζω πως και αυτο ακομα ειναι κατι τελιος διαφορετικο...

με τα πολλα κατι λεει το καινουριο "Boiling Point" της ubi...

στο θεμα μας τωρα...κανενα καινουριο far cry θα δουμε? :P

Σωστό αυτό για τις μηχανές.

Το όνομα "Far Cry" ανήκει στην ubi, η ιδέα στην crytek. Η crytek λοιπόν ακολούθησε άλλο δρόμο και έφτιαξε το crysis, ενώ η ubi που είχε το όνομα επέλεξε τελείως διαφορετικό δρόμο ( α λα boiling point ) και απλά κράτησε το όνομα για λόγους μάρκετινγκ. Tώρα αν θα ξαναδούμε τροπικό σκηνικό και shooter σαν το πρώτο Far Cry, άγνωστο.

Το boiling point είχε πολλές καλές ιδέες, αλλά ήταν ΤΟΣΟ κακοφτιαγμένο... Φαίνεται ότι στην Ubi ήθελαν να κάνουν ένα σωστό παιχνίδι βασισμένο σε εκείνο, αλλά ήξεραν ότι με το όνομα Boiling Point θα πάτωναν ξανά, οπότε το ονόμασαν Far Cry 2, για να μην κρατήσουν καμμιά επαφή με το αμαρτωλό παρελθόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...