activex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 χωρης να εχω ασχολιθει πολυ θα πω ενα πραμα... την εντυπωση που μου εκανε το πρωτο farcry οταν πρωτο βγηκε, αυτο δεν μου την εκανε με την καμια παντος. αυτο και μονο για δευτερο μερος ειναι μεγαλο πλυν. εστο και αν σε αυτο παιζει το ρολο του και ο ανταγονισμος... δεν ειπα οτι εχει κατι το παιχνιδακι. απλα δεν εχει αυτο το κατι...το ουαου που παθαμε με τον πρωτο τιτλο και εδω νομιζω θα συμφωνισετε
Bspus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ειναι ενα FPS που παει να το παιξει RPG, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν του βγαινει και γινεται κουραστικο. Βεβαια ειναι πολυ νωρις για να το κρινω (ακομα στο ACT 1 ειμαι). Ισως να απογοητευτηκα γιατι ειχα προετοιμαστει για κατι παρομοιο με το πρωτο, δηλαδη ενα FPS με καποιο σεναριο (οπως τα φτιαχνουν πλεον απο την εποχη του πρωτου half life) και αυτο που βλεπω τελικα ειναι ενα STALKER wannabe. Το παιχνιδι δεν ειχαν κανενα απολυτως λογο να το ονομασουν far cry 2. Δεν εχει την παραμικρη σχεση, ουτε καν ειναι στο ιδιο Universe. Εδω και χρονια εχουμε καταληξει να παιζουμε και να περιμενουμε με αναμονη παιχνιδια που ειναι ολα sequel. Δειγμα ελλειψης πρωτοτυπιας θα μπορουσε να πει καποιος. Ισως ειναι απλα και ενδειξη οτι μια ιδεα επιασε και την βελτιωνουμε μεχρι το τελειο (πχ blizzard). Δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να χρησιμοποιουμε ενα τιτλο που υπονοει sequel για κατι που προφανως δεν ειναι
Erwdios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ειναι ενα FPS που παει να το παιξει RPG, αλλα κατα τη γνωμη μου δεν του βγαινει και γινεται κουραστικο. Βεβαια ειναι πολυ νωρις για να το κρινω (ακομα στο ACT 1 ειμαι). Ισως να απογοητευτηκα γιατι ειχα προετοιμαστει για κατι παρομοιο με το πρωτο, δηλαδη ενα FPS με καποιο σεναριο (οπως τα φτιαχνουν πλεον απο την εποχη του πρωτου half life) και αυτο που βλεπω τελικα ειναι ενα STALKER wannabe. Το παιχνιδι δεν ειχαν κανενα απολυτως λογο να το ονομασουν far cry 2. Δεν εχει την παραμικρη σχεση, ουτε καν ειναι στο ιδιο Universe. Εδω και χρονια εχουμε καταληξει να παιζουμε και να περιμενουμε με αναμονη παιχνιδια που ειναι ολα sequel. Δειγμα ελλειψης πρωτοτυπιας θα μπορουσε να πει καποιος. Ισως ειναι απλα και ενδειξη οτι μια ιδεα επιασε και την βελτιωνουμε μεχρι το τελειο (πχ blizzard). Δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να χρησιμοποιουμε ενα τιτλο που υπονοει sequel για κατι που προφανως δεν ειναι Συμφωνώ μέχρι τελείας και προσθέτω ότι το παιχνιδάκι είναι μία μίξη stalker και fallout 3 wannabe (λόγω των στοιχείων rpg που διαθέτει).
karolos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 μολις το εγκατεστησα, πρωτη ξενερα 'your graphic drivers are too old' και μολις εκανα update..... με το που παω να αρχισω, κολλαει στο πρωτο loading. μην μου πειτε οτι δεν το σηκωνει.... laptop vaio vgn-fz11m ολες οι ρυθμισεις ειναι default
Giorgos860 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 εμενα παλι μονο τα healing animations μαρεσαν :p:p:lol: κατα τα αλλα προτιμω το vice city:-(
outlaw star Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 το παιχνίδι μετά απο τον ενθουσιασμό της πρώτης ώρας καταντάει πολύ βαρε΄τό...ίδια πράγματα κάνεις ίδιους εχθρούς συναντάς και συνέχεια κάνεις ένα κύκλο....το πρώτο far cry είναι μακράν καλύτερο απο gameplay...και όσο αφορά τη μηχανή γραφικών δε λέω καλή είναι(αλλά ούτε που αγγίζει του crysis ειδικά στα μοντέλα των χαρακτήρων) όμως σε κάτι σημεία τρώει κάτι άκυρα κολλήματα και κολλάει το σύμπαν....
ThrowDOWN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Οποτε καταληγουμε οτι οταν πρωτο παιξεις γουσταρεις στην πορεια βαριεσαι ελεινα ,same shit συνεχεια.
outlaw star Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Οποτε καταληγουμε οτι οταν πρωτο παιξεις γουσταρεις στην πορεια βαριεσαι ελεινα ,same shit συνεχεια. yeap thats the general idea mate!
liopyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μολις το εγκατεστησα, πρωτη ξενερα 'your graphic drivers are too old' και μολις εκανα update.....με το που παω να αρχισω, κολλαει στο πρωτο loading. μην μου πειτε οτι δεν το σηκωνει.... laptop vaio vgn-fz11m ολες οι ρυθμισεις ειναι default Φίλε μου, δεν νιώθω καλά που στο λέω εγώ, αλλά με 8400M λίγο δύσκολο να το παίξεις... Ίσως σε χαμηλή ανάλυση με κουτσουρεμένα details να είναι playable... Kαλό laptop, αλλά όχι για παιχνίδια. Ειδικά τέτοιους τίτλους... Από εκεί και πέρα, δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών αν κολλάει στο loading.
shadowmann Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 εγώ πάλι κανένα κώλυμα και με τους παλιούς και με τους καινούργιους drivers...ούτε drops έχω...σε ανάλυση 1680 και όλα στο high-very high με full AA.. ακόμα δεν το έχω βαρεθεί δηλαδή εγώ δεν βλέπω πουθενά να κάνω τα ίδια πράγματα έστω και στο ίδιο σημείο να παο η εχθροί εκτος από οπλισμό που έχουν αλλάξει είναι και πιο έτοιμη για κάποια εισβολή ενώ στην αρχή τους έπιανα στον ύπνο μετά μου την έπεφταν από πίσω.. το μονο που με χαλάει (πολύ άκυρο όμως..) είναι ότι δεν βλέπω τους κάλυκες όταν ρευτούν κάτω... και θα γούσταρα να μην εξαφανίζονται να έχει μια αίσθηση μάζης ρε παιδί μου...δεν ξέρω πείτε με τρελό αλλα με χαλάσει λίγο αυτό... κατά τα αλλα στο θέμα τον γραφικών θυμάστε όταν είχε βγει το crysis που όλη φωνάζαμε μα τι να τα κάνουμε τόσο καλά γραφικά που δεν μπορούμε να το τρέξουμε στο full...τώρα που έχει 1 κλικ κάτω αλλα πάει χωρίς κανένα drop τουλάχιστον σε μένα λέτε ότι δεν σας αρέσουν e τελικά μερικούς δεν μπορούμε να σας πιάσουμε πουθενά συγγνώμη κιόλας αλλα ο άλλος προσπαθεί να το παίξει σε laptop.. :/ χωρίς παρεξήγηση φυσικά...και εγώ πριν φτιάξω το σταθερό ήμουν με laptop και πάλευα να παίξω το crysis και είχα κατάληξη σε window mode σε ανάλυση 640 και όλα low και πάλι δεν έτρεχε !! επίσης όλα αυτά που είπα είναι υποκειμενικά για τον καθένα με το δίκιο του μπορεί να μην του αρέσουν τα γραφικά και γενικά το παιχνίδι. κατά τα αλλα ο καθένας εχεις την άποψη του και την σεβόμαστε! αυτά! καλή συνεχεια πάντως αυτό με τους κάλυκες με έχει χαλάσει παρα πολύ......:/ (ναι ναι ξέρω το ξανά είπα πιο πάνω..αλλα μου έχει κάτσει στο λαιμό...τους έβλεπα και λαχταριστούς λαχταριστούς πεσμένους στο πάτωμα στο εξώφυλλο του κουτιού και απογοητευτικά...) edit:όσον αφορά το κώλυμα με το laptop στο loading όταν προσπάθησα να τρέξω το crysis warhead έβγαζε το σήμα τις EA και κόλλαγε εκεί...να ήταν τυχαίο δεν ξέρω...στο πρώτο δεν έτρωγε κώλυμα αλλα πήγαινε κολλώντας xD και μόλις το έβαζα σε window mode τα βιντεάκια τουλάχιστον πηγαίνανε σφαίρα!!!
MixalisX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εχω φθασει το 60% και αρχισα να το βαριέμαι αρκετα δυστιχως. Ολο τα ίδια και τα ίδια. Ξύλο σε διαφορετικά μέρη απλά. 1.Με ενοχλεί ότι δεν υπάρχει σοβαρό σενάριο ή στόχος στο παιχνίδι πράγμα που σε κάνει να τρέχεις απο αποστολή σε αποστολή και να σκοτώνεις ασκοπα. 2. Δεν υπάρχουν σοβαρά cutscenes μόνο απο διάλογο σε διάλογο πάμε. 3. Οι διάλογοι είναι ΦΟΒΕΡΑ γρήγοροι όχι μόνο δεν προλαβαίνεις να ακούσεις αλλά και σε πολλές περιπτώσεις ούτε και να διαβάσεις τι είπανε. 4. Πέρα απο τον αετο (πως το λένε) που πετάς έπρεπε να έχουν κανένα ελικόπτερο τουλάχιστον. Γενικά στον αέρα δεν υπάρχει τίποτα απολύτος. 5. Υπάρχουν παντού σιδιροδρομικές γραμμές αλλά κανένα τραίνο να κινήται. Μόνο σταματιμένα σαράβαλα. Θα μπορούσαν άνετα να το έχουν ώς μέσο μεταφοράς. Και άλλες λεπτομέριες.Δυστηχώς δεν έφτασε τις προσδοκίες μου. Το μόνο πραγματικά καλό είναι η μηχανή γραφικών. +1
karolos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου, δεν νιώθω καλά που στο λέω εγώ, αλλά με 8400M λίγο δύσκολο να το παίξεις...Ίσως σε χαμηλή ανάλυση με κουτσουρεμένα details να είναι playable... Kαλό laptop, αλλά όχι για παιχνίδια. Ειδικά τέτοιους τίτλους... Από εκεί και πέρα, δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών αν κολλάει στο loading. οκ, ευχαριστω
adamspir Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Προχωρόντας λίγο στην πλοκή του παιχνιδιού θελω να ρωτησω το εξης....ειμαι σε ενα σημειο τωρα που μου εχει αναθεσει η APR αποστολη και με παιρνει τηλ κ ενας φιλος κ μου ζηταει κ αυτος αποστολη κ εχω να διαλεξω αναμεσα σε αυτους τους 2...την προηγουμενη φορα που ειχα βρεθει σε αυτην την κατασταση ειχα επιλεξει την APR και μετα η σχεση μου με το φιλο μειωθηκε...αν επιλεξω το φιλο τι επιδραση θα εχει αυτο στη σχεση μου με την APR??? και μια 2η ερωτηση....αν επιλεξω να παω να κανω αποστολες και για την ufl ή οπως λεγεται...τι επιδραση θα εχει παλι στις σχεσεις με την APR??? εννοω ειναι απαραιτητο να διαλεξω μια απο τις 2? ή μπορω να κανω αποστολες και για τις 2.... αυτα....ευχαριστω παντως
xvagos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο παιχνίδι. Υπάρχει απλώς τι θέλεις εσύ να κάνεις. Θέλεις να μπουκάρεις και να τα κάνεις "στάχτη και μπούρμπερη" ή να πας σαν το "φίδι" με την μαχαίρα, ή τα πας για βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα