androu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 με κουράζει .. το εφέ όταν τρέχεις και ο τύπος κουράζεται και ζαλίζεται .. βγαίνει κάπως?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 με κουράζει .. το εφέ όταν τρέχεις και ο τύπος κουράζεται και ζαλίζεται .. βγαίνει κάπως? Aφού είναι άρρωστος ο άνθρωπος.
Αmbient Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά και εμένα με απογοήτευσε πάρα πολύ...κλάσεις ανώτερο το 1(για να μην πω για τα crysis που δεν συγκρίνονται)...επικεντρώθηκαν σε κάποια πράγματα που στην τελική γίνονται βαρέτα και κουραστικά(στα οποία έπεσε πολύ διαφήμιση) και τα υπόλοιπα...τιποτα τα 8άρια που έχει πάρει είναι υπερβολικά...... Πάλι καλά που δεν το αγόρασα και εγώ!!!
xvagos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει, το παιχνιδάκι δεν είναι τέλειο, και ποιο είναι εδώ που τα λέμε, αλλά όχι και μάπα. Εμένα μου άρεσει πολύ περισσότερο από το πρώτο. Γενικά το σαφάρι στην ζούγκλα μ' αρέσει πολύ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 The only problem is the respawn time. other than that the game rocks.
@byZo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ...Το παιχνίδι είναι μια χαρα και παίζει και καλά στο μηχάνημά μου, αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω ένα κουτί με φάρμακα ο υπολογιστής μου κάνει Restart. Όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ενοχλητικό. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάτι πολύ περίεργο τρέχει με το μηχάνημα μου?!?
Voodooman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Τώρα το άρχισα, έχει κανένα δίωρο, και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η σταθερότητά του, απίστευτα καλοφτιαγμένο και "συμπαγές" παιχνίδι. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι το boiling point (αν το θυμάται κανείς). Εντυπωσιακά γραφικά (μόνο μισό κλικ κάτω από το crysis και ίσως και το Hell's Highway), καταπληκτικό πάντρεμα του ρεαλισμού με τις απαραίτητες συμβάσεις που κάθε παιχνίδι έχει (το interface είναι πολύ διακριτικό, οι χάρτες ούτε κουραστικά ρεαλιστικοί αλλά ούτε και τύπου ραντάρ), τα αντικείμενα συμπεριφέρονται όσο ρεαλιστικά πρέπει, γενικά μου φαίνεται εξαιρετικά καλοφτιαγμένο. Τώρα αν θα γίνει βαρετό παρακάτω, θα δούμε. Πάντως έκαναν εξαιρετική δουλειά για εμένα.
ThrowDOWN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 καλα μονο μισο κλικ δεν ειναι αλλα τεσπα , καλο παιχνιδακι αλλα πολυ ταξιδι και κατανταει βαρετο ,same πραματα κανεις συνεχεια
Galis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ...Το παιχνίδι είναι μια χαρα και παίζει και καλά στο μηχάνημά μου, αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω ένα κουτί με φάρμακα ο υπολογιστής μου κάνει Restart. Όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ενοχλητικό. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάτι πολύ περίεργο τρέχει με το μηχάνημα μου?!? +1 και εμενα το εκανε χθες.Κανε παλι εγκατασταση
koystado Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 το far cr y 2 ειναι far away απο το Far Cry (το πρωτο)
fe31h Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 καταπληκτικο παιχνιδακι!!! εχει γινει ωραια δουλεια... οσο για την σχεση του με το crysis δεν νομιζω οτι υπαρχει... για εμενα εχει μακραν καλυτερα γραφικα το crysis!! Α! και κατι αλλο... το παιχνιδι παιζει μια χαρα με το Ρ4 2.8!!! (δεν χρειαζεται να ειναι 3.2...
Erwdios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις ένα PC λίγο ξεπερασμένο για τις απαιτήσεις του σημερινού gaming, τότε ναι, τα γραφικά είναι εκπληκτικά. Αν έχεις ένα PC που μπορούσε να τρέξει το Crysis σε Gamer mode τουλάχιστον, όπως του γράφοντος , τότε, sorry, αλλά τα γραφικά μοιάζουν λίγο καλύτερα από GTA San Andreas.
Sadman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Για τα γραφικα δεν εχω να προσθεσω κατι. Το gameplay ελεϊνα βαρετο...πολυ gta εγινε...τρεχα εδω,τρεχα εκει...το να οδηγας βραδυ ειναι καπως δυσκολο...για μενα μεχρι τωρα μονο ο editor αξιζει(δεν εχω δοκιμασει mp)
@byZo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 +1 και εμενα το εκανε χθες.Κανε παλι εγκατασταση Το έκανες εγκατάσταση απο την αρχή και το πρόβλημα λύθηκε?
pappous_soulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι απογοητεύτικα με τα physics. Προσέξανε το vegetation ώστε να'χει σωστή συμπεριφορά όταν γίνεται κάποια έκρηξη,ή όταν φυσάει,ή δε ξέρω και γω τι. Άλλα το να πυροβολάω ένα κουτί και να μην κουνιέται ούτε σπιθαμί το θεωρώ βλακώδες. Για άλλη μια φορά τα physics του Half Life 2 παραμένουν στη κορυφή της λίστας. Στα θετικά πάντως συγκαταλέγεται το voice acting,τα cut scenes δείχνουν πολύ δουλεμένα,και σου αφήνει μια κινηματογραφική αίσθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα