Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά και εμένα με απογοήτευσε πάρα πολύ...κλάσεις ανώτερο το 1(για να μην πω για τα crysis που δεν συγκρίνονται)...επικεντρώθηκαν σε κάποια πράγματα που στην τελική γίνονται βαρέτα και κουραστικά(στα οποία έπεσε πολύ διαφήμιση) και τα υπόλοιπα...τιποτα τα 8άρια που έχει πάρει είναι υπερβολικά......

Πάλι καλά που δεν το αγόρασα και εγώ!!!

Δημοσ.

Εντάξει, το παιχνιδάκι δεν είναι τέλειο, και ποιο είναι εδώ που τα λέμε, αλλά όχι και μάπα.

Εμένα μου άρεσει πολύ περισσότερο από το πρώτο.

Γενικά το σαφάρι στην ζούγκλα μ' αρέσει πολύ :-)

Δημοσ.

...Το παιχνίδι είναι μια χαρα και παίζει και καλά στο μηχάνημά μου, αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα:

Κάθε φορά που ανοίγω ένα κουτί με φάρμακα ο υπολογιστής μου κάνει Restart. Όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ενοχλητικό. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάτι πολύ περίεργο τρέχει με το μηχάνημα μου?!?

Δημοσ.

Τώρα το άρχισα, έχει κανένα δίωρο, και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η σταθερότητά του, απίστευτα καλοφτιαγμένο και "συμπαγές" παιχνίδι.

Είναι όπως θα έπρεπε να είναι το boiling point (αν το θυμάται κανείς). Εντυπωσιακά γραφικά (μόνο μισό κλικ κάτω από το crysis και ίσως και το Hell's Highway), καταπληκτικό πάντρεμα του ρεαλισμού με τις απαραίτητες συμβάσεις που κάθε παιχνίδι έχει (το interface είναι πολύ διακριτικό, οι χάρτες ούτε κουραστικά ρεαλιστικοί αλλά ούτε και τύπου ραντάρ), τα αντικείμενα συμπεριφέρονται όσο ρεαλιστικά πρέπει, γενικά μου φαίνεται εξαιρετικά καλοφτιαγμένο.

Τώρα αν θα γίνει βαρετό παρακάτω, θα δούμε. Πάντως έκαναν εξαιρετική δουλειά για εμένα.

Δημοσ.

καλα μονο μισο κλικ δεν ειναι αλλα τεσπα , καλο παιχνιδακι αλλα πολυ ταξιδι και κατανταει βαρετο ,same πραματα κανεις συνεχεια

Δημοσ.
...Το παιχνίδι είναι μια χαρα και παίζει και καλά στο μηχάνημά μου, αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα:

Κάθε φορά που ανοίγω ένα κουτί με φάρμακα ο υπολογιστής μου κάνει Restart. Όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ενοχλητικό. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάτι πολύ περίεργο τρέχει με το μηχάνημα μου?!?

+1 και εμενα το εκανε χθες.Κανε παλι εγκατασταση

Δημοσ.

καταπληκτικο παιχνιδακι!!! εχει γινει ωραια δουλεια...

οσο για την σχεση του με το crysis δεν νομιζω οτι υπαρχει... για εμενα εχει μακραν καλυτερα γραφικα το crysis!!

Α! και κατι αλλο... το παιχνιδι παιζει μια χαρα με το Ρ4 2.8!!! (δεν χρειαζεται να ειναι 3.2...

Δημοσ.

Αν έχεις ένα PC λίγο ξεπερασμένο για τις απαιτήσεις του σημερινού gaming, τότε ναι, τα γραφικά είναι εκπληκτικά.

Αν έχεις ένα PC που μπορούσε να τρέξει το Crysis σε Gamer mode τουλάχιστον, όπως του γράφοντος :devil:, τότε, sorry, αλλά τα γραφικά μοιάζουν λίγο καλύτερα από GTA San Andreas. :P

Δημοσ.

Για τα γραφικα δεν εχω να προσθεσω κατι.

Το gameplay ελεϊνα βαρετο...πολυ gta εγινε...τρεχα εδω,τρεχα εκει...το να οδηγας βραδυ ειναι καπως δυσκολο...για μενα μεχρι τωρα μονο ο editor αξιζει(δεν εχω δοκιμασει mp)

Δημοσ.
+1 και εμενα το εκανε χθες.Κανε παλι εγκατασταση

Το έκανες εγκατάσταση απο την αρχή και το πρόβλημα λύθηκε?

Δημοσ.

Εγώ πάλι απογοητεύτικα με τα physics.

Προσέξανε το vegetation ώστε να'χει σωστή συμπεριφορά όταν γίνεται κάποια έκρηξη,ή όταν φυσάει,ή δε ξέρω και γω τι.

Άλλα το να πυροβολάω ένα κουτί και να μην κουνιέται ούτε σπιθαμί το θεωρώ βλακώδες.

Για άλλη μια φορά τα physics του Half Life 2 παραμένουν στη κορυφή της λίστας.

Στα θετικά πάντως συγκαταλέγεται το voice acting,τα cut scenes δείχνουν πολύ δουλεμένα,και σου αφήνει μια κινηματογραφική αίσθηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...