xvagos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παίζοντας εδώ και 5-6 ώρες το game μου θυμίζει κάτι από Oblivion και Gran Theft Auto. Με ένα μεγάλο map για να πας όπου θες, χωρίς load και αποστολές... Επίσης παρατήρησα και εγώ σε κάποια σημεία και σε ορισμένες ώρες της ημέρα, δηλαδή νωρίς το πρωί και το σούρουπο, ένα αρκετά μεγάλο frame drop (ίσως και 50%). Νομίζω πως φταίει η ομίχλη που σηκώνεται το πρωί ή το βραδάκι. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιείτε;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 "τρεξτο" σε DX10 μιας και από ότι φαίνεται απενεργοποιεί το HDR και κάνει το game πιο smooth.
xvagos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή με λες με λίγα λόγια να βάλω τα Vista για να έχω ποιο smooth το game?!?!? Ωχ...
radeon9700 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το game παίζει multiplayer μέσο HAMACHI πάντως
shadowmann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 δεν βοηθάς.. πες μας το υπόλοιπο σύστημα σου και σε τι ανάλυση θα παίζεις
John-lamia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 mobo asus p5q-e cpu q9550 ram 4giga 1066mhz psu 750watt καρτα γραφεικων δε λεω ντρεπομαι!!! (τωρα εχω 8500gt) ειχα μια 2900 κ την εδωσα με σκοπο να παρω κατι καλιτερο
gtsamour Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Με 4850 σε ανάλυση 1280x1050 παίζει τέλεια στο Very High (all settings) με ΑΑx4 και επεξεργαστή Quad Core στα 3.2Ghz με 4GB ram. To μέγιστο είναι Ultra High και AAx8 αλλά η 4850 δε το σηκώνει.
John-lamia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 ξεχασα να αναφερω οτι εχω 24αρα οθονη οποτε θα παιζω απο 1600*1200 μεχρι 1900*1200 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168197 το θεμα ειναι οτι εχω χτιπισει το χερι ( δεξι ) κ δεν μπορω να παιξω, θα ειναι οκ απ της 30 του μηνα και μετα, μιπωσ να παρω 4870?
shadowmann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 καλά κανεις που ντρέπεσαι... πλακα κάνω με όλα στο τέρμα και ανάλυση 1900 αλλα χωρίς ΑΑ πιστεύω θα τα καταφέρει η 4850(ίσος να έκανες ένα κλικ πιο κάτω σε 1-2 setting)βεβαια για τέτοια ανάλυση πιστεύω θα ήταν καλύτερα μια 4870 και αφού λοιπόν θα περιμένεις μέχρι τις 30 προτείνω να πας σε 4870 να τελειώνεις
Sed22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Παιδια οταν οδηγαω..δεν γινεται να βαλω την καμερα να δειχνει απο επανω?οχι ε? :/
afentiko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το single πάντως εγώ το βαρέθηκα, κάνεις όλο τα ίδια και τα ίδια, κάνεις την αποστολή ταξιδεύεις από τη μία άκρη του χάρτη για να κάνεις την άλλη, και δε φτάνει που θες μία ώρα να πας εκεί αλλά και κάθε 10 μέτρα σου πετάγονται κάτι αράπηδες και σου σπάνε τα νεύρα και εννοείται πως αυτό γίνεται και στο γυρισμό.Και άμα κάτσεις να κάνεις και submissions δεν τελειώνεις ποτέ.Τελικά αυτή η "ελευθερία" στο παιχνίδι πιστεύω πιο πολύ το καταστρέφει παρά το κάνει καλύτερο.Πχ στο crysis είχες μία ελευθερία αλλά ως ένα σημείο, όπως στην αρχή κάθε αποστολής ξεκίναγες και έπρεπε να φτάσεις στο objective με διάφορους δυνατούς τρόπους, αλλά ως εκεί.Εδώ πηγαινοέρχεσαι πάνω κάτω όλη την ώρα για να κάνεις όλη την ώρα τα ίδια, και δεν υπάρχει κάποιο boss ή κάτι τέτοιο για να το κάνει πιο ενδιαφέρον.Τι να πω απογοητεύτηκα.Το περίμενα πολύ καλύτερο.Ευτυχώς που δεν το αγόρασα.
tmjuju Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10110&Itemid=1 Nvidia will try to educate the world that the way DirectX 10.1 is implemented in FarCry 2 wonʼt work to ATIʼs benefit. It is after all a "the way its meant to be p(l)ayed" title and Nvidia has some power over this matter and they have decided to intervene. Nvidia is telling the word that FarCry has a feature to read from a multisampled z-buffer, resulting in better anti-aliasing performance, and both ATI and NVIDIA support this feature. ATI supports it in DX10.1, and NVIDIA via a DX10 extension and the performance should be the same. We will keep our eyes opened if this is the case and this might be one of the hottest titles in pre Xmas sales season.
zvarthangalos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το single πάντως εγώ το βαρέθηκα, κάνεις όλο τα ίδια και τα ίδια, κάνεις την αποστολή ταξιδεύεις από τη μία άκρη του χάρτη για να κάνεις την άλλη, και δε φτάνει που θες μία ώρα να πας εκεί αλλά και κάθε 10 μέτρα σου πετάγονται κάτι αράπηδες και σου σπάνε τα νεύρα και εννοείται πως αυτό γίνεται και στο γυρισμό.Και άμα κάτσεις να κάνεις και submissions δεν τελειώνεις ποτέ.Τελικά αυτή η "ελευθερία" στο παιχνίδι πιστεύω πιο πολύ το καταστρέφει παρά το κάνει καλύτερο.Πχ στο crysis είχες μία ελευθερία αλλά ως ένα σημείο, όπως στην αρχή κάθε αποστολής ξεκίναγες και έπρεπε να φτάσεις στο objective με διάφορους δυνατούς τρόπους, αλλά ως εκεί.Εδώ πηγαινοέρχεσαι πάνω κάτω όλη την ώρα για να κάνεις όλη την ώρα τα ίδια, και δεν υπάρχει κάποιο boss ή κάτι τέτοιο για να το κάνει πιο ενδιαφέρον.Τι να πω απογοητεύτηκα.Το περίμενα πολύ καλύτερο.Ευτυχώς που δεν το αγόρασα. same here!
FarCry Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 "τρεξτο" σε DX10 μιας και από ότι φαίνεται απενεργοποιεί το HDR και κάνει το game πιο smooth. Afaik, grayed out HDR meant that it was enabled by default in DX10. You cannot turn it off. http://www.rage3d.com/BOARD/showthread.php?p=1335662942
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα