MixalisX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 +1 και απο εμένα για την υπεροχη μηχανή τους, το παιχνίδι παίζει άψογα, τα γραφικά είναι πολύ ρεαλιστικά. Γενικά μπορώ να πώ πως κάνανε σίγουρα πολύ καλή δουλεια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Όντως το πρόσεξα και go αυτό με DX10 και DX9. Προφανώς το DX10 κάνει disable το HDR? Πάντως μια χαρά από άποψη fps...με 1680 όλα ultra no ΑΑ 40 fps average...το έβαλα στο DX10 με very high όλα και είμαι στα 55 average και λέω να το αφήσω στο very high.
John-lamia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 δε ξερω τι λετε, παντος αυτα δεν ειναι κ τοσο σωστα! http://www.guru3d.com/article/far-cry-2-pc-vga-graphics-performance-review/5
cbr600RR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια να ρωτησω εβαλα το παιχνιδακι να το δω.. και στην δευτερη αποστολη που ξυπναω τραυματιας και ενας τυπος μου λεει να παρω τα οπλα και τις συρριγκες.. τα παιρνω ολα αλλα δεν γινεται κατι.. ενω ειμαι full health μου λεει "press h to heal" το παταω και δεν γινεται τπτ.. wtf ρε παιδες δε μπορω να ξεκολησω απο αυτο το πραγμα.. τι να φταιει? δε κανω κατι σωστα? μηπως ειναι corrupt το παιχνιδι και τρωει κολλημα εκει? στην αρχη που φορτωνει το παιχνιδι , μου βγαζει μυνημα οτι οι drivers της καρτας ειναι παλιοι και να τους κανω update (9800gtx asus , 175.16) λετε να παιζει ρολο αυτο? τι κουλα ειναι αυτα? εχω κολλησει στο κωλοδωματιο δε μπορω να βγω εξω να δω το παιχνιδι! λολ
sokonik_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δοκιμασε και βαλε τα κουμπια στο default αν τα εχεις αλλαξει και μετα πατα το Η. κι εμενα κατι τετοια μ εκανε και ενω ειχα αλλαξει τις ρυθμισεις και φαινοταν οκ (παταγα accept) δεν επαιζε και μονο με το controller default ξαναεπαιξε. Για τσεκαρε το ποτε δεν ξερεις...
cbr600RR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 οχι ρε γμ δεν εχω αλλαξει καθολου τα κουμπια.. οπως τα εχει παιζω.. default..!
Tuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 cbr600rr - Δοκίμασε σε τπτ επίσημα φόρα να ρωτήσεις, δε καταλαβαίνω τι παίζει, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης, άλλαξε και drivers αφού στο λέει, 178.24 είναι οι τελευταίοι επίσημοι.
sokonik_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ανεβασα ενα save για κοιτα μηπως σε βοηθησει http://rapidshare.com/files/156704678/10003525715571.sav
cbr600RR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστω ρε φιλε θα το τσεκαρω στο pc οταν γυρισω απο τη δουλεια.... στο μεταξυ βρηκα ενα walkthrough που λεει οτι αναλογα με το που λιποθυμας στην αρχη του παιχνιδιου, σε ξεκιναει και σε διαφορετικο tutorial mission.. "Now, where you pass out determines which mission you'll move on to. If you pass out in the northeast sector, you'll go on to the Lumber Camp mission. If you pass out in the northwest sector, you'll tackle the Pit Fighter mission. The southwest section: Slaughterhouse. The southeast: Dunk Cage. " το Lumber Camp ειναι το δωματιο οπου εχω παγιδευτει!
ahristos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Γιατί είσαι full health σε εκείνο το σημείο; Έχεις βάλει κανένα cheat μήπως και διέκοψες το script; Την κίνηση που κάνει όταν βάζει τη σύριγγα για να γιατρευτεί την έδειξε; Μέχρι να τελειώσει το εκπαιδευτικό στάδιο πρέπει μερικά πράγματα να γίνουν με τη σειρά, γιατί μετά δεν εκτελείται το επόμενο βήμα. Εγώ τώρα έχω άλλο πρόβλημα... Όταν πιάνει πολυβόλο με βάση δε λέει να το αφήσει με τίποτα, όποιο πλήκτρο και να πατήσω. Μάλλον θα κάνω το κόλπο με τα default keys και βλέπουμε
cbr600RR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Γιατί είσαι full health σε εκείνο το σημείο; Έχεις βάλει κανένα cheat μήπως και διέκοψες το script; Την κίνηση που κάνει όταν βάζει τη σύριγγα για να γιατρευτεί την έδειξε;Μέχρι να τελειώσει το εκπαιδευτικό στάδιο πρέπει μερικά πράγματα να γίνουν με τη σειρά, γιατί μετά δεν εκτελείται το επόμενο βήμα. Εγώ τώρα έχω άλλο πρόβλημα... Όταν πιάνει πολυβόλο με βάση δε λέει να το αφήσει με τίποτα, όποιο πλήκτρο και να πατήσω. Μάλλον θα κάνω το κόλπο με τα default keys και βλέπουμε ναι ρε συ οταν ξυπναω μου μιλαει ο τυπακος και μου βγαινει μυνημα να πατησω το Η για να γιατρευτω.. το κανω και γινεται.. μετα μου μιλαει και μου λεει να παρω τα οπλα απο το τραπεζι .. το κανω και αυτο.. μετα μου λεει να παρω τις συρριγκες απο το ντουλαπακι.. το κανω και αυτο.. μετα μου βγαζει να πατησω Η για να γιατρευτω με την συρριγκα.. Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΑΩ ΠΑΤΑΩ τπτ..
ahristos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ναι ρε συ οταν ξυπναω μου μιλαει ο τυπακος και μου βγαινει μυνημα να πατησω το Η για να γιατρευτω.. το κανω και γινεται.. μετα μου μιλαει και μου λεει να παρω τα οπλα απο το τραπεζι .. το κανω και αυτο.. μετα μου λεει να παρω τις συρριγκες απο το ντουλαπακι.. το κανω και αυτο.. μετα μου βγαζει να πατησω Η για να γιατρευτω με την συρριγκα.. Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΑΩ ΠΑΤΑΩ τπτ.. Ναι έτσι ακριβώς πρέπει να γίνει. Αλλά αν για κάποιο λόγο έφτασες εκεί με full health, δε δίχνει την κίνηση που χώνει τη βελόνα στο μπράτσο του και δε συνεχίζεται η ιστορία. Ο άλλος κάθεται και σε κοιτάει αιώνια.
Erwdios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ναι ρε συ οταν ξυπναω μου μιλαει ο τυπακος και μου βγαινει μυνημα να πατησω το Η για να γιατρευτω.. το κανω και γινεται.. μετα μου μιλαει και μου λεει να παρω τα οπλα απο το τραπεζι .. το κανω και αυτο.. μετα μου λεει να παρω τις συρριγκες απο το ντουλαπακι.. το κανω και αυτο.. μετα μου βγαζει να πατησω Η για να γιατρευτω με την συρριγκα.. Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΑΩ ΠΑΤΑΩ τπτ.. Τις σύριγγες τις πήρες με E? Εγώ πήρα πρώτα όλα τα όπλα από το τραπέζι, μετά μου έβγαλε το μήνυμα με τις σύριγγες στο φαρμακείο και τις πήρα με Ε και πατώντας Η πήρα τη δόση μου και την έκανα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Απλά ξανά παίξε από την αρχή και αυτήν την φορα άσε να σε τραυματίσουν πριν λιποθυμήσεις.
polonos1313 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το παιχνίδι αξίζει???Γραφικα καλά? Ρωτάω γιατί δεν το έψαξα καθόλου.Επίσης είδα ότι η έκδοση του θείου είναι μόνο 3.65 gb και μου φαίνονται πολύ λίγα για next-gen game.Μην μου πείτε οτι το παιχνίδι είναι κανένα πρόχειρο port απο ps3 ή Χ360
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα