Thanofski Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ το έχω στο xbox , πραγματικά απίστευτο το game, απλα το xbox με απογοήτευσε με τα γραφικά του..... προφανός λόγω του ότι το παιχνίδι είναι βαρύ, αναγκαστηκαν και έκοψαν λεπτομέρειες για να μπορεσει να τρέξει σε ικανοποιητικά fps. Π.χ. προσεξε να δεις πως είναι οι σκιες, έχουν ένα περίεργο εφφέ, δεν είναι smooth. επίσης κάποια textures είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης. Γενικός το ίδιο παρατήρησα και με το brother in arms, το παιξα στην αρχή sto pc μου με ανάλυση 1920χ1200 όλα φουλ, και μετά το έβαλα στο xbox και πραγματικά ήταν τραγικές οι διαφορές, είδικά τα textures τα χαλασαν τελείως για να μην πω επίσης ότι και καλά επιλέγω στο xbox 1080p αναλυση από το μενου, αλλα αυτό που βλέπω ουτε για 1280χ720 δεν είναι. Το βαλαν για τα μάτια του κόσμου.....και μετά ας είναι καλά ο scaler οντως τα γραφικα δεν ειναι αυτο που περιμενα σε σχεση παντα με τα γραφικα που θα εχει στο pc διοτι αν το συγκρινεις με αλλα παιχνιδια του χβοχ εχει πολυ καλα γραφικα.Οι σκιες οντως ειναι λιγο εξαλες και επισης μερικοι χαρακτηρες ωρες-ωρες και κατω απο συγκεκριμενους φωτισμους μοιαζουν με ολογραμματα...
activex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 κυκλοφορισε στα "μαγαζια" αλλα ακομα δεν παιζει... (αναμενουμε) μπορεις βεβαια να φορτωσεις πιστα απο τον editor.
Sadman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 οντως,απο οτι ειδα ειναι clonedvd...και ο "κοσμος" προσπα8ει να το σπασει... Τι κανουν οι reloaded και vitality αραγε τωρα?
activex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δλδ ρε παιδια βγαινει οπου να ναι? 21 του μηνα ειναι το επισημο release.
Sed22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 21 του μηνα ειναι το επισημο release. Αντε θα καουμε!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 και είναι μόνο 3.68gb, cool
sokonik_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Einai μονο με αγγλικα γι'αυτο ειναι μονο 3 και κατι gb, οι αλλες γλωσσες πιανουν περιπου αλλα 3 gb ακομα.
koumos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μολις μου το εστειλε και μενα ο θειος...υπομονη........ελπιζω να μην αργησουν πολυ....
Sed22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Η πειρατες το εχουν αλλα χωρις Crack..χαχα..Χαμως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Η πειρατές? Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2008 από ThReSh
activex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 εγω παντος μπηκα στον πειρασμο και ετρεξα τον editor εβαλα φωτια σε ολο το χωριο! να σας ανοιξω και λιγο την ορεξη.. ειναι οντος δυναμικη η φωτια και μαλιστα φουντωνει με τον αερα και εξαπλωνεται! επισεις τα πηρομαχικα που κατα καιρους βρησκεις παρκαρισμενα, αν τα πυροβολισεις ανατιναζοντε και τα σκαγια κυριολεκτικα οποιον βρουν την εκατσε! θελετε και αλλο?
nikolasz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Παιδες αν σας ενδιαφέρει ο κοτσοβολος δινει το far cry 2 μονο γαι 10 ευρω!!!!! Μοιαζει με πλακα αλλα δεν ειναι!Σημερα το ειδα στο site του.Ομoιως και το electroworld! Στην αρχη νομιζα οτι προκειται για λαθος...αλλα σε 2 site λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα