Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το far cry 2 το περιμενα ποιο πραγματικο!

αυτην την χαζη θολουρα να μην εβαζαν, θα ηταν ωραιο, οσο για τα εντωνα χρωματα ειναι καπως...

ειναι ''παιδικο'' δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο θα ηθελα

εγω βασικα καταλαβαινω τι λες. το far cry 2 βγαζει τα χρωματα πολυ εντονα μαποτελεσμα να δειχνουν καπως ψευτικα.. , σε συγκριση παντα με το Crysis που φαινονταιι σχεδον αληθινα... ειναι πιο ρεαλιστικο ρε παιδακι μου το crysis.. πως να το κανουμε..

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοεί ότι παίζει και σε DX10.1 εκτός από DX9.0c & DX10...

(χρειαζόταν αυτή η διευκρίνηση? :P )

Δημοσ.
εννοεί ότι παίζει και σε DX10.1 εκτός από DX9.0c & DX10...

(χρειαζόταν αυτή η διευκρίνηση? :P )

μην ανησυχείς. ubisoft (nvidia) είναι βλέπε assasins creed. θα βγάλει το patch και θα πάρει τον παπαγάλο η ati :-) :-D

Δημοσ.
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Σίγουρα, παιδικό δεν είναι, αλλά επίσης Crysis δεν είναι..

Εγω ενα ξερω το crysis προσπαθησε να μοιασει στο far cry που ειχε τεραστια επιτυχια αλλα δεν τα καταφερε το far cry ειναι πολυ καλυτερο και δεν μιλαω για γραφικα αλλα για ολο το υπολοιπο (gameplay,story...)

• Moderators
Δημοσ.
Εγω ενα ξερω το crysis προσπαθησε να μοιασει στο far cry που ειχε τεραστια επιτυχια αλλα δεν τα καταφερε το far cry ειναι πολυ καλυτερο και δεν μιλαω για γραφικα αλλα για ολο το υπολοιπο (gameplay,story...)

Ναι...

Το Crysis έγινε από την Crytek που εκείνη έφτιαξε και το Far Cry, οπότε δεν προσπάθησε να του μοιάσει. :P

Το Far Cry 2 έγινε από άλλη ομάδα.

Δημοσ.

Ειδα τα benchmark στα προηγουμενα post αλλα δεν πολυ καταλαβα.Θελω να ξερω αν υπαρχει περιπτωση να παιξω κανα far cry 2 στο pc.Ειμαι με amd 64x2 στα 3.0ghz(6000+)

2 gb ram (σε XP) αλλα με φοβιζει η gpu μου.Exω την 8600gts 256mb.Υπαρχει καμια περιπτωση σε 1280χ1024 να κουνησει καμια 25αρια frame???

To εχω στο xbox και πραγματικα το παιχνιδι φυσαει...απιστευτος ηχος και ατμοσφαιρα,πραγματικα νιωθεις οτι βρισκεσαι εσυ ο ιδιος μεστην αφρικη.Ο χαρτης ειναι φανταστικος αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι μπορει να χρειαστει να αδειασεις και ολοκληρο γεμιστηρα για να καθαρισεις καποιον...βεβαια με μοχλο βαραω στο γαμα του καραγκιοζη :P αλλη χαρη εχει το ποντικακι

Δημοσ.
Ειδα τα benchmark στα προηγουμενα post αλλα δεν πολυ καταλαβα.Θελω να ξερω αν υπαρχει περιπτωση να παιξω κανα far cry 2 στο pc.Ειμαι με amd 64x2 στα 3.0ghz(6000+)

2 gb ram (σε XP) αλλα με φοβιζει η gpu μου.Exω την 8600gts 256mb.Υπαρχει καμια περιπτωση σε 1280χ1024 να κουνησει καμια 25αρια frame???

To εχω στο xbox και πραγματικα το παιχνιδι φυσαει...απιστευτος ηχος και ατμοσφαιρα,πραγματικα νιωθεις οτι βρισκεσαι εσυ ο ιδιος μεστην αφρικη.Ο χαρτης ειναι φανταστικος αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι μπορει να χρειαστει να αδειασεις και ολοκληρο γεμιστηρα για να καθαρισεις καποιον...βεβαια με μοχλο βαραω στο γαμα του καραγκιοζη :P αλλη χαρη εχει το ποντικακι

Κι εγώ το έχω στο xbox , πραγματικά απίστευτο το game, απλα το xbox με απογοήτευσε με τα γραφικά του.....:-( προφανός λόγω του ότι το παιχνίδι είναι βαρύ, αναγκαστηκαν και έκοψαν λεπτομέρειες για να μπορεσει να τρέξει σε ικανοποιητικά fps. Π.χ. προσεξε να δεις πως είναι οι σκιες, έχουν ένα περίεργο εφφέ, δεν είναι smooth. επίσης κάποια textures είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης. Γενικός το ίδιο παρατήρησα και με το brother in arms, το παιξα στην αρχή sto pc μου με ανάλυση 1920χ1200 όλα φουλ, και μετά το έβαλα στο xbox και πραγματικά ήταν τραγικές οι διαφορές, είδικά τα textures τα χαλασαν τελείως:-( για να μην πω επίσης ότι και καλά επιλέγω στο xbox 1080p αναλυση από το μενου, αλλα αυτό που βλέπω ουτε για 1280χ720 δεν είναι. Το βαλαν για τα μάτια του κόσμου.....και μετά ας είναι καλά ο scaler :devil:

Δημοσ.

Πατρίδα, προφανώς εννοείς το Far Cry 2. Γιατί αν εννοείς το 1, δεν νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα. Και το story του Crysis εγώ γούσταρα και το gameplay του (η στολεί μαμεί και σπέρνει και ειδικά το invisible mode) και για τα γραφικά του, ούτε λόγος. Εδώ οι περισσότεροι γκρινιάζουν για το Crysis, επειδή δεν μπορούν να το παίξουν με όλα στα high.

Γκρινιάζουν, για ένα παιχνίδι που και σε χαμηλότερες αναλύσεις χωρίς φίλτρα, έχει γραφικά που βγάζουν μάτια... ;)

Δημοσ.

το far cry για την εποχή του ήταν όντως εντυπωσιακό...αλλά για το story σορρυ φίλε αλλά ήταν μια πατάτα...όπως και το τέλος....:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...