Προς το περιεχόμενο

FarCry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημα είναι αν θες να κάνεις format πρέπει να θυμηθείς να κάνεις uninstall το far cry 2 για να δουλέψει το revoke. Θα μου πείτε γι'αυτό έχει 5 αλλά τέσπα...

αρκετά fair θα έλεγα. άσε που στη χειρότερη αν υπάρχει πρόβλημα με ένα τηλέφωνο θα λύνεται. προσωπικά το έκανα preorder από το play :)

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

όσοι έχετε τσιπαρισμένο xbox είστε τυχεροί το έπαιξε κανένας να μας πει εντυπώσεις για την xbox έκδοση λέω

Δημοσ.

Ενδιαφέροντα τα benchmarks και (όπως λέει και το review), επιβεβαιώνεται ότι η Dunia είναι καλύτερη από την CryEngine. Δεδομένου ότι ένα 4x AA άρκει τις περισσότερες φορές (το 16χ το θεωρώ άκραν υπερβολικό) και με standard ανάλυση 1280χ1024 στις περισσότερες 17'', με έναν καλό core duo και μία 4870 είσαι playable και μάλιστα άνετος.

Όχι με το Crysis που από ότι διάβαζα, πάλευε ο κόσμος με triple SLI να πιάσει τα 30 fps... :rolleyes:

Δημοσ.

Να πω κι εγώ τη μαύρη μου αλήθεια, βαρύτερο το περίμενα... :X

Αν ειδικά τα high από τα very high δεν έχουν και τρομακτικές οπτικές διαφορές φαίνεται ότι θα βολέψει αρκετούς.Για να δούμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα κάτι μου βρωμάει σε αυτά...δεν τα πολυεμπιστεύομαι...

η 4850 πιο αργή από την 3870???? ούτε με χειροβομβίδες...

Δημοσ.
εμένα κάτι μου βρωμάει σε αυτά...δεν τα πολυεμπιστεύομαι...

η 4850 πιο αργή από την 3870???? ούτε με χειροβομβίδες...

άσε που δεν έχει βάλει τι 260 216 τσάτσος.

Δημοσ.
Γιατί? Το ότι η 8800GT έχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με 9800GTX+ ακούγεται πιο λογικό? :P

Σε λίγο καιρό θα πουλάτε τις 4870χ2 για να πάρετε 8800 GT, αλλά τότε θα έχουν φτάσει στη μαύρη στα 150-200?. Όσοι προλάβετε, τώρα που είναι φθηνές ακόμα. :P:lol:

Δημοσ.
Ενδιαφέροντα τα benchmarks και (όπως λέει και το review), επιβεβαιώνεται ότι η Dunia είναι καλύτερη από την CryEngine. Δεδομένου ότι ένα 4x AA άρκει τις περισσότερες φορές (το 16χ το θεωρώ άκραν υπερβολικό) και με standard ανάλυση 1280χ1024 στις περισσότερες 17'', με έναν καλό core duo και μία 4870 είσαι playable και μάλιστα άνετος.

Όχι με το Crysis που από ότι διάβαζα, πάλευε ο κόσμος με triple SLI να πιάσει τα 30 fps... :rolleyes:

Είναι καλύτερη η Dunia επειδή είναι πιο ελαφριά;; Η τεχνολογία του Crysis είναι κατά πολύ ανώτερη από το FarCry 2 οπότε λογικό να είναι και πιο βαρύ.

Δημοσ.

το far cry 2 το περιμενα ποιο πραγματικο!

αυτην την χαζη θολουρα να μην εβαζαν, θα ηταν ωραιο, οσο για τα εντωνα χρωματα ειναι καπως...

ειναι ''παιδικο'' δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο θα ηθελα

Δημοσ.
το far cry 2 το περιμενα ποιο πραγματικο!

αυτην την χαζη θολουρα να μην εβαζαν, θα ηταν ωραιο, οσο για τα εντωνα χρωματα ειναι καπως...

ειναι ''παιδικο'' δεν ειναι τοσο σοβαρο οσο θα ηθελα

παιδικο??? λολ..καλα..ολοι λενε τα γραφικα ειναι τρομερα, ατμοσφαιρα, απιστευτη, και gameplay τελειο...το παιδικο δεν το βλεπω εγω προσοπικα....ειναι αψογο, και πολυ καλο σε ολες τις αποψεις.

Δημοσ.
παιδικο??? λολ..καλα..ολοι λενε τα γραφικα ειναι τρομερα, ατμοσφαιρα, απιστευτη, και gameplay τελειο...το παιδικο δεν το βλεπω εγω προσοπικα....ειναι αψογο, και πολυ καλο σε ολες τις αποψεις.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Σίγουρα, παιδικό δεν είναι, αλλά επίσης Crysis δεν είναι..

Δημοσ.
Σε λίγο καιρό θα πουλάτε τις 4870χ2 για να πάρετε 8800 GT, αλλά τότε θα έχουν φτάσει στη μαύρη στα 150-200?. Όσοι προλάβετε, τώρα που είναι φθηνές ακόμα. :P:lol:

Αρα εγω καλα εκανα που πηρα 8800gt και δεν περιμενα να βγει η 4870χ2! :lol::lol: Πως ειναι δυνατον η 9800gtx να εχει τις επιδοσεις με την 8800 gt??? Μηπως μας κοροιδευουν?:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...