Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τα demos βγαίνουν λίγο πριν την κυκλοφορία των παιχνιδιών συνήθως... βέβαια υπάρχει περίπτωση να μην βγάλουν καθόλου demo, συμβαίνει σε αρκετά games
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τα demos βγαίνουν λίγο πριν την κυκλοφορία των παιχνιδιών συνήθως...βέβαια υπάρχει περίπτωση να μην βγάλουν καθόλου demo, συμβαίνει σε αρκετά games Υπαρχει καμια ιστοσελιδα;);)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσεις το google? http://farcry.us.ubi.com/index.php?page=agegate&destPAGE=home
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσεις το google? http://farcry.us.ubi.com/index.php?page=agegate&destPAGE=home Oxι συγνωμη απροσεξια μου δεν το φανταστηκα.
personGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 να υποθεσω οτι για να το δουμε οπως στις photosθα χριαστουμε nvidia gtx380 η ΑΤΙ5870 ???? Μπα δεν νομίζω... Άμα τρέχεις το Crysis στο high, αυτό άντε να το τρέχεις στο medium... Το πολύ πολύ, βάζεις draw distance 0 και είσαι κυριος
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 E του πούστη,αν δε του κάνουν ένα optimization της προκοπής το πολύ πολύ να'ναι ίδιο με το Crysis σε απαιτήσεις.Παραπάνω απίθανο..
fe31h Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μπα δεν νομίζω...Άμα τρέχεις το Crysis στο high, αυτό άντε να το τρέχεις στο medium... Το πολύ πολύ, βάζεις draw distance 0 και είσαι κυριος και αμα τρεχεις το crysis στα low????:p τοτε τον πο@#@$@$#@$!@ο????:whistle:
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 E του πούστη,αν δε του κάνουν ένα optimization της προκοπής το πολύ πολύ να'ναι ίδιο με το Crysis σε απαιτήσεις.Παραπάνω απίθανο..[/QUOT Ε!!!! φιλε εσυ μη βριζεις,να απαντας στους αλλους αλλλα αν θελεις μιλα και λιγω ποιο ευγενικα κακο δεν ειναι:cool::cool::cool::cool::cool::shifty::shifty::shifty
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 το "ε του πούστη" είναι έκφραση...δεν απευθυνόταν σε κάποιον συγκεκριμένο...
fe31h Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 το "ε του πούστη" είναι έκφραση...δεν απευθυνόταν σε κάποιον συγκεκριμένο... αυτο ελειπε κιολας να εβριζε καποιον συγκεκριμενα!!!! (φιλικα) απλως θα μπορουσε να το πει ποιο κοσμια ισως
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Το ξερω οτι δεν αναφερωταν σε κανεναν αλλα ποια ολοι μας σε αυτο το site να μην βριζουμε και ας μην αναφερεται σε κανεναν!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 μου φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει αρκετά το forum για να δεις άλλες "βρισιές" και χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε συγκεκριμένους χρήστες...
fe31h Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 μου φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει αρκετά το forum για να δεις άλλες "βρισιές" και χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε συγκεκριμένους χρήστες... αυτο ειναι σιγουρο:-) (οτι δεν εχω διαβασει)
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 μου φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει αρκετά το forum για να δεις άλλες "βρισιές" και χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε συγκεκριμένους χρήστες... Ε!!!! φιλε εσυ ο ThReSh ενταξει το ξερο αλλα δεν εχω διαβασει το κειμενα εχεις δικιο ;);)
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εντάξει παιδιά,θα πάω να 'ξομολογηθώ την Κυριακή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα