Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Frozen Throne

Tracer27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Παίζω εδώ και 3 χρόνια σχεδόν dota.Ωστόσο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.Επειδή το Cd απο το οποίο το έκανα εγκατάσταση δεν είναι αυθεντικό δεν μπορώ να παίξω στο Battle net.Ξέρω πως για να παίξεις battle net πρέπει να έχεις γνήσιο Cd αλλά έχω ακούσει πως υπάρχει και κάποιο patch με το οποίο γίνεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα??

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Παίζεις εδώ και 3 χρόνια dota. Σου φαίνονται πολλά τα 15-20 ευρώ που θα κοστίζει τώρα το game?Τράβα αγόρασέ το. Έλεος, 3 χρόνια παίζεις... Και διάβασε και κανένα rule του insomnia.

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως patch..ειναι αλλος σερβερ..λεγεται eurobattle.net ;) δεν λεω παραπανω.και αυτο πιστευω πως μπορει να σβηστει αν και δεν ειναι παρανομο το site ;)

Δημοσ.

koita ... gia na pexeis me moufa cd sth blizzard to xexnas.

ap oso xerw gi ayto to patch pou den einai original pou les se kanei connect s ena allo bnet.

apotelesmata.. cheateria tou kerata ...apeiro lag...kai polla dc ... to eixa dokimasei prin kati xronia rwsiko einai an den kanw lathos

Δημοσ.

σε αυτο που ειπα παντως οταν επαιζα εγω lag δεν ειχα με 768.. οχι δεν ειναι ρωσικο :) cheaters δεν βλεπω και δεν εχει νοημα μιας και ουτε ladder εχει.

αλλα παντως τα 20 ευρω για official server τα αξιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...