yannis27gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Και τελικά δεν ανοίγει... Δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη παραμένει κενή. Εξηγούμαι: Κανονικά ένας υπολογιστής όταν ανοίγει κάνει έλεγχο η BIOS και μετά βγάζει το μονό ήχο που σημαίνει ότι όλα είναι καλά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κανει κανένα ήχο, ούτε έναν ότι όλα είναι καλά, ούτε 2 ή 3 ότι έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών ή η μνήμη. Τα έβγαλα όλα (σκληρούς, μνήμες, κ.τ.λ.) αλλά τίποτε. Καμία ιδέα; Η μητρική είναι η Gigabyte GA-8IPE1000G
The_Judas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Αν κατάλαβα καλά περνάει από την διαδικασία του BIOS και μετά κολλάει εκεί πέρα χωρίς να μπει στο λειτουργικό σύστημα? Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο ή με το boot sector?
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Όχι, μάλλον δεν περνάει από τη διαδικασία BIOS καθώς δεν ακούγεται το μονό μπιπ που θα έπρεπε να ακουστεί όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία αυτή. Απλά μένει ανοιχτός. Το λαμπάκι του σκληρού ανάβει, του CD-ROM επίσης, οι ανεμιστήρες δουλεύουν, κ.τ.λ. Δεν ακούγεται όμως ο ήχος (το μονό μπιπ που ανέφερα παραπάνω) και δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Οπότε;
alcemist Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Σε μένα σε παλιότερη παρόμοια περίπτωση είχε καεί η cpu αλλά το ίδιο νομίζω θα συνέβαινε αν είχε καεί η μητρική.
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Και γω για μητρική το κόβω. Πως μπορώ να βεβαιωθώ;
overclockerd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Φίλε Yannis27gr ειχά και γω αυτό το mobo! οσο για το πρόβλημα σου κανε ενα Clear_Cmos δηλαδή ειτε βγάζεις την μπαταρία της mobo είτε βγάζεις ενα Jumper που στην δική σου περίπτωση βρίσκετε δίπλα απο την μπαταρία(αν θυμάμαι καλά) βάλτο μετά απο 1 λεπτό...σίγουρα πιάνει! αν δεν κατάλαβες κάτι μπορείς να ρωτήσεις είτε εμένα ειτε καποιόν απο το Forum!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 δες το manual (RTFM) να βρείς το jumper αν πάλι δεν το καταφέρεις βγάλε την μπαταρία τις μητρικής βγάλε και το pc τελείως από το ρεύμα και αστο κανένα 10λεπτό έτσι ξανά μπαλτά όλα και θα γίνει από μονο το clear σμός
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 To ekana paidia alla tzifos, synexizei na anoigei, na dinei reuma, na douleuoun sklhroi kai anemisthres alla hxo (oti oloklhrose h BIOS ton elegxo) den kanei kai de dinei shma sthn othoni. Opote pao gia allagh mobo, sosta? Yparxei tropos na elekso an pragmati ftaiei h mobo h ftaiei kati allo? Kai ti allo tha mporouse na exei xalasei kai na exei auta ta symptomata?
overclockerd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Τι να πώ αφου δεν έπιασε...μάλλον! αλλά πίγαινε την σε κάποιον τεχνικό αν θές...πάντως και γώ για Mobo το κόβω....κρίμα!
paonikgt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 παιδια εχω και εχω ενα παρομοιο ελαττωματα σαν το φιλο μας απο παν.εχω το συστημα της υπογραφης μου.μονο που αν τον κλεισω τον υπολογιστη η τον κανω 2-3 ρεσταρτ μπαινει μια χαρα στα win τι λετε να φταιει?
capitan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Και εγώ από σήμερα αυτό το πρόβλημα έχω. Aνάβει το λαμπάκι της mobo (παίρνει ρεύμα κανονικά και ανεμιστήρια δουλεύουν), ενώ όλα φαίνονται ok στην αρχή, δεν κάνει τελικά μπιπ και Οθόνη-ποντίκι-πληκτρολόγιο νεκρά. Η μεν οθόνη δε παίρνει σήμα, το δε πληκρολόγιο και ποντίκι είναι σαν να μην έχουν ρεύμα. Ολα αυτά ξεκίνησαν όταν έκανα enable ένα memory acceleration και plugnplay through OS στο bios. Έκανα clear Cmos 2 φορές αλλά τζίφος. Το σύστημα μου είναι: mobo p5p800, cpu intel pentium 4 2.4 ghz, 2x512 mb ram, vga geforce 5200. Λέτε να τα φτυσε η μητρική? Αλλά άμα τα έφτυνε θα άναβε το λαμπάκι της? Αν κάποιος που έχει το πρόβλημα το λύσει ας μας πει και μας πως.
George12345 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Και τελικά δεν ανοίγει... Δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη παραμένει κενή. Εξηγούμαι: Κανονικά ένας υπολογιστής όταν ανοίγει κάνει έλεγχο η BIOS και μετά βγάζει το μονό ήχο που σημαίνει ότι όλα είναι καλά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κανει κανένα ήχο, ούτε έναν ότι όλα είναι καλά, ούτε 2 ή 3 ότι έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών ή η μνήμη. Τα έβγαλα όλα (σκληρούς, μνήμες, κ.τ.λ.) αλλά τίποτε. Καμία ιδέα; Η μητρική είναι η Gigabyte GA-8IPE1000G Τί οθόνη έχεις; Κοίτα αν έχεις βάλει καλά το καλώδιο video καλά στην υποδοχή της οθόνης.:wink:
George12345 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Και τελικά δεν ανοίγει... Δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη παραμένει κενή. Εξηγούμαι: Κανονικά ένας υπολογιστής όταν ανοίγει κάνει έλεγχο η BIOS και μετά βγάζει το μονό ήχο που σημαίνει ότι όλα είναι καλά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κανει κανένα ήχο, ούτε έναν ότι όλα είναι καλά, ούτε 2 ή 3 ότι έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών ή η μνήμη. Τα έβγαλα όλα (σκληρούς, μνήμες, κ.τ.λ.) αλλά τίποτε. Καμία ιδέα; Η μητρική είναι η Gigabyte GA-8IPE1000G Τί οθόνη έχεις; Κοίτα αν έχεις βάλει καλά το καλώδιο video στην υποδοχή της οθόνης.:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.