Προς το περιεχόμενο

CPU Usage 100%...

jimyg10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει και χωρίς να τρέχω κάποιο βαρύ πρόγραμμα, το CPU usage φτάνει 100%, μένει εκεί και ο υπολογιστής σέρνεται:confused::confused:

Δημοσ.

Μέσα από τη διαχείριση εργασιών μπες να βρεις ποια διεργασία τρέχει και καταναλώνει το 100% της επεξεργαστικής ισχύος, δεξί κλικ στην γραμμή εργασιών, από το μενού που εμφανίζεται αριστερό κλικ στη "διαχείριση εργασιών" και μετά κοιτάς στην καρτέλα "διεργασίες" στη στήλη "CPU"

Δημοσ.

φιλαρακι το παθαινω κι εγω κατα καιρους αυτο.. αν θυμαμαι καλα εμενα μου βαραγε 100αρια το system idle process..

σφαξε οτι χτυπαει κοκκινα..

Δημοσ.
Άνοιξε τον Task Manager (Ctrl+Alt+Delete) και δες στην καρτέλα Διεργασίες τι σου απασχολεί 100% τον επεξεργαστή.

ο,τι πρόγραμμα κ να τρέχω, μετα από λίγη ώρα απασχολει τον επεξεργαστή 100% ...:???::???:

Αν κάνω επανεκκίνηση τη στιγμή εκέινη μου λεει ότι τα Windows ανέκυψαν απο σημαντικό πρόβλημα..Κάνω αποστολή σφάλματος και μου λέει οτι εμφανίστηκε μπλέ οθόνη, ενώ στην πραγματικότητα δεν εμφανίστηκε..

Το πρόβλημα της μπλέ οθόνης το είχα πριν κάνω φορμάτ (δλδ εμφανιζόταν μπλε οθόνη κ κολλούσε...

Καμιά ιδέα??

Δημοσ.

koitaxe gia kanena spyware i kati paromio,sixna trexoun processes apo mona tous..

kalos sas vrika mias kai parakolouthw poly kairo to forum alla einai to proto mou post! signomi gia ta greeklish alla to pc den exi ellinika...

Δημοσ.
φιλαρακι το παθαινω κι εγω κατα καιρους αυτο.. αν θυμαμαι καλα εμενα μου βαραγε 100αρια το system idle process..

σφαξε οτι χτυπαει κοκκινα..

To idle process einai logiko kai einai kalo na baraei 100aria.... auto simainei oti to cpu den kanei tipota. An prosekseis otan pas na anoikseis ena alo process tote to idle peftei....

Δημοσ.

τσέκαρε και τη θερμοκρασία του επεξεργαστή...

αν είναι υψηλή, πιθανότητα να θέλει καθάρισμα το ανεμιστηράκι του...

είχα παρόμοιο πρόβλημα...CPU sto 100%...θερμοκρασία κοντά 80 βαθμούς...και για όλα αυτά έφταιγε η σκόνη που είχε μαζευτεί στο ανεμιστηράκι....

μετά από καθάρισμα η θερμοκρασία κατέβηκε στους 40 βαθμούς και το PC πλέον πετούσε...

Δημοσ.

Δες στο task manager αν υπάρχει μία διεργασία spoolsv.exe..Εγώ το πάθαινα αυτό και άρχισα να σβήνω από task manager ένα ένα τα πάντα μέχρι να δω τι φταίει.Τώρα όταν έχω αυτό το πρόβλημα ή κολλάει το pc πάω και σβήνω την συγκεκριμένη διεργασία και ξεκολλάει.Παρ'όλα αυτά ξαναξεκινάει αλλά χωρίς πρόβλημα.

To spoolsv είναι μία διεργασία print/fax η οποία συνηθίζει να καταλαμβάνει πολλές φορές το 90-100% της CPU.

Δημοσ.
τσέκαρε και τη θερμοκρασία του επεξεργαστή...

αν είναι υψηλή, πιθανότητα να θέλει καθάρισμα το ανεμιστηράκι του...

είχα παρόμοιο πρόβλημα...CPU sto 100%...θερμοκρασία κοντά 80 βαθμούς...και για όλα αυτά έφταιγε η σκόνη που είχε μαζευτεί στο ανεμιστηράκι....

μετά από καθάρισμα η θερμοκρασία κατέβηκε στους 40 βαθμούς και το PC πλέον πετούσε...

Οσο για τη θερμοκρασια..παντα ειχα υψηλη..(λιγότερο απο 67 ποτε..), κ με το πρόβλημα αυτο φτάνει στους 87,5.. Μετα το καθάρισμα έπεσε αλλα το πρόβλημα συνεχίζει...

Δημοσ.
mporei na lew TERASTIA mlkia alla kati sto pc oxi ta windows kati sta mhxanika merh exei parei thn katw bolta....cpu isws LEW den eimai sigouros

Αυτό μπορεί να ισχύει.. ??? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία??

Δες στο task manager αν υπάρχει μία διεργασία spoolsv.exe..Εγώ το πάθαινα αυτό και άρχισα να σβήνω από task manager ένα ένα τα πάντα μέχρι να δω τι φταίει.Τώρα όταν έχω αυτό το πρόβλημα ή κολλάει το pc πάω και σβήνω την συγκεκριμένη διεργασία και ξεκολλάει.Παρ'όλα αυτά ξαναξεκινάει αλλά χωρίς πρόβλημα.

To spoolsv είναι μία διεργασία print/fax η οποία συνηθίζει να καταλαμβάνει πολλές φορές το 90-100% της CPU.

Αυτό θα το κοιταξω την επόμενη φορα..κάτι μου θυμίζει πάντως...:-?:-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...