Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη πλανων

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι ενω σκεφτομουν για μια 8600 gts ηρθε ενας απροβλεπτος μπουναμας οποτε μπορω με ανεση να κοιταζω την 8800 καταματα...

Λοιπον αν και εψαξα στο google δεν καταφερα να βγαλω ακρη και θελω να μου πειτε αν το τροφοδοτικο των 450 watt που εχω αντεχει μια τετοια καρτα ας πουμε των 320mb

εχω μια micro atx μητρικη οπου εχω 4 modules μνημης απο 512 mb το καθενα, 2 σκληρους, 2 dvd drive, 1 usb controller σε μια pci , αλλη μια συσκευη στην αλλη pci (καρτα τηλεορασης) και 4 usb θυρες κατειλημμενες...

Το τροφοδοτικο ηρθε μαζι με το κουτι απο Αμερικη ..το κουτι ειναι το aspire x qpack και το τροφοδοτικο ειναι κανονικο σε μεγεθος (οχι mini οπως σε ορισμενα μικρα κουτια) και βγαζει 450 watt. Θελω να πιστευω οτι ειναι αρκετο... Αν οχι ..Τι προτεινετε?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Combined λεει? (και οι 2 μαζι) -> Εστω και σε watt...

Με μια πρωτη αποψη σου λεω οτι θα αντεξει ζορικα 8800GTS, πολυ ζορικα...

Κρινοντας οτι ειναι και βαρυφορτωμενο συστημα (κυριως οι 2 σκληροι)... Καλο θα ηταν να αλλαζες και τροφοδοτικο...

Τα ΜΒ δεν εχουν σχεση με την καταναλωση, αλλα το μοντελο της καρτας. :)

• Moderators
Δημοσ.

Αρα συνολικα στην +12 δινει περιπου 18Α. Οχι δεν φτανουν αυτα για 2 σκληρους και 8800GTS...

Δημοσ.

Βασικα για μια 8600 θα αρκουσαν τα watt? Βασικα τα παιχνιδια που παιζω ειναι 1280χ1024 και δεν σκοπευω να ανεβω.με ενδιαφερει ομως η υοστηριξη dx10 . μπορω να διαθεσω και 100 ευρω για τροφοδοτικο...

κατι τετοιο ας πουμε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700850

• Moderators
Δημοσ.

Ερχομαι να προτεινω αυτο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420

Δες τι σηκωνει στο συστημα 1 της υπογραφης μου...

Μπορεί οι δύο πρώτες series psu της Tt να είναι για πέταμα (aka TR2 και Truepower), αλλά αντιθέτως τα Toughpower είναι κορυφαία τροφοδοτικά στα χρήματά τους. Εξάλλου δεν κατασκευάζονται από την Τt, δεν χρησιμοποιούνται τα ίδια εξαρτήματα - πυκνωτές κ.τ.λ...

Έλα και review του Toughpower 750 από jonnyguru , μή λέμε ό,τι θέλουμε...

Το οποίο και καταλήγει:

"The Good....

Very solid rails that barely moved

SLI and Crossfire certified

140MM fan is fairly Quiet

Very efficient

Active Power Factor Correction

Modular with nicely sleeved cables

The Bad....

Actual combined rail capabilities are not documented well.

The Mediocre....

Looks bland."

Για 108ε νομίζω είναι κορυφαίο...

(edit: Καλο το OCZ, αλλα, TT toughpower μια χαρα!)

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα το PSU δες το σαν επενδυση. Δηλαδη και σε επομενο συστημα θα σου ειναι μια χαρα... Και QUAD σηκωνει και ο,τι θες ;) Και 108? ε....

Δημοσ.

Το μεγεθος των τροφοδοτικων ειναι στανταρ? Τι διαστασεις εχει το συγκεκριμενο? Ακυρο ειδα το link

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ειναι στανταρ σχεδον, εκτος απο τα 850ρια και πανω που ειναι πιο μακρια. Αυτο πρεπει να ειναι ενα εως εναμισι εκατοστο πιο μακρυ απο τα απλα 300ρια κτλ...

Δημοσ.

Well υπαρχει προλημα δεν χωραει στο κουτι....Χρειαζομαι mx τις εξης διαστασεις

ΥΨΟΣ 8.5, ΠΛΑΤΟΣ 13 και ΜΗΚΟΣ 15 ... ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΨΑΞΙΜΟ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...