wizzyman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 exo ena wirelless diktio me ena router level one asirmato modem router kai exo valei se na pc auton ton adaptor kai kano scan allla den poiano asirmato kaltholu..poiano alla diktia alla to diko mou oxi...an valo auto stin kerea tha paiksi????
2nisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 επειδή αυτή την εποχή ψάχνω κι εγώ κάτι αντίστοιχο, νομίζω οτι ένα access point (ενδεικτικά κάποια προιόντα) κάνει για αυτή τη δουλειά. Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά όμως έχω μία επιφύλαξη. πάρε κι άλλες γνώμες για σίγουρα.
kostasSTi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αν απλώσεις αρχηγέ μου τόσο καλώδιο κεραίας, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις τεράστιες απώλειες! Πάρε ένα access point να έχεις δύναμη για να πιάσεις. Μόνο έτσι. Τώρα με το ανταπτοράκι έχεις ~1db, ενώ με το access point πας αμέσως στα 14...
AlexNet Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Εγώ θα έλεγα να πάρεις μια μικρή κεραία για τον ρούτερ σου, ανάλογα βέβαια με το πόση εμβέλεια θέλεις να επιτύχεις.
kostasSTi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Και πάλι δε θα κάνει δουλειά. Πρέπει να πάρει μεγάλη κεραία, και πάλι θα έχει σχετικές απώλειες γιατί για να το σηκώσει πίσω από το pc θα χρειαστεί extra καλώδιο... Και πάλι μπορεί να μη δουλέψει. Access point. Μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.