Προς το περιεχόμενο

Lifeview tv tuner pci-e

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702278

Ποια η γνωμη σας γι αυτην την καρτα τηλεορασης? Την εχει καποιος? Υποστηριζει ολα οσα θα μπορουσε να υποστηριζει μια καρτα τηλεορασης και δεδομενου οτι ειναι pci-e με βολευει μιας και δεν εχω micro atx μητρικη και δεν εχω αλλη pci ελευθερη....

Δεν ξερω τι παιζει με την lifeview σαν εταιρεια και με προβληματιζει λιγο η εγγυηση μεσω e-shop αλλα για πειτε γνωμες

Δημοσ.

έχω lifeview σχεδόν 2 χρόνια και είμαι τζάμι !!! Με 3rd party προγράμματα το λειτουργώ αφού είναι πλήρες συμβατό με BDA ...

Δημοσ.

H τιμή είναι ακριβή,σχεδόν 3φορές παραπάνω από PCI κάρτες-Επίσης με πρόχειρη ερευνα δεν βρήκα πληροφορίες τι tuner chip έχει,είναι σημαντικό για την ευασθησία και τα χρωματα.

Δημοσ.

μωρε το ξερω οτι ειναι 3πλασια πανω βεβαια υποστηριει αναλογικο - ψηφιακο σημα τοσο για τηλεοραση οσο και για ραδιοφωνο αλλα τι να κανουμε που δεν εχω pci ελευθερη και συν τοις αλλοις δεν θελω με τπτ usb συσκευη....eεχω και ψαχνω να την δωσω. Εχεις καποια αλλη εταιρεια υποψιν σου για pci-e 1x ?

Δημοσ.

Χλωμό το βλέπω και με Google:mrgreen:

To pci-e σε εξαρτήματα ΗΥ τώρα το πλασάρουν οι εταιρίες σαν αντικαταστάτη του PCI και όλα τα νέα προιόντα πιθανόν να έχουν και ψιλοπροβλήματα.Πάντως σε κάθε περίπτωση το tuner chip που ανέφερα πριν,εχει για μένα μεγαλύτερη σημασία για επιλογή σου,γιατί λόγω κόστους οι εταιρίες πια βάζουν ότι χειρότερο .

Δημοσ.

δεν διαφωνω με αυτο που μου λες και το καταλαβαινω....αλλα no pci free οποτε ισως χρειαζεται να περιμενω λιγο να δω μπας και βγουν κι αλλα μοντελα

Δημοσ.

Στην lifeview σε pci-e που έχω, έχει tv tuner philips.

Πάντως σε σύγκριση με την avermedia pci που έχω στο άλλο pc, η avermedia έχει καλύτερη εικόνα από κάθε άποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...