Προς το περιεχόμενο

500 euro επιδοτηση Τι να παρω?

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η επιδοτηση και πρεπει να παρω τηλεφωνο...500 ευρω μου ειπε το καλο παιδι στη vodafone και ενα χαμογελο αστραψε στο προσωπο μου!

Έχω

Κ800i αρα θελω κατι καλυτερο.Με τα SE τα παω καλα και το μονο που θα μπορουσα να παρω ειναι το K850i αλλά αυτο θα ερθει σε κανενα 3μηνο και δε μπορω να περιμενω.

Θέλω

Καλη camera[pics/video] κατα προτιμηση με xenon flash 3.2 MP και πανω

Να ειναι candybar ή στη χειροτερη slide

Να μην ειναι μεγαλυτερο απο το K800(Δε θελω τουβλο)

bluetooth/irda/mms/gprs κλπ

Nα είναι όμορφο(υποκειμενικό βεβαια...)

Και να πω την αλήθεια το βαρεθηκα το μαυρο του Κ800...θέλω κατι διαφορερικό αυτή τη φορά.

Ειδα το N95 αλλά δεν εχει xenon flash και ξενερωσα...

Εκτος του Κ850i δεν εχω δει κανενα αλλο που να μου αρεσει εξωτερικά και να εχει και αναλογες λειτουργίες....

Τι μου προτεινετε απο άλλες μάρκες???

Δημοσ.

επαγγελματικο 4 νουμερα συνολικη επιδοτηση 500 euro!

Αμα μιλουσα τοσο στο τηλεφωνο μονος μου τοτε μαλλον θα ειχα βγαλει και τρίτο.... :D

Δημοσ.

Ειπαμε ρε 4 νουμερα :D

Λοιπον μετα απο ψαξιμο και πολυ σκεψη για το αν αξιζει ενα κινητο 500 ευρω...

Αποφασισαμε να παρουμε 2 συσκευες απο 250-270 ευρω η καθεμια!!

Δε ξερω τι εχει κανει η vodafone στο site αλλα δε βρισκω πουθενα συσκευες οποτε εψαχνα σε αλλα μαγαζια και εχω σταμπαρει τα εξης:

SE S500

LG KG800 Chocolate

samsung E900

Ποια απο αυτα θα διαλέγατε?

Αν εχετε υπ οψην και καποιο ακομα "fashion" phone που μου ξεφευγει πείτε μου.

p.s Εκτος απο SE και NOKIA δεν ειχα ποτε άλλη μαρκα κινητου οποτε Θελω αποψεις για samsung και LG!!

Δημοσ.

Είδα 500? και επαγγελματικό πρόγραμμα και να σου πω εγώ που θα πήγαινα (ασχέτως με αυτό που λες εσύ για την κάμερα....) σε HTC...και μάλιστα το Touch, ούτε κουμπιά...ούτε τπτ, με windows mobile πάνω. Νομίζω πως είναι καλή λύση.

LG δεν γνωρίζω αλλά Samsung με τπτ. btw (επειδή δεν θέλεις τούβλο:D) είδες την Nokia N Series?

Δημοσ.

LG KG800 Chocolate ξεχασε το..μεγαλη αποτυχια..Ε900 αρκετα παλιο S500 τιποτα σπουδαιο..

Αυτο που θελεις ειναι το D900 αλλα το silver υπαρχει στην wind αρα θα υπαρχει και στην vodafon ειναι πολυ ομορφο τηλεφωνο και κανει οτι και τα αλλα που διαλεξες..πιστεψε με θα σου αρεσει πολυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...