g1annis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ο update-manager μου βγάζει ενημέρωση στο qt4. Τις εγκατέστησα προχθες, αλλά απ' ότι λέγεται έχει bugs και κάποιες εφαρμογές δε δουλεύουν σωστά. Οπότε έκανα downgrade. Ο update-manager όμως δε λέει να σταματήσει να μου βγάζει το update. Πώς μπορώ να του ορίσω να μην τα βγάζει τα συγκεκριμένα updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ο update-manager μου βγάζει ενημέρωση στο qt4. Τις εγκατέστησα προχθες, αλλά απ' ότι λέγεται έχει bugs και κάποιες εφαρμογές δε δουλεύουν σωστά. Οπότε έκανα downgrade. Ο update-manager όμως δε λέει να σταματήσει να μου βγάζει το update. Πώς μπορώ να του ορίσω να μην τα βγάζει τα συγκεκριμένα updates? Synaptic, πας στο πακέτο που θες και μετά Package>>Lock Version ΥΓ: αν θυμάμαι καλά από άλλα post, ubuntu έχεις έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Αμα έχει τοσα σοβαρά προβλήματα συντομά θα βγάλουν κάποιο update να τα διορθώνει.Πως γίνετε αυτό που ρωτάς δεν το γνωρίζω.Αν γνωρίζεις με ποιά προγράμματα έχει πρόβλημα το update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δείτε κι αυτό https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/qt4-x11/+bug/126951 libqt4-sql libqt4-core libqt4-qui libqt4-qt3support Αυτό ήταν το update. Σε ποιό ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα δεν ξέρω. Πάντως, με downgrade έφτιαξε. Δείτε κι αυτό https://bugs.launchpad.net/feisty-backports/+bug/126766 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Σήμερα έγινε άλλο ένα update στα παραπάνω πακέτα και μου φένετε το σημερινό update πρέπει να διορθώνει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ρε συ check2fire εμένα γιατί δε μου ήρθαν τα σημερινά updates? Ακόμα έχω πρόβλημα με το 4.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Kάνε ένα refresh μόνος σου μπορεί να είναι και τα repos που έχεις δεν ξέρω.Πάντως η έκδοση που μπήκε σήμερα είναι η 4.30-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.