gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Χτές το απόγευμα πάω να παίξω το Castlevania Dawn Of Sorrow και προς μεγάλη μου έκπληξη με έβγαλε πολύ πιο πίσω από το τελευταίο save.Για να καταλάβετε είχα φτάσει το παιχνίδι 58% και έκανα save.Όταν το άνοιξα έγραφε 53%!!! Πάω σήμερα να παίξω New Super Mario Bros και δεν το φόρτωνε με τίποτα.Λέω θα έτυχε,ξαναπροσπαθώ κ τπτ.Τρέχω ξανά το castlevania και μου πετάει μήνυμα the save file is corrupted auto deleted.Τραβάω τα μαλιά μου καθώς είναι η 2η φορά που το πάω πάνω από 55% και το χάνω.Την πρώτη ήταν δανεικό το ds και δεν πρόλαβα να το τελειώσω.Τώρα θα πρέπει να το ξαναρχίσω 3η φορά από την αρχή??Πάω να σβήσω το New Super Mario Bros από το μενού της R4 και μαζί με αυτό μου έσβησε άλλα 13 παιχνίδια!!!Χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα! Εν τω μεταξύ στην κάρτα μνήμης το μέγεθος είναι 970ΜΒ κατηλημένα αλλά άφαντα τα παιχνίδια.Τι να φταίει το R4 ή η microsd Trancend 1GB αγορασμένη από το πλαίσιο? Παρακαλώ όποιος έχει ένα save file Castlevania Dawn Of Sorrow πάνω από 40% να μου το στείλει.
gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 μόλις έκανα format,πάω να παίξω το brain training και μου έσβησε πάλι καμιά 10αριά παιχνίδια και όλα τα saves.Tώρα τα ξαναπερνάω στην microsd αλλά μάλλον η microsd έχει το πρόβλημα.
gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Η microsd πρέπει να φταίει τελικά,καθώς ενώ ήταν άδεια κατά τη μεταφορά 400ΜΒ αρχείων μου πέταξε μήνυμα ότι ήταν γεμάτη ενώ είναι 1GB!!! Το πλαίσιο πουλάει FAKE κάρτες,αύριο το πρωί θα πάω και θα κάνω μια φασαρία!!!
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 lol ok re c to oti xalase den shmainei oti einai fake
gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 3 έχω πάρει από το πλαίσιο ίδιας μάρκας και οι 3 το ίδιο πρόβλημα. Τώρα που ξαναέκανα format δεν το ξαναέκανε το πρόβλημα.Δεν ξέρω τι να πώ!
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 mhpws h R4DS den exei kai thn kalyterh synergasia me ayto to brand?
panosvlass Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εχε το νου σου οτι μερικες homebrew εφαρμογες g@m@ne την καρτα και την βγαζουνε corrupted. Δεν λεω οτι φταιει αυτο. Αλλα εχω δει πολλες φορες επισυμανσεις σε εφαρμογες που αναφερουν οτι πριν την χρηση της καλο θα ειναι ενα Backup της καρτας. Μηπως δοκιμασες καμια τετοια εφαρμογη. Παντως κατα 90%φταει η καρτα.Transcend δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα ουτε ενω δει να βγαζουν προβληματα.Γιατι δεν πας να τις αλλαξεις να παρεις καμια Sandisk Ultra να βρεις την υγεια σου?
ktsolkas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Gherudos ftene mallon oi sygkekrimenes. malon den synergazontai oi transcend me tis m3 kai r4. pare mia apo germano micro-sd giro sta 15 evra kai mexri 21/07 dinei doro kai ena usb card reader.(isxyei gia agora opoioudipote tipou kartas ano toy 1 gb)
gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 παίδες όταν αγόρασα την R4 μπορούσα να ανοίξω το Multimedia τώρα μόλις πατήσω το 2ο εικονίδιο κολλάει το DSL και θέλει κλείσιμο.Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα homebrew μέχρι τώρα.Ξενέρωσα πάρα πολύ διότι έχασα όλα τα saves μου.Παιδιά σας εκλιπαρώ όποιος έχει save file του Castlevania Dawn Of Sorrow να μου το στείλει....
panosvlass Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Στα μαμησε η καρτα ολα.Τσιμπα μια καινουργια και περνα firmware 1.10 κτλ. Για τα saves προσωπικα δεν εχω αλλα μπορεις να ψαξεις λιγο στο νετ και κατι μπορει να βρεις. Στο gamefaqs εχει αλλα δεν ξερω αν σου κανουν.
gherudos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 το 1.10 είχα,ρε παιδιά λέτε να χάλασε η R4? Υπάρχει τέτοια περίπτωση;που να μπλέξω με Ισπανία τώρα για αντικατάσταση της R4.
panosvlass Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Βαλε μια αλλη καλη μαρκα και δοκιμασμενη οπως Sandisk και Kingston(Κατα προτιμηση Japan και οχι Taiwan made) και αν τοτε δεις προβλημα πας για RMA. Αν ειμαστε καπου κοντα αν θες κανονιζουμε να κανουμε δοκιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.