kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Θέλω να αγοράσω κουτί full ATX και έχω καταλήξει στο Kandalf με τον πλαινό ανεμιστήρα 25cm: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650593 Πολλοί εδώ προτείνουν και το stacker http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806538 και έχω μπει σε σκέψεις. Το 1ο μου αρέσει πιο πολύ σαν εμφάνιση και ίσως είναι και καλύτερο από πλευράς ψύξης, αλλά από ότι κατάλαβα, το 2ο έχει μάλλον καλύτερη ποιότητα...
kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Έχει κανείς το 2ο κουτί (coolermaster RC-810) να μας πει εντυπώσεις?
rotten crusader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 SILVERSTONE SST-TJ07B-Window ή SILVERSTONE SST-TJ09B-Window ή Coolermaster Full ATX Stacker RC-831 BK Lite Κοστίζουν κάτι παραπάνω,αλλά χωράνε τα πάντα κ έχουν καλό υλικό κατασκευής,ίδιας ποιότητας με αυτών που προτείνεις, κ αν βάλεις αεροψυξη στην αρχή έχουν αρκετές υποδοχές γ fan,μεγάλης διαμέτρου
kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 SILVERSTONE SST-TJ07B-Window ή SILVERSTONE SST-TJ09B-Window ή Coolermaster Full ATX Stacker RC-831 BK Lite Κοστίζουν κάτι παραπάνω,αλλά χωράνε τα πάντα κ έχουν καλό υλικό κατασκευής,ίδιας ποιότητας με αυτών που προτείνεις, κ αν βάλεις αεροψυξη στην αρχή έχουν αρκετές υποδοχές γ fan,μεγάλης διαμέτρου Ωραια φαίνονται, αλλά ξεφεύγουν πάρα πολύ από το budget μου. Ακόμα και το kandalf με τα 179euros είναι πολύ οριακά μέσα στα λεφτά που μπορώ να δώσω...
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Kandalf, e-shop 165 euros. Τα υπόλοιπα, άστα στην άκρη. Όποιος σου είπε οτι τα Tt δεν είναι ποιοτικά, δεν έχει δει ποτέ του το Kandalf...
kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Kandalf, e-shop 165 euros. Τα υπόλοιπα, άστα στην άκρη. Όποιος σου είπε οτι τα Tt δεν είναι ποιοτικά, δεν έχει δει ποτέ του το Kandalf... Χαίρομαι που το λές γιατί προς τα εκεί κλίνω και εγώ, και μάλιστα στην έκδοση με το ανεμιστήρι-τέρας στο πλάι που έχει +14ευρώ... Εσύ αυτό έχεις?
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ναι, και έχω πάρει και το 25άρι, αλλά τώρα δεν το έχω πάνω. Έβαλα άλλη ψύκτρα, την scythe infinity και δε χωράει με τίποτα! Δεν πειράζει, κάτι θα το κάνω κι αυτό.... Μπορεί να πάρω και κανένα armor στο μέλλον!!! Πάρτο κι άσε SILVERSTONE και Coolermaster. Δεν έχουν αυτές κουτί σαν το kandalf...
kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ναι, και έχω πάρει και το 25άρι, αλλά τώρα δεν το έχω πάνω. Έβαλα άλλη ψύκτρα, την scythe infinity και δε χωράει με τίποτα! Δεν πειράζει, κάτι θα το κάνω κι αυτό.... Μπορεί να πάρω και κανένα armor στο μέλλον!!!Πάρτο κι άσε SILVERSTONE και Coolermaster. Δεν έχουν αυτές κουτί σαν το kandalf... Με πώρωσες φίλε μου. Μου φαίνεται καταλήγω σε αυτό σχεδόν σίγουρα. Μιας και το έχεις, μια ερώτηση: Πόσες διαθέσιμες απολήξεις molex χρειάζεται να έχω στο τροφοδοτικό μου για να συνδέσω τα 5 ανεμιστήρια?
RapidShade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Καλό το Kandalf άλλα σαν το Armor δεν είναι... το Armor το έχεις τσεκάρει?
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Και το Armor είναι πολύ καλό.Το υποτίμησα πολύ παλιά αλλά το μόνο στο οποίο διαφέρει απ'το Kandalf είναι το μπροστινό του κουτιού που φαίνεται πιο όμορφο.Το Armor όμως πιστεύω οτι είναι και πιο εργονομικό γιατί δεν χρειάζεται να'νοίγεις αυτό το πορτάκι συνέχεια. Πάντως αν επιμένεις για Kandalf χτύπα το,δεν θα το μετανιώσεις.
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Rapid είσαι σίγουρος οτι έχεις δει και τα δύο κουτιά??? Γιατί kandalf και armor είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια κουτιά, με διαφορετική πρόσοψη...
kostasSTi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Πόσες διαθέσιμες απολήξεις molex χρειάζεται να έχω στο τροφοδοτικό μου για να συνδέσω τα 5 ανεμιστήρια? Δε θυμάμαι γιατί έχω αλλάξει τους ανεμιστήρες. Νομίζω 4. Αλλά μη σε απασχολεί, γιατί είναι διπλές, με είσοδο-έξοδο, οπότε δεν σου απασχολεί καμία στην ουσία...
kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Rapid είσαι σίγουρος οτι έχεις δει και τα δύο κουτιά??? Γιατί kandalf και armor είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια κουτιά, με διαφορετική πρόσοψη... Αυτό θα έλεγα και εγώ. Από ότι διάβασα, είναι ακριβώς τα ίδια!
kergaz13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δε θυμάμαι γιατί έχω αλλάξει τους ανεμιστήρες. Νομίζω 4. Αλλά μη σε απασχολεί, γιατί είναι διπλές, με είσοδο-έξοδο, οπότε δεν σου απασχολεί καμία στην ουσία... Όπα, σε έχασα τώρα! Μπορείς να το διευκρινήσεις?
raven3x7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Mporeis na trofodotiseis polla anemistirio apo to ido molex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.